پایان ژ-3 _ ژ-3 دوستان حتما بخوانند!!!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تجهيزات انفرادي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

Re: پایان ژ-3 _ ژ-3 دوستان حتما بخوانند!!!

پست توسط Mehdi2224 »

عمو تیرتفنگ نوشته شده:راستی عمو تیرتفنگ جان عکس جدید از خیبر نداری..؟

شرمنده ام تصویرDarya salar MILAD جان .متاسفانه تبلیغات نظامی ما اینقدر ضعیفه که اگه بهترین اسلحه دنیا رو هم بسازیم شاید نیروهای نظامی خودمون هم با خبر نشن.تصویر
مثل اختراعات مخترعین عزیز کشورمون که همیشه خارجی ها زودتر با خبر میشن.تصویر
عکس جدید از خیبر ندارم ولی خودم طرحهایی برای جایگزین ژ-3 دارم که فعلا یکیشو برات میزارم.
اسمشو گذاشتم آرش
تصویر

اگه میخوای بگی کپی برداریه باید بگم اصلا این طور نیست و این طرح نتیجه ی سه سال تجربه منه.کل دنیا رم بگردی هیچ جا لنگشو پیدا نخواهی کرد.برای ساخت این اسلحه در حال مذاکره با نیروهای نظامی هستم.

مشخصات:
کالیبر 7.62 ناتو
میزان خرج باروت و اندازه مانند گلوله ژ-3
طول سلاح 80 سانتی متر در همه حال
وزن سلاح با خشاب پر 4000 گرم
تعداد خان 5 عدد از چب به راست
تغذیه با خشاب 40 تایی
مسلح شدن با فشار غیر مستقیم گاز باروت
واتر پرف (قابلیت تیر اندازی زیر آب)
نواخت تیر علمی: 1000 تا 1150 در دقیقه.
برگه ناظم آتش4 وضعیتی: تکتیر,ضامن,سه تیر(Burst),رگبار
قابلیت نصب:
انواع دوربین[دید در شب(Night vision) - حرارتی(Thermal vision) - ترو گلو(فواصل نزدیک)ونشانه روی معمولی]
صدا خفه کن,دو پایه,لیزر پوینت,چراغ قوه
دارای پوسته ضد انفجار وصدا روی جان لوله.
دارای قنداق کائوچویی فنردار جهت جذب ضربه(بدون لگد)
قرارگیری لوازم تنظیف در داخل قنداق.
قرار گرفتن گلنگدن بالای اصلحه(قابل استفاده برای چپ دستها)
به همراه داشتن یک عدد باطری ضد آب در داخل قبضه
تفکیک اصلحه به 5 قسمت اصلی.(باز و بسته شدن راحت)
قابل استفاده برای تمام نیروها اعم از نظامی و انتضامی
قیمت تمام شده حدودا 200000 تومان.تصویر

حتما نظرات خود را در مورد این طرح بهم بگید.ممنون میشم.تصویر
شما هم اگر ایده ای دارید حتما ارائه بدید.

طرح جالبیه
تنها سلاحی که در جهان شبیه اینه L85A1
تصویر
در سال 1985 وارد ارتش انگلیس شد

امیدوارم در طرحتون موفق بشید :D
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1693 بار
سپاس‌های دریافتی: 4853 بار

پست توسط Miliali »

Ma3ouD, جانMa3ouD,

نارنجک انداز
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

اون نارنجک انداز را میشه به تنهایی حمل کرد؟
نارنجکش چه مدل هست؟
چقدر برد داره؟
چقدر قدرت تخریب داره؟ :-(
ممنون :D
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1693 بار
سپاس‌های دریافتی: 4853 بار

پست توسط Miliali »

بله .این امکان وجود دارد .
برای مثال

AG 36

تصویر

HK69A1

تصویر

M32

تصویر
عکس های بیشتر از این سلاح:
http://www.centralclubs.com/forum-f19/topic-t41489-156.html

M79

تصویر

در مورد برد سلاح ها مورد به مورد فرق می کنه مثلا برد موثر M79 حدود 350 متر و برد نهایی آن 400m گزارش شده است . ز طیف متنوعی از مهمات در این سلاح ها استفاده می شه.

تصویر

مهمات متنوعی در این سلاح ها به کار گرفته می شه . مثلا در مورد m203 که معمولا رو M16 نصب می شه توجه شما رو به این عکس ها از سایت fas.org جلب می کنم .

تصویر

تصویر

[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط mark-2 »

سلام خدمت جمیع اساتید و بزرگان و کوچکان و ...
آقا اون گریند لانچره که رو تفنگ ترکی وصل بود همزمان با اسلحه xm8 طراحی شد و مخصوص اونه که رو hk416 هم نصب میشه(این نارنجک انداز مثل m203 بصورت ریلی باز نمیشه بلکه از بغل باز میشه).
یه چند تا سوال هم از عمو تیرتفنگ دارم:
اول که بخاطره کارت تحسینت میکنم ولی این انتقادهای منه شاید بدردت بخوره شایدم بی مصرف و چرت و پرت باشه.در ضمن من یکم لحنم تنده ولی خواهش میکنم ناراحت نشو , کوچیکه تو و همه بچه های اینجام:
1)این اسلحه رو تنهایی طراحی کردی؟ چون من 2 ,3 سال پیش جایی خوندم تیم طراحی شرکت hk بیش از 70 نفر هستن که در رشته های متفاوت تخصص دارن و با این حال برای طراحی یک سلاح چند سال طرحریزی میکنن بعدش هم در آزمایشگاههای بسیار مجهز توسط کامپیوتر تستش میکنن. در این گروه چند فیزیکدان و ریاضی دان هم وجود دارن که نتایج نرم افزارها رو تشریح میکنن.
2)فکر نمیکنی قابلیت شلیک 40 گلوله قدرتمند 7.62 با نواخت تیر 1200 تیر در دقیقه اونو بیشتر به تیربار شبیه میکنه تا اسلحه انفرادی؟با این حال باید بشه لوله اسلحه رو بعد هر 200 شلیک عوض کرد, کنترل اسلحه هم در این حالت بسیار مشکله
3) آقا این بحثه لگدو واقعا خراب کردی ! یعنی جدا میخواین با نصب یه فنر لگد اسلحه رو بگیری؟به نظر من این حرف از شما بعیده.یه نگاهی تو مقالات نظامی بکن میفهمی که لگد اسلحه رو فقط میشه با تغییر شکل ورود گاز حاصل از انفجار باروت از لوله به محیط با طراحی فشارشکن های مختلف گرفت, نه با فنر!
4)آقا اصلا حرفات با هم تناقض داره شدید که بعضی جاها واقعا آدم شک میکنه. خودت میگی اسلحم فشار غیر مستقیمه یعنی مقداری از گاز باروت هوتوتو.اونوقت میگی چون خرجش برابر ژ-3 فاینال بالستیکش برابر ژ-3 هست!!!خودت فکر کنی میبینی خنده داره حرفات.در ضمن شما با این تصور که اسلحت یه خان از ژ-3 بیشتر داره به این نتیجه رسیدی که قدرت تخریبش از ژ-3 بیشره؟
خود من هیچ ادعایی در این موارد ندارم ولی لااقل اینقدر مقاله خوندم که بی اساس بودن این حرفا رو به وضوح بفهمم.

درکل فکر کنم بدونم چی تو فکرت داری. یه طرح بی نقص و باحال که ترکیبیه از خصایل برتر اسلحه های معروف چون دقیقا عینه حرفای تورو از چند نفره دیگه هم شنیدم که چنین قصدی داشتن.ولی مطمئن باش با این خصوصیاتی که گفتی این اسلحه بیشتر شبیه یک رویاست چون با این خصوصیات حتی SCAR H هم که یکی از جدیدترین و معروفترین اسلحه های 7.62 جهان در این رده است هم به پای این طرح نمیرسه!

آقا در پایان اگه تند حرف زدم به بزرگواری خودتون ببخشید.به امید روزی که اینچنین طرحی برای اولین بار در جهان توسط یک ایرانی روی کار بیاد.
IN WAR NO ONE FIGHTS ALONE
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 304 بار
سپاس‌های دریافتی: 504 بار

پست توسط armanmodern »

چند تا نکته رو تذکر بدم بهتره:
1- سلاح XM8 تنها در حد یک ایده اولیه بود و هرگز قراردادی برای تولید و بکارگیری اون امضا نشد. این سلاح علیرغم تمام محاسن و امکانات مدرنش یک ویژگی خیلی بد داشت و اونهم این بود که در تیراندازی های مداوم داغ میکرد و حتی قسمتهایی از کامپوزیت بدنه اون دفورمه میشد. این سلاح برای مدتی در نیروهای رزمی امریکا و گرجستان و آلمان تست شد و در نهایت بدون امضای قراردادی برای تولید، به فراموشی سپرده شد. در حال حاظر بهترین سلاح های تهاجمی موجود در دنیا همچنان G-36K و M4a1 carbine و Hk416 هستند ، که ترکیب قدرت آتش و قدرت نفوذ مناسب و وزن و طول مناسب رو همزمان دارند.
2- عمو تیرتفنگ، اون جدولی که شما قرار دادی و گفتی که مشخصات سلاح خیبر هست اصلاً سندیت نداره، برای اولین بار یکی از نویسندگان یکی از وبلاگ های نظامی اون رو در اینترنت قرارداد و اعلام کرد که این مشخصات سلاح خیبره. اگه به بقیه مطالب اون سایت نگاه بندازی متوجه میشی که طرف کلا تو توهمه! مثلاً طبق آماری که داده نیروی هوایی ایران حدود 760 فروند جنگنده در اختیار داره! در اون جدول مشخصات خیبر با اغراق فراوان و غیر واقعی عنوان شده. برخی از ویژگی هایی که در اون جدول اومده حتی در بهترین اسلحه های دنیا هم وجود نداره!
3-عمو تیرتفنگ، سلاحی که شما بعنوان سلاح ایده آلتون معرفی کردید دارای مشخصات و خصوصیاتی هست که خیلی هاش با هم متناقضند. مثلاً همزانی قدرت نفوذ و دقت بالا و طول لوله کم! در بهترین اسلحه های موجود در ارتش های دنیا هم اینطور نیست و معمولاً سلاح رو با در نظر گرفتن اولویت هاشون طراحی و تولید می کنند و مشخصه که یه سلاح نمیتونه همه این خصوصیات فوق مدرن رو داشته باشه.
4- به نظر من بهترین سلاح برای ایران در حال حاضر G-36 هست. اگه میتونستیم اون رو در داخل مونتاژ کنیم خیلی خوب میشد.
5- اسلحه ژ-3 تمام اون خصوصیات منفی ای که دوستان بهش اشاره کردند رو هم نداره. مثلاً در نسخه های جدید ژ-3 که در ایران تولید شد حالت 3 تیره هم به برگه ناظم آتش اضافه شده و حتی دوربین های جدیدی بر روی ژ-3 نصب شده و برای استفاده تک تیراندازها بکار رفته. در ضمن در نسخه های جدید ژ-3 مشکل گیرکردن اونهم تا حد زیادی رفع شده. چند وقت پیش برای تیراندازی به میدان تیر ... رفتیم. 19 نفر در خط آتش بودیم که همگی از ژ-3 های جدید استفاده کردیم و هر نفر هم 52 گلوله شلیک کردیم. باورتون میشه در این تعداد شلیک فقط 2 اسلحه گیر کردند؟ در ضمن نمیدونم چه تغییری در اسلحه ژ-3 دادند که لگد سلاح بطرز وحشتناکی کم شده بود. البته صدای زیادش همچنان باقی بود.
خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط rezairani »

سلام
نمي شه با تركيب كردن ژ3 و كلاس يك اسلحه اي جديد در آورد كه سادگي كلاش و كلنگدن اون و سهولت استفاده و در عين حال قدرت و برد ژ3 را داشته باشه و مقداري از طولش كم بشه و با الياژ مخصوص مشكل وزن زياد آنهم كم بشه و با ابتكاري با هر دو فشنگ ژ3 و كلاش تغذيه بشه بسته به قدرتيرانداز و منطقه عمليات
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط sargnt »

ببخشید دوستان من یه کم جدیدم اینجا ولی کسی از دوستان در مورد سما طرح جدید اسلحه های بواپاپ که بعضی ها میگن نمونه ارتقا یافته خیبر هست می دونه
چون از لحاظ آرگونومی از خیبر خیلی بهتره
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط off_thunder »

سلام دوست عزیزم من زیاد از اسلحه نمی دونم اما فکر می کنم این سلاح دارای ایراداتیه:
1-سلاح های بولپاپ از نظر محافل نظامی زیاد تایید شده نیستن البته به عنوان سلاح سازمانی انفرادی .و فقط چند تا کشورن که از این نوع سلاح ها استفاده می کنن بعنوان سلاح سازمانی مثل فرانسه و اتریش و چند تای دیگه
2-چون در این نوع سلاح ها وزن قبضه به سمت عقب سلاح متمایله لرزش حین شلیک در این نوع سلاح ها زیادته
3-بر اساس گفته خودتون کالیبر این سلاح 7.62 در 51 ناتو هستش که این سلاح با این کالیبر لگد خیلی زیادی داره بخصوص این سلاح بولپاپ.شما هر ضربه گیری هم بذاری افاقه نمی کنه.
4-این سلاح چون بولپاپه بیشتر دود حاصل از آتش باروت رو به خورد کاربر(تیراندازش) می ده.
5- در ظاهر این سلاح از مواد فایبر گلاس زیاد استفاده شده و این دارای دو تا ایراده اول اینکه قیمت سلاح زیاد می شه و همونطوری که می دونی تو همه چیز حرف اول رو هزینه می زنه و دوم اینکه بعد از چند سیکل شلیک خواهیم دید بعد از داغ شدن مواد فایبر گلاس تغییر شکل می دن .xm8 هم همین ایرادو داره که فعلا جایگزین نشده.
6- و آخرین ایراد سلاحت اینه که چون تو سلاح های بولپاپ خشاب در انتهای سلاح و پشت قبضه تپانچه ای نصب می شه پس قابلیت تا شدن قنداق رو نداره پس تو هر عملیاتی قابل استفاده نیست و خودتم گفتی طول لوله ثابته و کوتاه تر نمی شه.
ممنون از سلاح قشنگت
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

پست توسط ناگانت »

سلام به همه دوستان

اول یه سوال دارم کسی میدونه فلسفه قرار دادن خشاب پشت قبضه چکاننده برای چیه یه جورائی
اسلحه نافرم میشه .
در مورد اسلحه بالا طرح زیبائی در اولین دید به نظر من محافظ ماشه را حتما احتیاج داره این شکلی خطرناک.

اگه کالیبر اسلحه مثل ژ3 باشه فکر میکنم با خشاب 40 تائی یک مقدار سنگین باشه نصبت به جثه جم و جورش . تصویر
ارسال پست

بازگشت به “تجهيزات انفرادي”