Negar.int نوشته شده:f_love_s,
شما لطف کنید موارد زیر را بیان کنید:
RAM ؟ رم
CPU ؟ پردازشگر
VGA ؟ گرافیک
بعد این مشکل از کی ایجاد شد؟ پس از نصب مجدد سیستم عامل (ویندوز)، پس از نصب یا اجرای برنامه خاصی؟ قطعی برق؟ جابه جایی فیزیک کیس (از اتاقی به اتاق دیگه)، سرویس و تمیز کاری (گردگیری) داخل کیس؟ نصب یا کسر قطعه سخت افزاری (مودم و...) جدید؟
لطف بفرمایید موارد فوق را شرح بدهید انشاالله مشکل رفع خواهد شد.
سلام.

RAM:256MB
CPU:600MHZ
VGA:64
این مشکل از زمانی شروع شد که من شب وقتی کارم با کامپیوتر تمام شد ، بعد خاموش کردم فردا که اومدم روشن کنم دیدم هی ریست میکنه ....هی ریست میکنه ....

. بردم خدمات کامپیوتری اونجا وقتی سیستم رو روشن کردیم سیستم خودش وارد تنظیمات بایوس شد رفت رو سرعت CPU که عدد جلوش نوشته بود 600.
بعد اونا برداشتن این سرعت رو کردن 400 و خلاصه سیستم اومد بالا .ولی زمانی که من سیستم رو آوردم خونه باز همون آش وهمون کاسه
خلاصه سرتون رو در نیارم اینکه چطور شکم رفت به CD ROM اون هم به این صورت بود : زمانی که با سیستم برادرم کار میکردم دیدم دیگه به اینترنت کانکت نمیشه احتمال دادم که از مودمش باشه برداشتم مودم خودم رو با مودم اون جابجا کردم اما میدونید چه اتفاقی افتاد ؟

زمانی که مودم رو نصب کردم ، اومدم کانکت بشم دیدم سیستم برادرم هم ریست شد .گفتم ای دل غافل احتمالا این مشکل ریست شدن سیستم من هم به خاطر این مودم بوده .رفتم سر سیستم خودم روشنش کردم دیدم اومد بالا
گفتم خوب لابد درست شده دیگه ،
گفتم جفت مودم ها اشکال پیدا کرده دیگه

اومدم که رو سیستم خودم برنامه نصب کنم به محض اینکه CD رو گذاشتم تو CDROM درشو که بستم دوباره سیستم ریست شد

اما میدونم که مشکل اصلا مربوط به مودم نیست چون الان دارم با همون مودم ها میام تو اینترنت .

خوب من سعی کردم ماجرای خراب شدن کامپیوتر رو کاملا شرح بدم بلکه با کمک دوستان بتونم درستش کنم.