Miliali, و
JavadRadical, و
ali_ahw,و Darya salar MILAD,عزیز می خوام جواب همه را یکجا بدم در پاسخ به سوال
Darya salar MILAD, باید بگم که قدرت اسلحه همانند ژ-3 است چون خرج باروتش با اون یکیه ولی باید بگم که قدرت تخریبش کمی بیشتر از ژ-3 است چون یک خان بیشتر داره.
[HIGHLIGHT=#ffff00]JavadRadical نوشته:
طول لوله سلاح کوتاه هست درنتیجه برد و دقت عمل کاهش پیدا میکنه .
درمورد طول لوله اینم اضافه کنم اصلا کوتاه نیست که هیچ بلکه میتونه بلند تر هم باشه چون خشاب پشت قبضه قرار گرفته و چون بیشتر در داخل اسلحه است کوتاه به نظر میرسه .
سلاح چندان بدی نیست , البته معایبی داره ولی مزایایی هم داره که هنوز مانع از رده خارج شدن اون در بسیاری از سازمانها و یگانهای رزمی جهان شده و کاربران خودش رو هم داراست .
در مورد ژ-3 باید بگم اگر فرض کنیم که این سلاح اصلا هم گیر نکنه در مورد طول و وزن و لگد و صدای مرگبار و تغذیه و سفتی گلنگدن و نداشتن قابلیت تیر اندازی در اب و صدتا درد و مرض دیگه ایا باز هم میشود ازش دفاع کرد . ایا المانها بهترین طرح دنیا را ارایه داده اند. خیر باید بگم هیچ طرحی هیچ وقت بهترین نیست حتی سلاح ارش .
که شخصا M4 carbine رو ترجیح
.در باره سلاح m.4 باید بگم ایالات متحده در حال تعویض این سلاح با سلاح XM-8 است.
توسعه و گسترش سبك هجومي XM8 توسط آمريكا در سال 2002 انجام شد، در اين زمان اين اسلحه به شركت Alliant Techsystem آمريكا فرستاده شد تا امكان توسعه و گسترش آلات متحركه بررسي شود تا به جاي اسلحه كارابين XM29-OICW جايگزين شود . XM8 جايگزين دو اسلحه M4A1 و M16A2 (ساخت شركت هكلر كخ آلمان) در آمريكا شد طبق آخرين برنامه اعلام شده از سوي ارتش آمريكا اين اسلحه ، اسلحه سازماني نيروهاي نظامي آمريكا خواهد شد . اين اسلحه مي تواند تمام فشنگهاي استاندارد ناتو با كاليبر 56/5 را شليك كند و مطالعاتي روي جايگزين نوعي مهمات 56/5 در حال انجام است ; اين مهمات باعث افزايش قدرت و كاهش وزن اسلحه و مهمات قابل حمل براي هر سرباز مي شود . اين مهمات جديد داراي پوكه كامپوزيتي و چاشني برنجي است به همراه پوسته پليمري مرمي كه همه آنها در كاهش وزن مهمات تاثير بسزايي دارند . اين مهمات را مي توان در تمام اسلحه هاي M16 و M4 و هر اسلحه اي كه با كاليبر 56/5 ناتو كار مي كند استفاده نمود . با اين تغييرات 20% وزن XM8 در مقايسه با نوع فعلي كم خواهد شد با اينكه اين يك حركت موفق محسوب مي شود ، باز هم اضافه بار سربازان ناشي از وسايل مخابراتي ، حفاظتي و ساير تجهيزات جنگي هنوز وجود دارد . منبع ماهنهمه تخصصی جنگ افزار .
تصاویری از XM 8.

مختصات :
كاليبر : 45×56/5 ميليمتر
طول كلي : 838 ميليمتر در مدل معمولي
طول لوله : 318 ميليمتر در مدل معمولي – 219 ميليمتر در مدل تكاوري – 508 ميليمتر در نوع تك تيرانداز
وزن : 659/2 كيلوگرم با خشاب خالي در نوع معمولي
نواخت تير : 750 تير در دقيقه
تعداد تير در خشاب : 30 و 100 تيري
در پاسخ به توضیحات
JavadRadical, که مکمل توضیحاتم در مورد ژ-3 و خیبر بود باید بگم بخاطر همین موضوع (اشکالات خیبر) , طرح اسلحه جدیدی ارایه دادم.
در مورد قیمت سلاح M.4 باید بگم که شما قیمت فروشگاهی سلاح رو ذکر کردید ولی قیمت تمام شده سلاح برای کارخانه اسلحه و مهمات سازی امریکا زیر500 دلار تمام میشود و همین مساله اغلب ما را دچار اشتباه در قیمت گذاری میکند .
اگر سلاح ارش به تولید انبوه برسد شاید قیمتش کمتر از 20000 تومان بشود. لازم به ذکر است هزینه نقشه کشی و تولید ازمایشی و راه اندازی خط تولید کمی بالاست ولی یک بار برای همیشه است. اسلحه خوب + نظامی اموزش دیده ی ایرانی = نابودی اهریمن .
من تابحال چنین GRENADE LAUNCHER ندیدم
منم ندیده بودم ولی اگر ترکها میتونن ما هم میتونیم .
در مورد اسم سلاح جینی هم ممنونم.
در مورد شباهت سلاح ارش به اسلحه انگلیسی باید بگم چون این شکل از اسلحه ها از بهترین استایل ها(style) هستند کمی به هم شباهت پیدا کردن.
این تیپ از اسلحه ها جزئی از سرباز به حساب میاد و ماند ژ-3 دست و پا گیر و اضافی نیست.
نکته دیگه هم که برای من قابل تحسین بود طراحی فوق العاده شما با برنامه paint بود . میگم اگر ممکنه یه تاپیک اموزشی بزنید چون من کارکردن با برنامه های گرافیک و طراحی رو بلد نیستم
نظر لطف شماست.من دوره طراحی قطعات با نرم افزار فوق پیشرفته CATIA 5R 18 ,رو گذروندم ولی از اونجایی که این برنامه برای این جور طراحی ها مناسب نیست و از اونجایی که برای فراگیری برنامه های مخصوص این کار وقت نداشتم به PAINT رو آوردم.اینم که میبینی با این برنامه همچین چیزی طراحی کردم نتیجه چند سال آزمون و خطاست و یک تجربه است که انتقال این تجربیات به دیگران در حد غیرممکنه.و فکر کنم اگر بخوام تاپیک آموزشی بزنم به اندازه شاهنامه باید براتون بنویسم.
ولی اگر دوست داری یاد بگیری از همین الان شروع کن.امتحانش ضرر نداره.خیلی زود یاد میگیری.
بازم از نظرات مفید شما عزیزان کمال تشکر رو دارم.امیوارم این بحث ادامه پیدا کنه تا به یک نتیجه خوب برسیم.
منتظر طرحهای تکمیلی و جدید من باشید.