نژاد آریا و گونه ی IRANO- NORDOID
درود بر آرياييان گرامي
بهتر آن ديدم كه كمي از تاريخ دور شوم و كمي در مورد نژاد آريايي بحث كنيم. از ديرباز تاكنون شاهد افتخارات بزرگي از سوي آرياييان بوده ايم، حال چرا بزرگترين افتخارات زمين مربوط به اين نژاد است؟؟ آيا دليل ژنتيكي دارد؟ و يا هوش آنها در برخورد با محيط و انديشه و تكاپوي بيشتر تكامل كامل تر و بي نقص تري را طي كرده است؟؟ ميانگين "ضريب هوشي" چيست و سفسطه هاي انسان گراها در اثبات برابري نژادي چه هستند؟ پيداست كه نژادگرايي بر پايه تكامل استوار است، اين نظريه كه اروپا و باورهاي كليسايي را به شدت تكان داد، با دليل هاي محكم و منطقي افسانه ي آفرينش را به كل باطل ساخت و در نتيجه يكي از دليل هاي مستحكم انسان گراها مبني بر اين كه همه فرزندان يك پدر و مادر بوده ايم و از اين رو برابر مي باشيم زير سوال رفت و بي اعتبار گشت.[حتی قران کریم نیز این نظریه را اثبات کرده،چندی پیش شبکه سیمای قران نیز برنامه بسیار جالبی در این رابطه پخش کرد ،و برخی از آیات قران را دلیل بر اثبات نظریه مزبور ارائه کرد.که البته بنده آن آیات را به خاطر ندارم ،ولی در نوشتار بعدی به آن خواهم پرداخت]مرداویز
نخست نگاهي به نژاد ايراني بياندازيم، بسياري به اشتباه چنين مي پندارند كه نژاد ايراني در گذشته هاي دور و پيش از حمله ي اعراب داراي موي طلايي و چشمان آبي بوده است. اين ها مي گويند كه حمله هاي اعراب و مغول باعث دگرگوني نژاد ايراني گشته است. ولي آيا همينطور است؟؟ اگر چنين باشد، چرا مورخان ارمني و يا ساير مورخان كه چهره ي پادشاهان ساساني را توصيف كرده اند، آنها را با چشم و موي سياه به ما نمايانده اند؟؟ نتيجه اين است كه نه هجوم تازيان توانسته باعث اختلاط نژادي ايرانيان شود و نه هجوم مغولان.
به درستي آشكار نيست كه نژاد آريايي نخست در كجا مي زيست، ولي ترديد نمي توان كرد كه جايگاهشان در شمال بوده، نه در جنوب. حال عده اي به ايران آمدند و عده اي به مناطق اسكانديناوي و اروپاي مركزي كوچيدند. حال عده اي مي گويند اگر ما هم نژاد ژرمن ها هستيم، چرا در ميان آنها (نورديك ها) موي بلوند دارند و معمولا چشم هايشان روشن است، در حالي كه اكثريت ايراني ها را مردم مومشكي و تيره چشم تشكيل مي دهد؟
در پاسخ:
1- رنگ مو، پوست و چشم هر سه عواملي هستند كه بسيار زودتر از فرم صورت و چشم ها و جمجمه تحت تاثير شرايط محيطي قرار مي گيرند و دگرگون مي شوند. طبيعي است كه ايرانيان در برخود را محيط در چند هزاره صاحب رنگ مو و چشم تيره شوند و هم نژادان اروپايي آنها در اسكانديناوي داراي موي بلوند، چشمان روشن و پوست بسيار سفيد گردند.
شاید شخصي در مقابل اين دليل، پاسخ دهد اگر چنين بود مردم مازندران كه در محيطي بسيار مرطوب و پرپاران زندگي مي كنند بايد چون "نورديك ها" بودند، در پاسخ به كساني كه از اين دليل ها مي آورند، بايد گفت كه آب و هواي اسكانديناوي بسيار سرد بود و آن جا منطقه اي بود بسيار پر برف كه آفتاب بسيار مايل به آنجا مي تابيد، پس تنها رطوبت و باران كافي نيست.
2- يك سري خصوصيات اصلي و همينطور ژن ها هستند كه در اين دو گروه مشترك مي باشند، شكل جمجمه ي نژاد ايرانيك و نژاد نورديك بسيار شبيه به هم هست و هوش هر دو بسيار بالا و فعال مي باشد، خصوصيات جسمي اين دو نژاد:
هر دو پوست سفيد دارند، كودكان ايراني اكثرا سفيد هستند، ولي در معرض تابش آفتاب تند ايران قرار مي گيرند و پوستشان كمي سبزه ( و نه سياه ! ) مي شود-
معمولا بيني كشيده دارند.-
استخوان بندي محكم و نسبتا درشت و شانه هاي پهن.-
- صداي رسا و محكم و چانه و آرواره ي قوي. قابل توجه دوستان باشد كه يكي از دلايل خشن بودن و محكم بودن زبان هاي آريايي چون ( زبان آلماني، زبان پارسي اصيل، كوردي ) همين مي باشد.
«اگر دقت كنيد صداهايي كه در زبان تازي به كار مي رود، مخلوق حنجره ي تكامل نيافته ي تازيان است...........»
- قدرت انديشه و هوش بالاي هر دو.
علم ژنتيك اثبات كرده كه تمام خاطرات اجداد خود را در حافظه ي پنهان دي ان اي خود نگهداري مي كنيم و اخلاقيات آنها در واقع بر انديشه و كارهاي ما تاثير مي گذارند، به عبارتي يك شخص قاتل و وحشي كه از كشتن و حيوانگري بيمي ندارد و بيشتر مستعد است براي تبديل به يك جاني حرفه اي، در درجه ي اول ريشه در ژنتيك و نژادش دارد و بعد تربيت در محيط اجتماعي. علاوه بر اين تغذيه ي مناسب و همينطور انديشيدن در روند تكامل تاثيري به سزا دارد، يك تازي را در نظر بگيريد كه در بيابان هاي بي آب و علف نه تنها آب كافي به بدنش نمي رسيده، بلكه تغذيه ي مناسبي هم نداشته و بدنش ويتامينها، پروتيين ها و املاح مورد نياز را جذب نمي كرده است. خود اين عوامل مي تواند يك تكامل ناقص را سبب شود، جدا از اينها يك تازي[اعرابی] از فكرش كار نمي كشيده و به اصطلاح آن را آكبند نگاه مي داشته ، چرا كه او جز به زن ، جنگ و شراب به چيز ديگري نمي انديشيد. اين دو نژاد حتي از يك ريشه نيستند، چگونه مي توان انتظار داشت كه تكاملي بي نقص در مغز تازيان انجام شود؟ مغولان و تركان زرد پوست هم از اين قائده مستثني نيستند.[منظور از تازی فقط اعرابی میباشد-مرداویز]
روي سخنم با آذري هايي نيست كه به اشتباه ترك خوانده شدند،[بنده خود نیز آذری تبار هستم – مرداویز] خود من بسياري از دوستان و خویشاوندانم را ميشناسم كه مي گويند "ترك" هستيم، بعد كه مي گويم شما آذري هستيد مي گويند بله آذري هستيم ولي زبانمان تركيست ! بنابراين اينها نه از نظر نژادي ترك هستند و نه كوچكترين نسبتي با آنها دارند.[که البته ژنتیک شناسی مردم آذربایجان نیز ،این را اثبات کرده.البته فراموش نشود که در ایران مردم ترک نژاد و ترک زبان نیز داریم،که در نوشتاری به آن اشاره خواهم نمود]
يك فرضيه ي بسيار غلط ديگر اين است كه گفته مي شود در ميان ايرانيان تنها زرتشتيان نژاد دست نخورده و خالص باقي مانده اند. اين فرضيه به دو دليل خود به خود رد است:
1- دين ربطي به نژاد ندارد و در زمان امپراتوري ايرانشهر اول ( ماد و هخامنشي ) و ايرانشهر دوم ( پارت و ساساني ) چه بسيار انيرانيان و غيرآرياييان بودند كه دين زرتشت مي پذيرفتند، پس نمي توان گفت تمام آنها آريايي هستند.
2- ايرانيان فقط مسلمان شدند، مسلمان شدن دليل بر اين نيست كه آنها حتما خون تازي در رگ هايشان باشد. علاوه بر اين وحشي گري ها و تجاوزهاي تازيان[علیرغم دستورات اسلام و توصیه های پیامبر] به بعضي زن ها در يك دوره ي موقت بود و آن دوره ي موقت نمي تواند تغييري در يك نژاد ايجاد كند، دليل ديگر اينكه زن هايي كه مورد تجاوز قرار مي گرفتند، برده مي شده و به بازارهاي برده فروشي عربستان ( از جمله مدينه ) فرستاده مي شدند. اين بود كه آن وحشي گري ها سبب آشفتگي نژادي در ايران نشده.
اکنون اگر به چهره یک تازی و به چهره یک ایرانی بنگرید ،خیلی راحت میتوانید تفاوت این دو نژاد را دریابید.اگر نزاد ایران تازی شده بود،انسان تفاوتی را میان آنها حس نمیکرد.درعلم نژاد شناسی نژادی هست به نام:ایرانو – نوردوئید،که دو نژاد ایرانی و نوردیک میباشد.علت اینکه این دونژاد در میان کل هندواروپاییان کنار هم نام برده شده اند ،همان خصوصیاتی است که بالاتر اشاره کردم و همینطور یکسان بودن شکل جمجمه آنها.
به راستي جاي شرم دارد كه برخي هم ميهنان روي به ياوه سرايي آورده اند و در تلاشند بگويند كه ايرانيان كنوني آريايي خالص نيستند. نورديك هاي كنوني هم ايرانيان كنوني را نژاد مختلط مي دانند و معتقدند كه ايرانيان نخست همچون آنها بلوند بوده اند. ولي حقيقت طوري ديگر است. شما اگر در كتيبه ي بيستون به نقش داريوش بزرگ بنگريد، خيلي راحت خواهيد فهميد كه يك ايراني است. مهم تر از همه توصيفات مورخان كشورهاي مختلف در وصف چهره ي شاهنشاهان ايراني است و جايي نديدم كه يك مورخ خارجي يكي از شاهنشاهان ايران باستان را با موي روشن معرفي كند. حتي يك فرضيه وجود دارد مبني بر اينكه قوم گوتي كه چند هزاره قبل از ميلاد مسيح در كردستان و مناطق اطرافش مي زيست، از ايران به آلمان رفته که البته این فرضیه پایه محکمی ندارد.
جاويد ايران...
نوشته شده توسط مرداویز
IRANO - NORDOID
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
- تماس:
Re: IRANO - NORDOID
یک کمی اگر دروس ژنتیک را خوانده باشید می فهمید این نویسنده مقاله تا حالا لای کتاب زیست شناسی را هم باز نکرده است.
[QUOTEقدرت انديشه و هوش بالاي هر دو.
[/quote]
یعنی دانشمندان عرب و مصری و...دوران اسلامی احمق بوده اند
احتمالا ژاپنی ها هم جزو احمق ترین بشر هستند.
دایره نژاد آریایی بین اروپا و آمریکا و روسیه و هند و ایران است که شاید 1000 تا زبان بین این مکان ها پیدا شود و همه شان هم باید خشن باشد.
(مخصوصا هندی)
اوج قسمت علمی مقاله
وراثت تنها توسط کروموزوم های جنسی منتقل می شود و اگر تحت تاثیر ماده خاصی قرار نگیرد و اشتباهی رخ ندهد هیچ تغییری در آن بوجود نمی آید.
ثنت خاطرات در حافظه و نرون ها اصلا بطور کامل از کروموزوم ها جدا هستند و ثبت خاطره هیچ تغییری در ساختمان کروموزوم ایجاد نمی کند.(فکرش را بکن که الان من خاطرات تمام اجدادم را داشتم برای خودم جهانی بودم
)
به خدا این حرف ها را جایی نزدید فکر می کنند ... .اگر اینجوری بود که الان ایران باید تو اوج قله علمی بود و ژاپن در حال وحشیگری
تنها عامل بیشرفت علمی و فرهنگی محیط و اجتماع هستند.کشورهای اروپایی وآسیای شرقی با هزینه کردن در سیستم آموزشی باعث رشد علمی می گردد.
و
این هم از عجایب این نوشته
حالا محیط تاثیر دارد یا ندارد؟
خرمشهری عرب است یا فارس؟
برای تشخیص هویت از نویسنده گرامی دعوت به عمل می آید/
[QUOTEقدرت انديشه و هوش بالاي هر دو.
[/quote]
یعنی دانشمندان عرب و مصری و...دوران اسلامی احمق بوده اند
احتمالا ژاپنی ها هم جزو احمق ترین بشر هستند.
صداي رسا و محكم و چانه و آرواره ي قوي. قابل توجه دوستان باشد كه يكي از دلايل خشن بودن و محكم بودن زبان هاي آريايي چون ( زبان آلماني، زبان پارسي اصيل، كوردي ) همين مي باشد.
دایره نژاد آریایی بین اروپا و آمریکا و روسیه و هند و ایران است که شاید 1000 تا زبان بین این مکان ها پیدا شود و همه شان هم باید خشن باشد.
(مخصوصا هندی)علم ژنتيك اثبات كرده كه تمام خاطرات اجداد خود را در حافظه ي پنهان دي ان اي خود نگهداري مي كنيم
اوج قسمت علمی مقاله
وراثت تنها توسط کروموزوم های جنسی منتقل می شود و اگر تحت تاثیر ماده خاصی قرار نگیرد و اشتباهی رخ ندهد هیچ تغییری در آن بوجود نمی آید.
ثنت خاطرات در حافظه و نرون ها اصلا بطور کامل از کروموزوم ها جدا هستند و ثبت خاطره هیچ تغییری در ساختمان کروموزوم ایجاد نمی کند.(فکرش را بکن که الان من خاطرات تمام اجدادم را داشتم برای خودم جهانی بودم
)][/ عبارتي يك شخص قاتل و وحشي كه از كشتن و حيوانگري بيمي ندارد و بيشتر مستعد است براي تبديل به يك جاني حرفه اي، در درجه ي اول ريشه در ژنتيك و نژادش دارد و بعد تربيت در محيط اجتماعي. علاوه بر اين تغذيه ي مناسب و همينطور انديشيدن در روند تكامل تاثيري به سزا دارد، يك تازي را در نظر بگيريد كه در بيابان هاي بي آب و علف نه تنها آب كافي به بدنش نمي رسيده، بلكه تغذيه ي مناسبي هم نداشته و بدنش ويتامينها، پروتيين ها و املاح مورد نياز را جذب نمي كرده است
به خدا این حرف ها را جایی نزدید فکر می کنند ... .اگر اینجوری بود که الان ایران باید تو اوج قله علمی بود و ژاپن در حال وحشیگری

تنها عامل بیشرفت علمی و فرهنگی محیط و اجتماع هستند.کشورهای اروپایی وآسیای شرقی با هزینه کردن در سیستم آموزشی باعث رشد علمی می گردد.
اکنون اگر به چهره یک تازی و به چهره یک ایرانی بنگرید ،خیلی راحت میتوانید تفاوت این دو نژاد را دریابید.اگر نزاد ایران تازی شده بود،انسان تفاوتی را میان آنها حس نمیکرد
و
[/quote]هر دو پوست سفيد دارند، كودكان ايراني اكثرا سفيد هستند، ولي در معرض تابش آفتاب تند ايران قرار مي گيرند و پوستشان كمي سبزه ( و نه سياه ! ) مي شود-
این هم از عجایب این نوشته
حالا محیط تاثیر دارد یا ندارد؟
خرمشهری عرب است یا فارس؟
برای تشخیص هویت از نویسنده گرامی دعوت به عمل می آید/

هیهات منا الذلة

- سپاسهای ارسالی: 1043 بار
- سپاسهای دریافتی: 3151 بار
بر عکس مرام شما،نخست درود
نخست در رابطه با دانشمندان به اصطلاح عرب و مصری سخن رانده بودید.
در طول دوران تمدن اسلامی (البته این واژه نیز نیاز به بررسی دارد)بیشتر این دانشمندان ایرانی بوده اند و اگر هم عربی از میان آنها برخاست در مکتب ایرانیان تعلیم دیده بودند،که ابن خلدون نیز به این امر معترف است .و هم چنین همین دانشمندان به گفته شما عرب ،بیشتر عرب زبان بوده اند تا عرب نژاد که بر شمردن آنها از این مقال خارج است.
قدرت بالای اندیشه و هوش بالای این گونه ،نفی هوش نژادهای دیگر نیست و علل پیشرفت و پسرفت ملل مختلف را در عوامل دیگری نیز باید جستجو کرد.
در رابطه با دایره نژاد آریایی سخن رانده بودید- جنابعالی در حالی که هنوز فرق بین هندواروپایی،آریایی،هندوایرانی،و هندوژرمنیک را نمیدانید ،سخن از 1000 گونه زبان آریایی رانده اید که در نوع خود جالب است.
البته منظور بنده اردوی اولیه [سخن گویان نخستین]زبانهای آریایی بوده که به محکم و خشن تعبیر کرده ام،و صد البته که این زبانها در مواجه با زبانهای دیگر ،برخی از خصوصیات نخستین خود را از دست دادندو برخی ویژگی های زبانهای دیگر را پذیرفتند – مانند زبان ارمنی که تمایز هندواروپایی بین حروف صدا دار کوتاه و بلند و نواختهای هندواروپایی را از دست داد و در عوض از زبان بومی تکیه ثابت بر هجای ماقبل آخر را اقتباس کرد.این باز هم منجر به از دست دادن صرف فعل ها و اسم های تک هجایی پسوندی شد یا این ها جای خود را به آن چیزی داد که در اصل صرف های دوهجایی بود.
حال اکنون بنده نیز فهمیدم که جنابعالی حتی لای کتابهای زبانشناسی را هم نگشوده اید.
در رابطه با علم ژنتیک [یا دقیقتر خودآگاهی ملی و ذهنیت ملی]باید بگویم که علاوه بر اثبات علمی اش ،این قضیه موضوعی حسی نیز میباشد.از زمانی که انسان نخستین دریافت که «من» وجود دارد و «غیرمن» یعنی جهان خارج وجود دارد و این که این جهان ،اگر نه مستقیما علیه اوست ،دست کم بد و خطرناک است .انسان حمایت همتایان خویش یعنی خودی هارا جویا شد ولی سپس جنگ های مرحله ای این ساختار را تضعیف کرد.البته منظور بنده بیشتر خودآگاهی ملی و ذهنیت ملی بوده است که جنابعالی درک نکرده اید.
ذهنیت ملی را ارزشهای سنتی و فرهنگی اکتسابی و ضدارزش های همتراز شکل میدهند که خود آنها مولود سرنوشت خاص واحد قومی خاص هستند .توجه داشته باشید که هر ذهنیت ملی (که ازطریق اکتسابی بوده)همیشه بخشی از خودآگاهی ملی است و ارزش احساس میشود ،اما همان ویژگیهای ذهنیتی ممکن است از سوی ملتهای همجوار که پیشینه تاریخی و مذهبی دیگری دارند ضد ارزش تلقی شود .(همانطور که برای جنابعالی ضد ارزش تلقی میشود).
البته این ذهنیت اکتسابی ملی،پدیده ای نه همیشگی بلکه در حال تغییر است .نروژی مسالمت جوی امروزی دارای ارزش هایی متفاوت از ارزش های نیاکان خود یعنی دزدان دریایی وایکینگ است و .........
ثانیا این ویژگی های ذهنیت ملی تنها به طور نسبی میتواند جایگیر شود ،یعنی لزوما در یکایک افراد ملت نمود پیدا نمیکند.(همانگونه که در جنابعالی نمود پیدا نکرده)
و در پایان نیز باید بگویم که ما بالاخره خط مشی برخی از دوستان را در انجمن نفهمیدیم ،فقط میتوانم بگویم که این دسته از افراد مصداق این ضرب المثل آذری میباشند:
gelennen yoldaş gedennen gardaş
مرداویز
نخست در رابطه با دانشمندان به اصطلاح عرب و مصری سخن رانده بودید.
در طول دوران تمدن اسلامی (البته این واژه نیز نیاز به بررسی دارد)بیشتر این دانشمندان ایرانی بوده اند و اگر هم عربی از میان آنها برخاست در مکتب ایرانیان تعلیم دیده بودند،که ابن خلدون نیز به این امر معترف است .و هم چنین همین دانشمندان به گفته شما عرب ،بیشتر عرب زبان بوده اند تا عرب نژاد که بر شمردن آنها از این مقال خارج است.
قدرت بالای اندیشه و هوش بالای این گونه ،نفی هوش نژادهای دیگر نیست و علل پیشرفت و پسرفت ملل مختلف را در عوامل دیگری نیز باید جستجو کرد.
در رابطه با دایره نژاد آریایی سخن رانده بودید- جنابعالی در حالی که هنوز فرق بین هندواروپایی،آریایی،هندوایرانی،و هندوژرمنیک را نمیدانید ،سخن از 1000 گونه زبان آریایی رانده اید که در نوع خود جالب است.
البته منظور بنده اردوی اولیه [سخن گویان نخستین]زبانهای آریایی بوده که به محکم و خشن تعبیر کرده ام،و صد البته که این زبانها در مواجه با زبانهای دیگر ،برخی از خصوصیات نخستین خود را از دست دادندو برخی ویژگی های زبانهای دیگر را پذیرفتند – مانند زبان ارمنی که تمایز هندواروپایی بین حروف صدا دار کوتاه و بلند و نواختهای هندواروپایی را از دست داد و در عوض از زبان بومی تکیه ثابت بر هجای ماقبل آخر را اقتباس کرد.این باز هم منجر به از دست دادن صرف فعل ها و اسم های تک هجایی پسوندی شد یا این ها جای خود را به آن چیزی داد که در اصل صرف های دوهجایی بود.
حال اکنون بنده نیز فهمیدم که جنابعالی حتی لای کتابهای زبانشناسی را هم نگشوده اید.
در رابطه با علم ژنتیک [یا دقیقتر خودآگاهی ملی و ذهنیت ملی]باید بگویم که علاوه بر اثبات علمی اش ،این قضیه موضوعی حسی نیز میباشد.از زمانی که انسان نخستین دریافت که «من» وجود دارد و «غیرمن» یعنی جهان خارج وجود دارد و این که این جهان ،اگر نه مستقیما علیه اوست ،دست کم بد و خطرناک است .انسان حمایت همتایان خویش یعنی خودی هارا جویا شد ولی سپس جنگ های مرحله ای این ساختار را تضعیف کرد.البته منظور بنده بیشتر خودآگاهی ملی و ذهنیت ملی بوده است که جنابعالی درک نکرده اید.
ذهنیت ملی را ارزشهای سنتی و فرهنگی اکتسابی و ضدارزش های همتراز شکل میدهند که خود آنها مولود سرنوشت خاص واحد قومی خاص هستند .توجه داشته باشید که هر ذهنیت ملی (که ازطریق اکتسابی بوده)همیشه بخشی از خودآگاهی ملی است و ارزش احساس میشود ،اما همان ویژگیهای ذهنیتی ممکن است از سوی ملتهای همجوار که پیشینه تاریخی و مذهبی دیگری دارند ضد ارزش تلقی شود .(همانطور که برای جنابعالی ضد ارزش تلقی میشود).
البته این ذهنیت اکتسابی ملی،پدیده ای نه همیشگی بلکه در حال تغییر است .نروژی مسالمت جوی امروزی دارای ارزش هایی متفاوت از ارزش های نیاکان خود یعنی دزدان دریایی وایکینگ است و .........
ثانیا این ویژگی های ذهنیت ملی تنها به طور نسبی میتواند جایگیر شود ،یعنی لزوما در یکایک افراد ملت نمود پیدا نمیکند.(همانگونه که در جنابعالی نمود پیدا نکرده)
و در پایان نیز باید بگویم که ما بالاخره خط مشی برخی از دوستان را در انجمن نفهمیدیم ،فقط میتوانم بگویم که این دسته از افراد مصداق این ضرب المثل آذری میباشند:
gelennen yoldaş gedennen gardaş
مرداویز
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Let your success
Be your noise

- تماس:
قدرت بالای اندیشه و هوش بالای این گونه ،نفی هوش نژادهای دیگر نیست و علل پیشرفت و پسرفت ملل مختلف را در عوامل دیگری نیز باید جستجو کرد
خوب وقتی نژادهای دیگر صاحب هوش هستند پس نیازی به برشمردن هوش به عنوان ویژگی برای آریایی نیست.
از عدد 1000 برای بیان عظیم بودن زبان ها و گویش های گوناگون استفاده کردم.
دایره نژاد آریایی هم کاملا مشکل است(البته در طول زمان تعاریف گوناگونی از آریا بوده است مثلا یکی دو قرن پیش برای اتلاق مردم اروپای شمالی کاربرد داشت یا قرن بیستم از آن به معنا اقوام هندی و ایرانی و اکثر اروپا (به غیر فنلاند و ...) و آمریکای شمالی (سفید پوستان) است)
در مورد هندواروپایی،آریایی،هندوایرانی،و هندوژرمنیک اگر از لحاظ طبقه بندی زبانی صحبت می کنی و حوصله داری می خواهی برایت تمام زبان ها وگویش رایج با طبقه بندی و مشخصات زبانی برایت بنویسم.(فکر کنم سال پیش بود یک واحد درهمین مورد پاس کردم)

در رابطه با علم ژنتیک [یا دقیقتر خودآگاهی ملی و ذهنیت ملی]باید بگویم ...
آخر برادر دوست گرامی علم ژنتیک به خودآگاهی ملی و ذهنیت ملی چیکار داره
کلمه ژنتیک (genetics) را توی گوگل یک جستجو ساده بکن حداقل با این علم آشنا شوی.علاوه بر اثبات علمی اش ،این قضیه موضوعی حسی نیز میباشد
حالا این مقاله علمی است یا احساسات درونی؟
اگر علمی است باید بر اساس تعاریف علمی و حواس پنجگانه و منطق و مدرک عمل کند در غیر این صورت اگر منظورتان از حس احساسات درونی است من حرفی برای گفتن ندارم.
ویژگی های ذهنیت ملی تنها به طور نسبی میتواند جایگیر شود ،یعنی لزوما در یکایک افراد ملت نمود پیدا نمیکند.(همانگونه که در جنابعالی نمود پیدا نکرده)
البته در من 4 سال پیش جای گرفت و 2 سال پیش دیگه جا نشد و رفت

هیهات منا الذلة

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
Sardar,
ادبیات شما به شدت ضد ایرانی است...بهتر نبود در یک سایت اسپانیش یا روس به اینگونه سخنان بپردازید.
اگر احساسات و غرور ملی ندارید این را برای خودتان نگه دارید.خوشبختانه این حس در بین بسیاری ایرانیان هنوز به قویترین شکل ممکن موجود است...لطفا عقاید شخصی خود را در رابطه با مسائل مربوط به ضدیت با ملی گرایی اشاعه ندهید که مشتری اش فقط خود شما به تنهایی خواهی بود.لا اقل من در این سایت کسی را ندیدم که عشق به ایران نداشته باشد.
شما مدیر هستید و باید بیشتر این موارد را رعایت کنید.
این جمله شما عینا در این تاپیک آمده است.
forum-f139/topic-t28625.html
ادبیات شما به شدت ضد ایرانی است...بهتر نبود در یک سایت اسپانیش یا روس به اینگونه سخنان بپردازید.
اگر احساسات و غرور ملی ندارید این را برای خودتان نگه دارید.خوشبختانه این حس در بین بسیاری ایرانیان هنوز به قویترین شکل ممکن موجود است...لطفا عقاید شخصی خود را در رابطه با مسائل مربوط به ضدیت با ملی گرایی اشاعه ندهید که مشتری اش فقط خود شما به تنهایی خواهی بود.لا اقل من در این سایت کسی را ندیدم که عشق به ایران نداشته باشد.
شما مدیر هستید و باید بیشتر این موارد را رعایت کنید.
از ملي گرايي و ناسيوناليسم متنفرمحالا هر چه علامت يا چيزي در اين رابطه کمک کند مخالفم.
این جمله شما عینا در این تاپیک آمده است.
forum-f139/topic-t28625.html
بی

- تماس:
Darya salar MILAD, عزیز
پست شما ربطی به تایپیک و موضوع آن ندارد و تنها به محاکمه من پرداخته اید و جواب شما را با توجه به اینکه برای سایر کاربران قرار داده شده است می دهم اگر در ادامه مخاطب مورد نظر شما من هستم در قسمت پی ام جواب دهید.
.............................
من ایران دوست هستم و این میهن را دوست دارم همانطور که رسول خدا می فرمایند: از نشانه های ایمان میهن دوستی است.(نه قوم و ملیت گرایی)
در مورد ناسیوناسیم همانطور که قبلا هم نوشتم مخالفم (از اینکه از کلمه تنفر نوشتم عذر می خواهم و این اشتباهم را در مورد توهین به عقاید دیگر می پذیرم بگذارید به حساب جوانتر بودن من در 1.5 سال پیش) و همانگونه که با بقیه ايدئولوژي ها دیگری همچون کمونیسم و فاشیسم و لیبرالیسم و... مخالفم(ساخته های دست بشر)
در عین حال ناسیونالیسم اقلیت های فرهنگی را مورد آسیب قرار می دهد و یکی از دلایل مخالفت من با آن است.
پست شما ربطی به تایپیک و موضوع آن ندارد و تنها به محاکمه من پرداخته اید و جواب شما را با توجه به اینکه برای سایر کاربران قرار داده شده است می دهم اگر در ادامه مخاطب مورد نظر شما من هستم در قسمت پی ام جواب دهید.
.............................
من ایران دوست هستم و این میهن را دوست دارم همانطور که رسول خدا می فرمایند: از نشانه های ایمان میهن دوستی است.(نه قوم و ملیت گرایی)
در مورد ناسیوناسیم همانطور که قبلا هم نوشتم مخالفم (از اینکه از کلمه تنفر نوشتم عذر می خواهم و این اشتباهم را در مورد توهین به عقاید دیگر می پذیرم بگذارید به حساب جوانتر بودن من در 1.5 سال پیش) و همانگونه که با بقیه ايدئولوژي ها دیگری همچون کمونیسم و فاشیسم و لیبرالیسم و... مخالفم(ساخته های دست بشر)
در عین حال ناسیونالیسم اقلیت های فرهنگی را مورد آسیب قرار می دهد و یکی از دلایل مخالفت من با آن است.
هیهات منا الذلة

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
Sardar,
به هیچ وجه قصد محاکمه شما را نداشتم فقط جهت گیری معناداری در پست های شما دیدم که مجبور به واکنشم کرد.
یک مقدار در مورد نژاد آریا کم لطفی کردید...من نیز به پستهای قبلی مراجعه کردم دیدم این اینگونه پستهای مشابه از شما مسبوق به سابقه است...
این پست تنفر شما از ملی گرایی را هم که دیدم دیگر بیشتر تعجب کردم.
از اینکه این جمله زیبا را در پست خود قید کردید بسیار خوشحالم.
با سپاس...
یا علی
به هیچ وجه قصد محاکمه شما را نداشتم فقط جهت گیری معناداری در پست های شما دیدم که مجبور به واکنشم کرد.
یک مقدار در مورد نژاد آریا کم لطفی کردید...من نیز به پستهای قبلی مراجعه کردم دیدم این اینگونه پستهای مشابه از شما مسبوق به سابقه است...
این پست تنفر شما از ملی گرایی را هم که دیدم دیگر بیشتر تعجب کردم.
من ایران دوست هستم و این میهن را دوست دارم
از اینکه این جمله زیبا را در پست خود قید کردید بسیار خوشحالم.
با سپاس...
یا علی
بی

- سپاسهای ارسالی: 1043 بار
- سپاسهای دریافتی: 3151 بار
با درود
جناب آقای سردار
البته جنابعالی خیال میکنید که به علت بالا بودن رتبه تان به همان اندازه نیز سواد دارید.
پیش از هر چیزی مایلم از زبانشناسی سخن گویم که رشته تخصصی بنده در دانشگاه بوده است .بر خلاف سفسطه گویی های شما در مورد زبانشناسی [که حتی اندک اطلاعی از آن ندارید.و شناختن یک یا دو زبان و شاخه های آنرا با زبانشناسی اشتباه گرفته اید]و طرز قلم تان هر دانشجوی زبانشناسی که متوجه بی دانشی شما در این امر میشود.
1- هیچ گاه درمورد نژاد آریایی در طول زمان ،تعاریف مختلف وجود نداشته ،بلکه تنها شاخه ای از مردم هندوایرانی زبان به نام آریایی شناخته میشده اند ،که طبعا سو استفاده های بسیاری از این واژه در طول زمان شده است .و تنها مورد استعمال مجاز آن همان است که در بالا خاطر نشان کردم.
حال جنابعالی اکثر اروپا [به غیر از فنلاند ]و آمریکای شمالی را از مغازه کدام عطاری کش رفته اید خدای داند .[و این هم دلیلی دیگر بر بی اطلاعی شما از زبانشناسی]
در حالی که برعکس ادعای شما علاوه بر فنلاند ،استونی ،مجارستان،نیز غیر هندو اروپایی میباشند به معنای دقیقتر ریشه آسیاییک دارند[یعنی فن اوگری – اورال آلتاییک]و اکثر ملتهای اروپایی به غیر از موارد نام برده به شاخه های اسلاویک ،بالتیک،سلتیک،ژرمنیک،و ... تعلق دارند .که جدا از آریایی تعریف میشوند.(البته زبان قوم باسک نیز ریشه غیر هندوارپایی دارد و تحت عنوان مدیترانه ای غربی شناخته میشود .هنوز این زبان به طور قطع ریشه یابی نشده که به طور قطع دانسته شود که با کدامیک از زبانهای غیر هندواروپایی خویشاوندی دارد .که البته برخی آنرا به زبان اتروسکهای باستان پیوند میدهند)[و بلغارستان نیز با آنکه هون های گوتریگور میباشند ولی به یکی از گویش های اسلاوی سخن میگویند]
بنده اکنون مطمئن شدم که جنابعالی نه تنها زبانشناسی [حتی شاخه های آسانتر آنرا از قبیل زبانشناسی توصیفی و تاریخی] نخوانده اید ،بلکه حاضرم سوگند یاد کنم که تفاوت بین آریایی و هندواروپایی را تا کنون نمی دانسته اید – زیرا با سفسطه گرایان بسیار برخورد داشته ام و با طرز قلم آنها کاملا آشنا میباشم ،حال جنابعالی در کدام دانشگاه درس خوانده اید برای بنده معماست ؟
البته به روشنی مشخص است که این ادعای شما از پایه سست است .افرادی مانند شما به صورت پراکنده ،مطالبی را از افراد مختلف شنیده و از بر میکنند ،و ناگهان در اثر اشراق و سیر آفاق و انفس در انجمن خود را تحصیلکرده و دانشگاهی میپندارند.[همان گونه که دون کیشوت خود را شهسوار میپنداشت]- سوگند به ایران عزیز اگر خودنمایی تلقی نمیشد حاضر بودم به طور خصوصی مدرکم را برایتان ارسال نمایم و آنگاه خیلی مشتاق میشدم با مدرک جنابعالی نیز آشنا شوم [احتمالا در صورت دارا بودنش ،از آن دسته مدارک هاوایی گونه میباشد]
هم چنین بنده اگر از خود آگاهی ملی و ذهنیت ملی سخن رانده ام [که احتمالا این واژه ها بسیار اذیتتان کرده ]بیشتر منظورم باز کردن مسئله اکتساب بوده است و در مورد ژنتیک نیز هر چه گفته ام حاضرم در فضایی باز تر از آن دفاع نمایم و پای این سخنم نیز خواهم ایستاد.
درد دل:
بنده نمیدانم چرا هر گاه دراین انجمن سخن از ایران و ایران دوستی پیش می آید ،عده ای این امر را توهین به خود تلقی میکنند ،توگویی خودرا ایرانی نمیدانند .و به قول آذری ها :
BURDA YEYİR ORDA HÜRÜR
و حتی این عده حاضرند ساعتها از دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی تمجید کنند و متاسفانه کشور عزیزمان ایران درطول تاریخ همواره از اینگونه افراد ضربه خورده است تا بیگانه و اینگونه افراد در هر مکان و در هر لحظه بی درنگ آماده وطن فروشی میباشند .
در حالی که کشورهای بی تاریخ با دزدیدن مفاخر فرهنگی و ... ما ایرانیان ،سعی در دست و پا کردن اصالتی برای خود میباشند ،افرادی که [که حتی از آداب نقد و نقادی بی اطلاع میباشند] سعی در زدودن و خدشه دار کردن فرهنگ ایرانی میباشند و هستند و در این راه از گفتن هیچ دروغ و یاوه سرایی ابا و پروایی ندارند و با افتخار خود را دشمن فرهنگ ایرانی معذفی مینمایند ،حتی اگر در مقام یکی از مدیران دون رتبه انجمن باشند .و اینان فرهنگ ایرانی را برای خود ذلتی قلمداد میکنند که با فریاد هیهات منه ذله از این ذلت [یعنی به تعبیر خودشان فرهنگ ایرانی]بیزاری میجویند.
که در پایان باید خاطر نشان سازم که در حقیقت ذلت را باید در میان کسانی جستجو کرد[که تشخیص شان بسیار آسان است] که همواره نوعی احساس حقارت درونی نسبت به فرهنگ ایرانی در خود احساس میکرده اند و میکنند .
مرداویز
اهورا مزدا این کشور را از دروغ بپاید(پاینده باد جایگاه آتش زرتشت:آذرآبادگان)
جناب آقای سردار
البته جنابعالی خیال میکنید که به علت بالا بودن رتبه تان به همان اندازه نیز سواد دارید.
پیش از هر چیزی مایلم از زبانشناسی سخن گویم که رشته تخصصی بنده در دانشگاه بوده است .بر خلاف سفسطه گویی های شما در مورد زبانشناسی [که حتی اندک اطلاعی از آن ندارید.و شناختن یک یا دو زبان و شاخه های آنرا با زبانشناسی اشتباه گرفته اید]و طرز قلم تان هر دانشجوی زبانشناسی که متوجه بی دانشی شما در این امر میشود.
1- هیچ گاه درمورد نژاد آریایی در طول زمان ،تعاریف مختلف وجود نداشته ،بلکه تنها شاخه ای از مردم هندوایرانی زبان به نام آریایی شناخته میشده اند ،که طبعا سو استفاده های بسیاری از این واژه در طول زمان شده است .و تنها مورد استعمال مجاز آن همان است که در بالا خاطر نشان کردم.
حال جنابعالی اکثر اروپا [به غیر از فنلاند ]و آمریکای شمالی را از مغازه کدام عطاری کش رفته اید خدای داند .[و این هم دلیلی دیگر بر بی اطلاعی شما از زبانشناسی]
در حالی که برعکس ادعای شما علاوه بر فنلاند ،استونی ،مجارستان،نیز غیر هندو اروپایی میباشند به معنای دقیقتر ریشه آسیاییک دارند[یعنی فن اوگری – اورال آلتاییک]و اکثر ملتهای اروپایی به غیر از موارد نام برده به شاخه های اسلاویک ،بالتیک،سلتیک،ژرمنیک،و ... تعلق دارند .که جدا از آریایی تعریف میشوند.(البته زبان قوم باسک نیز ریشه غیر هندوارپایی دارد و تحت عنوان مدیترانه ای غربی شناخته میشود .هنوز این زبان به طور قطع ریشه یابی نشده که به طور قطع دانسته شود که با کدامیک از زبانهای غیر هندواروپایی خویشاوندی دارد .که البته برخی آنرا به زبان اتروسکهای باستان پیوند میدهند)[و بلغارستان نیز با آنکه هون های گوتریگور میباشند ولی به یکی از گویش های اسلاوی سخن میگویند]
بنده اکنون مطمئن شدم که جنابعالی نه تنها زبانشناسی [حتی شاخه های آسانتر آنرا از قبیل زبانشناسی توصیفی و تاریخی] نخوانده اید ،بلکه حاضرم سوگند یاد کنم که تفاوت بین آریایی و هندواروپایی را تا کنون نمی دانسته اید – زیرا با سفسطه گرایان بسیار برخورد داشته ام و با طرز قلم آنها کاملا آشنا میباشم ،حال جنابعالی در کدام دانشگاه درس خوانده اید برای بنده معماست ؟
البته به روشنی مشخص است که این ادعای شما از پایه سست است .افرادی مانند شما به صورت پراکنده ،مطالبی را از افراد مختلف شنیده و از بر میکنند ،و ناگهان در اثر اشراق و سیر آفاق و انفس در انجمن خود را تحصیلکرده و دانشگاهی میپندارند.[همان گونه که دون کیشوت خود را شهسوار میپنداشت]- سوگند به ایران عزیز اگر خودنمایی تلقی نمیشد حاضر بودم به طور خصوصی مدرکم را برایتان ارسال نمایم و آنگاه خیلی مشتاق میشدم با مدرک جنابعالی نیز آشنا شوم [احتمالا در صورت دارا بودنش ،از آن دسته مدارک هاوایی گونه میباشد]
هم چنین بنده اگر از خود آگاهی ملی و ذهنیت ملی سخن رانده ام [که احتمالا این واژه ها بسیار اذیتتان کرده ]بیشتر منظورم باز کردن مسئله اکتساب بوده است و در مورد ژنتیک نیز هر چه گفته ام حاضرم در فضایی باز تر از آن دفاع نمایم و پای این سخنم نیز خواهم ایستاد.
درد دل:
بنده نمیدانم چرا هر گاه دراین انجمن سخن از ایران و ایران دوستی پیش می آید ،عده ای این امر را توهین به خود تلقی میکنند ،توگویی خودرا ایرانی نمیدانند .و به قول آذری ها :
BURDA YEYİR ORDA HÜRÜR
و حتی این عده حاضرند ساعتها از دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی تمجید کنند و متاسفانه کشور عزیزمان ایران درطول تاریخ همواره از اینگونه افراد ضربه خورده است تا بیگانه و اینگونه افراد در هر مکان و در هر لحظه بی درنگ آماده وطن فروشی میباشند .
در حالی که کشورهای بی تاریخ با دزدیدن مفاخر فرهنگی و ... ما ایرانیان ،سعی در دست و پا کردن اصالتی برای خود میباشند ،افرادی که [که حتی از آداب نقد و نقادی بی اطلاع میباشند] سعی در زدودن و خدشه دار کردن فرهنگ ایرانی میباشند و هستند و در این راه از گفتن هیچ دروغ و یاوه سرایی ابا و پروایی ندارند و با افتخار خود را دشمن فرهنگ ایرانی معذفی مینمایند ،حتی اگر در مقام یکی از مدیران دون رتبه انجمن باشند .و اینان فرهنگ ایرانی را برای خود ذلتی قلمداد میکنند که با فریاد هیهات منه ذله از این ذلت [یعنی به تعبیر خودشان فرهنگ ایرانی]بیزاری میجویند.
که در پایان باید خاطر نشان سازم که در حقیقت ذلت را باید در میان کسانی جستجو کرد[که تشخیص شان بسیار آسان است] که همواره نوعی احساس حقارت درونی نسبت به فرهنگ ایرانی در خود احساس میکرده اند و میکنند .
مرداویز
اهورا مزدا این کشور را از دروغ بپاید(پاینده باد جایگاه آتش زرتشت:آذرآبادگان)
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Let your success
Be your noise