اولا بگم من نه تحلیلگر هستم نه ادعایی دارم
اطلاعاتی هم ندارم (پس بیخود می کنم تاپیک می زنم) اما سعی می کنم تا جایی که بتوانم اهداف نظامی - زمان - مکان و .. رو تا اونجا که بتوانم و البته شما کمک کنید ( میلاد کجایی) تحلیل کنم.
اولا همه شنیدیم مصر به حماس اطمینان داده بود که اتش بس تمدید می شود و سفر لیونی به مصر برای این امر است. از طرفی روز حمله هوایی اسراییل یعنی 27 December سال 2008 روز شنبه بود که روز مقدس و تعطیل یهودی هاست و حماس اساسا انتظار حمله در چنین روزی رو نداشت. (رعایت اصل غافلگیری) کاملا مشهود است تا انجا که حماس در ساعت حمله 11:30 دقیقه به وقت محلی یا 9:30 به وقت utc در برخی پایگاه ها جشن فارغ التحصیلی گروهی از نیروهای امنیتی را برپا کرده بود.
خوب حالا به بررسی اهداف اولین حمله هوایی اسراییل می پردازیم. به گفته منابع 60 فروند f16 اهداف مختلفی رو همزمان بنباران کردند که شامل:
1-اداره مرکزی و مرکز آموزش زمینی نیروهای حماس در Tel Zater

2- پایگاه تیپهای نظامی حماس در شمال نوار غزه که طی تسلط حماس بر نوار غزه در سال 2007 کنترل ان را در دست گرفت. مکانهای انبار سلاح و مهمات در این عکسها مشخص است.همچنین وسایل نقلیه ای که در همیم مکان نگهداری می شود.

3- ساختمان دولتی حماس شامل چند ساختمان از جمله دفتر کار وزرا و ..

4- پایگاهی که زمانی یاسر عرفات در ان اقامت داشت که اکنون دفتر اسماییل هنیه می باشد. در جریان ماجرای سال 2007 به دست حماس افتاد

5- مرکز عملیاتی شمال غزه حماس Tel Al Islam و نیز محل سازماندهی گشت های ساحلی حماس همچنین بازجویی از افراد فتح و افراد مشکوک به داشتن رابطه با اسراییل

6-اداره مرکزی سلاح و تسلیحات نیروهای مشترک که به ادعای اسراییل مقادیری سلاح هم در ان بوده

7- مسجدی که اسراییل مدعی انبار موشک های گراد و قسام در ان بود. انشا الله روزی تاوان این حماقت را پس خواهد داد. فیلم تهاجم
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
8- من که شیفته کیفیت عکس ها شدم. کمپ اموزشی مورد استفاده حماس در مرکز نوار عزه

9- کمپ آموزشی حماس در جنوب نوار عزه

و البته چندین هدف نظامی و غیر نظامی دیگر که اهداف بالا توجیهی قرار گرفت برای عملیات گسترده
در بخش های بعدی بیشتر به مسائل پیرامون جنگ غزه خواهیم پرداخت. انشا الله