درود
مودم adsl را به پی سی وصل کردم و با استفاده از لب تاب رو با پی سی شبکه کرده ام.
ولی از لپ تاب نمی تونم از اینترنت استفاده کنم.
روی پی سی ایکس پی نصب هست و روی لب تاپ ویستا.
با اینکه همه چیز اکی به نظر می رسه از لب تاپ دسترسی به اینترنت ندارم.
در ضمن انتی ویروسها و فایر وال ها و .... را نیز بسته ام.
شبکه کردن 2 کامپیوتر و اشتراک گذاری adsl
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 446 بار
- سپاسهای دریافتی: 506 بار
- تماس:
Re: شبکه کردن 2 کامپیوتر و اشتراک گذاری adsl
Ra30ol گرامي سلام،
از درست بودن تنظيمات مربوط به كنترل پنل ADSL در laptop مطمئن هستيد؟
به چه نحوي laptop و pc را شبكه كرديد؟
مارك و مدل مودم چيست؟
از درست بودن تنظيمات مربوط به كنترل پنل ADSL در laptop مطمئن هستيد؟
به چه نحوي laptop و pc را شبكه كرديد؟
مارك و مدل مودم چيست؟
از خون جوانان وطن لاله دميده
از ماتم سرو قدشان، سرو خميده
در سايۀ گل، بلبل ازين غصه خزيده
گل نيز چو من، در غمشان جامه دريده
از ماتم سرو قدشان، سرو خميده
در سايۀ گل، بلبل ازين غصه خزيده
گل نيز چو من، در غمشان جامه دريده

- محل اقامت: God Knowz
- سپاسهای ارسالی: 212 بار
- سپاسهای دریافتی: 225 بار
- تماس:
Ra30ol, جان
مرسی سوال خوبی پرسیدید منم همین سوال رو می خواستم بپرسم از دوستان که چه جوری یک کامپیوتر را با یک لپ تاپ شبکه و هر دو اینترنت داشته باشند ؟
مرسی سوال خوبی پرسیدید منم همین سوال رو می خواستم بپرسم از دوستان که چه جوری یک کامپیوتر را با یک لپ تاپ شبکه و هر دو اینترنت داشته باشند ؟

-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
اكنون مراحل زير را براي آغاز تنظميات طي مي كنيم :
My Network Places را انتخاب كنيد در منوي سمت چپ روي View Network connections كليك كنيد.
بعد از اينكه مانند شكل بالا روي كانكشن لن خود راست كليك كرديم و پراپرتيس را انتخاب نموديم در سربرگ پيش فرض يعني جنرال روي گزينه
Internet Protocol (TCP/IP)
دو بار كليك مي كنيم سپس تنظيمات را مانند شكل زير اعمال مي نماييم :
آي پي آدرس ها را براي رايانه اصلي يا همان سرور خانگي خود اعمال مي كنيم. اكنون سراغ رايانه ديگر مي رويم و مراحل بالا را تكرار مي كنيم با اين تفاوت كه تنظيمات رايانه دوم را مانند شكل زير اعمال مي كنيم :
اتصال بين دو رايانه با يك كابل به صورت مستقيم برقرار است. براي اطمينان كار دو سيستم را يك بار ريست نماييد.
و استفاده همزمان از اينترنت در دو
رايانه اصلي را مانند هميشه به اينترنت متصل نماييد
بعد از وصل شدن رايانه به اينترنت روي كانكشن خود راست كليك كنيد سپس گزينه آخر را انتخاب نماييد و بعد در سربرگ ادونس مانند شكل زير عمل نماييد :
شكل بالابه گزينه سوم كه تيك ندارد توجه كنيد ! در صورتي كه تيك اين بخش را بزنيد رايانه دوم مي تواند اينترنت به اشتراك گذاشته شده را غير فعال كند و روي آن كنترل داشته باشد كه بنا به خواسته شما مي توانيد تيك آن را برداشته يا قرار دهيد.
منبع: مجید آنلاین
My Network Places را انتخاب كنيد در منوي سمت چپ روي View Network connections كليك كنيد.
بعد از اينكه مانند شكل بالا روي كانكشن لن خود راست كليك كرديم و پراپرتيس را انتخاب نموديم در سربرگ پيش فرض يعني جنرال روي گزينه
Internet Protocol (TCP/IP)
دو بار كليك مي كنيم سپس تنظيمات را مانند شكل زير اعمال مي نماييم :
آي پي آدرس ها را براي رايانه اصلي يا همان سرور خانگي خود اعمال مي كنيم. اكنون سراغ رايانه ديگر مي رويم و مراحل بالا را تكرار مي كنيم با اين تفاوت كه تنظيمات رايانه دوم را مانند شكل زير اعمال مي كنيم :
اتصال بين دو رايانه با يك كابل به صورت مستقيم برقرار است. براي اطمينان كار دو سيستم را يك بار ريست نماييد.
و استفاده همزمان از اينترنت در دو
رايانه اصلي را مانند هميشه به اينترنت متصل نماييد
بعد از وصل شدن رايانه به اينترنت روي كانكشن خود راست كليك كنيد سپس گزينه آخر را انتخاب نماييد و بعد در سربرگ ادونس مانند شكل زير عمل نماييد :
شكل بالابه گزينه سوم كه تيك ندارد توجه كنيد ! در صورتي كه تيك اين بخش را بزنيد رايانه دوم مي تواند اينترنت به اشتراك گذاشته شده را غير فعال كند و روي آن كنترل داشته باشد كه بنا به خواسته شما مي توانيد تيك آن را برداشته يا قرار دهيد.
منبع: مجید آنلاین

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1622 بار
- سپاسهای دریافتی: 668 بار
- تماس:
Ma3ouD, جان
پستتون رو یک ویرایش بکنید،آی پی ها کپی نشده اند و .....
من یه کابل کراس ساختم،اتصال رو بر قرار کرده ام.
روی پی سی ویندوز ایکس پی نصب هست ، و مودم adsl که مدلش d link هست و توسط کابل usb وصل شده است.
روی لب تاپ ویستا نصب هست.
خوب کابل رو به درگاه شبکه (لن) وصل کردم،آی پی ها رو تنظیم کردم،ریست کردم و تونستم فایل های اشتراکی رو مشاهده کنم.
حتی با استفاده از لب تاپ از پرینتری که به پی سی وصل بود تونستم استفاده کنم.
خوب این تا اینجای کار...........
سپس روی کانکشی که توی پی سی بود راست کلیک کردم و اون هم به اشتراک گذاشتم.
تمامی آنتی ها و فایر والها رو بستم.
با این کار ها توی ویستا،در قسمت network and sharing ضربدر های بین خطوط network و internet از بین رفت.
پستتون رو یک ویرایش بکنید،آی پی ها کپی نشده اند و .....
من یه کابل کراس ساختم،اتصال رو بر قرار کرده ام.
روی پی سی ویندوز ایکس پی نصب هست ، و مودم adsl که مدلش d link هست و توسط کابل usb وصل شده است.
روی لب تاپ ویستا نصب هست.
خوب کابل رو به درگاه شبکه (لن) وصل کردم،آی پی ها رو تنظیم کردم،ریست کردم و تونستم فایل های اشتراکی رو مشاهده کنم.
حتی با استفاده از لب تاپ از پرینتری که به پی سی وصل بود تونستم استفاده کنم.
خوب این تا اینجای کار...........
سپس روی کانکشی که توی پی سی بود راست کلیک کردم و اون هم به اشتراک گذاشتم.
تمامی آنتی ها و فایر والها رو بستم.
با این کار ها توی ویستا،در قسمت network and sharing ضربدر های بین خطوط network و internet از بین رفت.

-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
رسول جان آی پی ها که مشخصه در تصویر!
با اجازه از مهدی جان,
در قسمت share کانکشن باید کارت شبکه را share کنی و در قسمت setting نیز تمام پورت ها را تیک بزنی و انتخاب کنی تا اینترنت share شود.
با اجازه از مهدی جان,
در قسمت share کانکشن باید کارت شبکه را share کنی و در قسمت setting نیز تمام پورت ها را تیک بزنی و انتخاب کنی تا اینترنت share شود.

- محل اقامت: www.ir-dl.ir
- سپاسهای ارسالی: 2151 بار
- سپاسهای دریافتی: 1069 بار
- تماس:
سلام
منم می خواستم همین کار را انجام بدم
1- آیا حتما جواب میده ؟
2- چه نوع کابلی باید تهیه کنم؟اسم دقیق اون را قید کنید تا موقع خرید مشکلی پیش نیاید
ممنون
منم می خواستم همین کار را انجام بدم
1- آیا حتما جواب میده ؟
2- چه نوع کابلی باید تهیه کنم؟اسم دقیق اون را قید کنید تا موقع خرید مشکلی پیش نیاید
ممنون

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
nt, سلام
1-بله........
2-اسم کابل شبکه cat5e هست....شما هر مفازه ی بری بگی کابل شبکه میخوام همین کایل مورد نظر رو بهتون میدن
1-بله........
2-اسم کابل شبکه cat5e هست....شما هر مفازه ی بری بگی کابل شبکه میخوام همین کایل مورد نظر رو بهتون میدن

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

- تماس:
سلام
من کارت شبکه D-link dfe-530tx را گرفتم و کابل و همه کارها را انجام دادم اما هنوز ضربدر روی کامپیوتر ها نمایان هست چه کار کنم؟
و کارت شبکه آنبورد هم به مودم ADSL وصل است و ........
در ضمن سرعت اتصال کارت D-link برابر با 10.0Mbps هست اما کارت شبکه آنبورد 100.0Mbps می باشد علت؟
فقط یکبار تونستم به وسیله کارت شبکه آنبورد اتصال را برقرار کنم (آنبورد سیستم 1 به آنبورد سیستم 2)
اما
با کارت شبکه D-link نتونستم یعنی به هیچ عنوان وصل نمیشه(D-link سیستم 1 به آنبورد سیستم 2)
ممنون
من کارت شبکه D-link dfe-530tx را گرفتم و کابل و همه کارها را انجام دادم اما هنوز ضربدر روی کامپیوتر ها نمایان هست چه کار کنم؟
و کارت شبکه آنبورد هم به مودم ADSL وصل است و ........
در ضمن سرعت اتصال کارت D-link برابر با 10.0Mbps هست اما کارت شبکه آنبورد 100.0Mbps می باشد علت؟
فقط یکبار تونستم به وسیله کارت شبکه آنبورد اتصال را برقرار کنم (آنبورد سیستم 1 به آنبورد سیستم 2)
اما
با کارت شبکه D-link نتونستم یعنی به هیچ عنوان وصل نمیشه(D-link سیستم 1 به آنبورد سیستم 2)
ممنون

- محل اقامت: God Knowz
- سپاسهای ارسالی: 212 بار
- سپاسهای دریافتی: 225 بار
- تماس:
nt,
در مورد سرعت اتصال باید بگم که احتمالا کارت D-link را از طریق کابل usb وصل می کنید به همین خاطر سرعت 10.0Mbps را نشان می دهد.
در مورد سرعت اتصال باید بگم که احتمالا کارت D-link را از طریق کابل usb وصل می کنید به همین خاطر سرعت 10.0Mbps را نشان می دهد.

- تماس:
Justice, عزیز
D-link dfe-530tx را همین طور گفتم کارت شبکه است و با استفاده از کابل شبکه به کارت شبکه آنبورد سیستم 2 وصل است
ولی سرعت 10.0 می باشد
D-link dfe-530tx را همین طور گفتم کارت شبکه است و با استفاده از کابل شبکه به کارت شبکه آنبورد سیستم 2 وصل است
ولی سرعت 10.0 می باشد