سلام
با تشکر از سایت جالب و مفیدتان
از روزی که من عضو شدم هر جا رفتم اخطار شنیدم که تاپیک جدید ندین اقلا راهنمایی کنید افرادی که تازه دنبال
این مطالب هستند ازکجا دنبال مطالب شون باشن مثلا ای softcam یا کدها و ..... یعنی چه؟ از کجا شروع کنم
من می خام یه starsat را با usb آپگرید کنم
راهنمايي
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1622 بار
- سپاسهای دریافتی: 668 بار
- تماس:
hamid1110, عزیز
ضمن خیر مقدم به شما دوست عزیز razz:
1 تنها اخطاری که در این مورد بنده دیدم رو یکی از مدیران بخش ریسیور (shahram عزیز، اگر اشتباه نکنم) اعلام کرده اند که اون هم به دلیل ممانعت از شلوغی و تکرار .....
2 برای افرادی که تازه عضو سایت می شوند ،بهترین کار مطالعه قوانین سایت هست.
3 از منوی جستجو می توانید به جواب های خود برسید .
4 اگر بحث جدید و یا سوالی غیر تکراری دارید ،ابتدا بخش مربوطه را بیابید و در آنجا پست دهید. :
ضمن خیر مقدم به شما دوست عزیز razz:
1 تنها اخطاری که در این مورد بنده دیدم رو یکی از مدیران بخش ریسیور (shahram عزیز، اگر اشتباه نکنم) اعلام کرده اند که اون هم به دلیل ممانعت از شلوغی و تکرار .....
2 برای افرادی که تازه عضو سایت می شوند ،بهترین کار مطالعه قوانین سایت هست.
3 از منوی جستجو می توانید به جواب های خود برسید .
4 اگر بحث جدید و یا سوالی غیر تکراری دارید ،ابتدا بخش مربوطه را بیابید و در آنجا پست دهید. :

- محل اقامت: تهران-ميدان خراسان
- سپاسهای دریافتی: 26 بار

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
unknown20,
فايل رو کجا آپلود کرديد؟
فايل رو کجا آپلود کرديد؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

کلیک کنی و آدرس فلش خودت رو قرار بدی و در مراحل بعدی طول و عرضی رو که می خوای فلشت نمایش داده بشه رو تایین کنی.