فلسطین و حماس

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 123 بار
سپاس‌های دریافتی: 582 بار

Re: فلسطین و حماس

پست توسط ebrahim13552000 »

Darya salar MILAD نوشته شده:
ايا شما كه مدعي كشته هاي جنگ ايران هستيد اون زمان بوديد توي اون شرايط كه همه جا پر از گلوله بود ؟؟
ايا غير از يك سري مطالبي كه از اين و اون به گوشتون خورده قضاوت ميكنيد؟؟

آقا ابراهیم عزیز..معلومه که اون زمان نبودیم..میانگین سنی بچه های این سایت 20 تا 25ساله..ولی من نوعی بدبختی های اون جنگ رو کشیدم.یادمه روزی که برگشتیم اینجا..از هر چهار خانه یکی خراب بود..باروت در کوچه خیابان به راحتی یافت میشد.من باهاشون بازی می کردم و وچهارشنبه سوری خوش بودیم باهاشون.بی آبی بی برقی..هیچی نداشتیم.
تو هر چند تا خونه که میرفتی خمپاره های عمل نکرده پیدا میکردی که خدا میدونه چند نفر بعد از جنگ به خاطر همین چیزا شهید شدن.
شما که بودی خوب کردی بودی کاش منم بودم.چون اون نسل جنگ نسلی تاریخی و آسمانی بودند.
از این و اون به گوشمون خورده..خودمون دنبالش رفتیم..تحقیق کردیم..نسل جوان امروز رو دست کم نگیر به این راختیا حرفی رو قبول نمی کنه.همه تیزبین هستن و به سادگی اسیر شعارهای احساسی نمیشن.

سلام به همه جووناي امروز
اما بعد شما از بي ابي و بي برقي و ........ گفتيد .نميدونم چه سالي برگشتيد يا اصلا اونجا موندين؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولي بعد از جنگ اگر حول و حوش سال 69 برميگشتين مطمينا چيزايي ميديدين كه مطالب بالاي شما جلوش وصف بهشته !!ها كا اگه اونوقت بودي تحمل شايد خوردن ابي كه وقتي پايين ميرفت بوي لجنش تا ساعتها مثل بوي سير از دهنت به مشام ميرسيد يا اينكه بدون كولر بخاطر بي برقي شبا خوابت نميبرد (چون يا برق نبود يا اگه بود كولر رو جواب نميداد)يا ........نميخوام طولش بدم .اينا رو گفتم كه شايد بعضيا كه فقط اب خنك خوردن و زير كولر توي تابستون حال كردن بدونن اگه ما چيزي ميگيم براي اينه كه اونو كشيديم نه شنيديم كه ميگن شنيدن كي بود مانند ديدن !!! ها كا چي بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با كاروان بگوييد از راه كعبه برگرد
من يار رابه مستي بيرون خانه ديدم (امام خامنه اي)
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”