من اپ ديت رو انجام دادم(البته با کانکشن ADSL ) ولي فايلهاي sis روي گوشيم نصب نميشه ، که قبل از اپ ديت هم نصب نميشد ولي فکر کردم با اين کار مشکلم حل ميشه ،که نشد!لطفا بگين چه کار کنم؟
سلام من نرم افزار بروز رساني را در pc نصب كردم و پس از اجرا در زماني كه اينترنت هم وصل بود پيغام خطا ميده و نوشته نميتونه اين دو فايل رو پيدا كنه : nsl_host_process.exe , nsv_vi_client.exe لطفاً اگه ميشه راهنماييم كنيد.
سلام من گوشی نوکیا n82 خودم رو با nsu اپدیت کردم .ورژن فریمویر گوشی به 31.0.016 تغییر یافت که اخرین ورژن هست البته برای این کار چیزی حدود 8 ساعت به اینترنت متصل بودم و دایا اپ هم خوشبختانه قطع نشد. حالا سرعت گوشی زیاد شده یه عبارت در حالت استندبای اضافه شده که نمیدونم مال چیه share online و یه پوشه به نام مای کامپیوتر تو قسمت اپلیکبشن اما یه اشکال عجیب در قسمت پیامها پیدا شده که کلیدها حروف رو پس و پیش مینویسن اصلا نمیتونم پیام بنویسم کلا به هم ریخته در ضمن فارسی نبوده گوشی و بعد از اپدیت هم فارسی اضافه نشد چون از کد خاورمیانه استفاده نکردم و ایضا برای پیام نوشتن از زبان عربی که از اول رو گوشی نصب بود استفاده میکردم در مورد این مشکل چه کنم.
, مورد اول که براي اشتراک گذاري تصوير و ... به صورت انلاين هست و در تنظيمات گوشي حتما جايي براي غير فعال کردن اون وجود داره مورد دوم هم منظورتون از پس و پيش رو متوجه نشدم، اما احتمالا منظورتون ديکشنري T9 هست که اون رو بايد غير فعال کنيد تا بتونيد درست تايپ کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد