نیرو های اسرائیل در درگیری های اخیر غزه (عکس)
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 1693 بار
- سپاسهای دریافتی: 4853 بار
نیرو های اسرائیل در درگیری های اخیر غزه (عکس)
از دوستانی که قصد ارسال پست در این تاپیک رو دارند خواهش می کنم از ارسال تصاویر دلخراش خودداری فرمایند و این رسالت را در تاپیک های دیگر و یا رسانه های دیگر به انجام رسانند. با سپاس

- سپاسهای ارسالی: 13 بار
- سپاسهای دریافتی: 22 بار
Re: نیرو های اسرائیل در درگیری های اخیر غزه (عکس)
كار بر گرامي ايا وا قعا كار هايي كه اين صهيونيست ها در غزه انجام مي دهند مانند اين عكس هاست ايا جنايت و گشت و گشتار و نقص عضو و بي خانمان شدن و يتيم وشدن و ... نيست چرا موقعي كه صهيونيست ها دارن اخبار جهاني رو سانسور ميكنند و مي خواهند صداي خبر نگاران رو با گلوله ي توپ خفه كنند ما هم ساكت بشينيم مانند سران عرب .

-
- محل اقامت: network
- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 486 بار
Miliali ممنون خیلی جالب بود
دوستان بد نیست به تجهیزات و ... هم توجه بشه تو بقیه پست ها جسد و ... دیدیم. ما هم متاسفیم اما این عکس ها هم برای خیلی ها که به مسائل نظامی علاقه مند اند آموزنده است
دوستان بد نیست به تجهیزات و ... هم توجه بشه تو بقیه پست ها جسد و ... دیدیم. ما هم متاسفیم اما این عکس ها هم برای خیلی ها که به مسائل نظامی علاقه مند اند آموزنده است

- سپاسهای ارسالی: 1693 بار
- سپاسهای دریافتی: 4853 بار
سیالکوتی جان
لطفا به چند نکته توجه بفرمایید:
این تاپیک در بخش ادوات زمینی قرار گرفته است و به تبع آن مسائل نظامی مورد بررسی قرار می گیرد.
در این تاپیک قصد داریم نگاهی به تجهیزات نظامی اسرائیل که در درگیری مورد استفاده قرار می گیرند بیاندازیم .
این عکس ها وجه دیگری از داستان را را نشان می دهد که علاقمندان خاص خود را دارد.
متاسفانه درگیری و مناقشه های نظامی اغلب دامنگیر مردم عادی و غیر نظامیان می شود . این درگیری هم یک مورد دیگر است . کشته شدن زن و بچه ها چه فلسطینی و چه اسرائیلی (یا هر اسم دیگری) محکوم است.
اخیرا به مدیریت سایت پیشنهاد داده شده بود که قوانینی وضع شود که تصاویر دلخراش به صورت مستقیم در سایت قرار نگیرد ( ا برای اطلاعات بیشتر به تاپیک جامع پیشنهادات مراجعه فرمایید ) . من در پست اول از دوستان خواهش کردم که این نوع عکس ها را در این تاپیک قرار ندهند چون اساسا این تاپیک برای بررسی جبهه ارتش اسرئیل است و این نوع عکس ها بی ارتبا ط به موضوع هستند .
در حال حاظر چندین تاپیک فعال هستند که در آنها بحث های مختلف در مورد این منازعه در جریان است. در صورتی که علاقمند هستید می توانید در آنها فعالیت داشته باشید.
,
عزیزم خیلی ممنون از شما
لطفا به چند نکته توجه بفرمایید:
این تاپیک در بخش ادوات زمینی قرار گرفته است و به تبع آن مسائل نظامی مورد بررسی قرار می گیرد.
در این تاپیک قصد داریم نگاهی به تجهیزات نظامی اسرائیل که در درگیری مورد استفاده قرار می گیرند بیاندازیم .
این عکس ها وجه دیگری از داستان را را نشان می دهد که علاقمندان خاص خود را دارد.
متاسفانه درگیری و مناقشه های نظامی اغلب دامنگیر مردم عادی و غیر نظامیان می شود . این درگیری هم یک مورد دیگر است . کشته شدن زن و بچه ها چه فلسطینی و چه اسرائیلی (یا هر اسم دیگری) محکوم است.
اخیرا به مدیریت سایت پیشنهاد داده شده بود که قوانینی وضع شود که تصاویر دلخراش به صورت مستقیم در سایت قرار نگیرد ( ا برای اطلاعات بیشتر به تاپیک جامع پیشنهادات مراجعه فرمایید ) . من در پست اول از دوستان خواهش کردم که این نوع عکس ها را در این تاپیک قرار ندهند چون اساسا این تاپیک برای بررسی جبهه ارتش اسرئیل است و این نوع عکس ها بی ارتبا ط به موضوع هستند .
در حال حاظر چندین تاپیک فعال هستند که در آنها بحث های مختلف در مورد این منازعه در جریان است. در صورتی که علاقمند هستید می توانید در آنها فعالیت داشته باشید.
,
عزیزم خیلی ممنون از شما