سلام لازمه بگم هیچ طرحی در هیچ جای جهان بدون عیب نیست .
در پاسخ به صحبتها و انتقادات بسیار بسیار سازنده شما دوستان باید بگم تو همین یکی دو تا صفحه کلی کمکم کردید و اطلاعاتم کاملتر شد .

توضیهات تکمیلی .

اولا چیزی که در عکس میبینید کامل و جامع و تخصصی نیست و فقط خواستم منظورم رو برسونم که امیدوارم موفق شده باشم .ارتفاع ناو هم کوتاهه ولی تو عکس زیاد خوب نشون داده نشده .
دوما باید بگم چون هنوز در مراحل اولیه ی طراحیه کاملا میتونه دستخوش تغیرات اساسی بشه .
شما دوست دارید در چه قسمتهایی تغییرات انجام بگیره . ایا برای مسلح شدن به اسلحه یا موشک جدید تر طرحی دارید .حتما بگید .
در مورد قدرت مانور علاوه بر یک باله اصلی یا ( سکان ) که به شناور اصلی متصله دو باله یا ( سکان ) دیگر هم برای شناور های فرعی در نظر گرفته شده که قدرت سکان دهی ناو رو تا سه برابر افزایش میده .اینم بگم شناور های فرعی حدودا 1 تا 1.5 متر در اب فرو میرن و مقاومت زیادی ایجاد نمیکنند .
در مورد موتورها باید بگم برای این محل نصبشون در شناور اصلیه که اولا در مقیاس در نظر گرفته موتورها در شناورهای فرعی جا نمی شن و دوما برای اینکه در موقع هدف گرفته شدن به موتورها اسیب وارد نشه .یکی از ما موریتهای شناورهای فرعی جلوگیری از اسیب به شناور اصلیه وشناورهای فرعی قابل تعویض طراحی شدن.درداخل هر شناور فرعی دو موتوراب کش اسپیکو(spico ) ساخت ایتالیا طراحی شده که هرکدوم قابلیت انتقال 2000 گالن اب در دقیقه و به ارتفاع 30 متر رو دارن .
لطفا در مورد قايقهاي هيدروفويل هم بگم که دوست دارم در موردش بیشتر بدونم . اگر عکس یا اطلاعاتی در موردش داری دریغ نکن . حتما روش کار میکنم.
از اینکه پاسخ شما رو دیر به دیر میدم شرمنده ام .چون کاملا دربارشون فکر میکنم . نظراتتون خیلی سازنده است ادامه بدید.
به قسمت ادوات زمینی برید خبرای جدید میفرستم.