درخواست راهنمایی در مورد مانیتور های aoc

در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار
تماس:

درخواست راهنمایی در مورد مانیتور های aoc

پست توسط Manfred »

سلام خدمت دوستان عزیز
کسی با مانیتور های aoc کار کرده؟ کارشون چطوره؟ تو هر رنج نسبت به مارک های معروف امکانات خیلی بیشتری داره و قیمت هاش یکم غیر منطقیه. به نظر شما اینو بخرم خوبه؟ ضم
نا پیشنهاد   چیه؟
باتشکر. 
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 39 بار
سپاس‌های دریافتی: 40 بار

Re: درخواست راهنمایی در مورد مانیتور های aoc

پست توسط rasoulp »

من هم مشكل همين اخوي را دارم لطفا يك عزيزي جواب بدهد. :AA:
دنيا با همه ي بزرگي نمي تواند خدا در خود جاي دهد ولي دل بنده ي مؤمن مي تواند خدا را در خود جاي دهد
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط laser jet »

من مدل 20 اينچ با ورودي DV رو خريدم . با پورت دي وي كيفيت خيلي خوبي داشت . پيكسلهاش هم از سامسونگ و ال جي خيلي ريزتر بود. كيفيت تصويرش هم نسبت به قيمتش مي ارزيد. ولي مونتاژش چنگي به دل نمي زد. مثل 920 سامسونگ وارداتيه(چيني )
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 29 بار

پست توسط Mr.MehDi »

سلام دوستان.من هم 10 روز پیش مشکل شما رو داشتنم.ولی دلو زدم به دریا و مدل AOC 2230 FM رو خریدم.میخوام بگم کیفیت تصویرش با یک مدل ال جی که من مقایسه کردم هیچ فرقی نداره و رزلوشن بالاتری هم داره نسبت به اون در حالی که 20 هزار تومان از اون ارزون تره! این مدل که من خریدم گرونترین مدل AOC بود که 22 اینچ هست.از ورودی های دیگه ای هم میشه استفاده کرد.مثلا شما میتونین سیستمتون رو خاموش کنین و با یک فلش که به مانیتور وصل کردین فیلم ببینین و از بلندگوهاش بشنوین! تنها مشکلی که من با این مانیتور دارم اینه که صفحش نور رو منعکس میکنه. یعنی نسبت به مانیتور های دیگه مثلا آدم راحت تر میتونه خودشو تو مانیتور ببینه.البته من حساسیتی نشون ندادم تا اذیت بشم.
داخل کارتن این مدل هم کلی سیم و کابل و 1دونه کنترل داره.
در ضمن مانیتور من هیچ پیکسل سوخته ای نداشت.
البته توی نت هم سرچ کنین اطلاعات خیلی خوبی دستتون رو میگیره.
امیدوارم راهنماییتون کرده باشم.
New Member

پست توسط javad68 »

مانیتور فقط ال جی بیخود سرتونو درد نیارید من چند روز پیش یه ال جی مدل w1752s خرید هم از نظر کنتراست از سامسونگ سرتره هم از نظر زیبایی شما هم همین کارو بکن
Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

پست توسط Ra30ol »

خدمت همه دوستان عرض کنم که
خرید برندهایی که تازه وارد بازار شده اند و یا برندهای غیر معروف هستند،همواره با ریسک همراه است.
Aoc کسر قیمت چندان محسوسی نسبت به ال جی و سامسونگ ندارد و در ضمن از کیفیت ظاهری بسیار ضعیفی بهره می برد.

, جان
با احترام به نظر شما ،و با اینکه خود از ال جی استفاده می کنم، ولی مجموعا سامسونگ (کیفیت،قیمت،ظاهر و ...) را برتر می دانم.
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

سلام
مانيتور aoc از مبدا مربوط به كشور چين ميباشد وبه همراه مانيتورهاي ال جي در شركت مادايران مونتاژ ميشود .در زمان انجام تنظيمات مانيتور در خط توليد هم حساسيت بيشتري نسبت به ال جي داره وبايد حتما مدت زمان بيشتري در انجينگ گرم بشه .ولي روي هم رفته من ال جي رو ترجيح ميدم .نا صلامتي خودم تو همون شركت مشغول كار هستم
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

من الان مونیتور AOC دارم البته با کنتراست 1 به 100000 که LED هست با ضخامت 1.8 سانتیمتر کیفیت تصویرش سه سروگردن از سامسونگ قبلیم 1943 بیشتر هست با گارانتی یکساله مادایران شما نترسید همین ال جی و سامسونگ هم الان چینی هستن .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط as57 »

منم تا چند رو پیش حیرون بودم چی بخرم تا بالاخره با پرس و جو تصمیم گرفتم سامسونگ بخرم. یه جا گیر اوردم مانیتور قدیمیم رو دادم و 169هم مایه دادم و یه p2050 با کنتراست 1-50000 گرفتم خیلی خوشگل و با کیفیت بالاست.

aoc رو میگن کیفیتش پایین است.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

البته همون سامسونگ هم اونقدر که فکر می کنید کیفیتش بالا نیست !!! در ضمن مدل ال ای دی AOC ( نه ال سی دی ) از تمام کانیتورهای ال سی دی سامسنگ کیفیت تصویر بالاتری داره . ولی ال سی دی هاش اصلا چنگی به دل نمیزنه .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
ارسال پست

بازگشت به “سخت افزار كامپيوتر”