درخواست راهنمايي براي آنتي ويروس در نوكيا 6120

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي سيمبيان به تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

درخواست راهنمايي براي آنتي ويروس در نوكيا 6120

پست توسط Vahid Moghadam »

بر اساتيد،
دوستان من دنبال يه آنتي ويروس قدرتمند كه قابليت آپديت هم داشته باشه براي گوشي 6120 نوكيا ( Symbian OS v9.2, S60 rel. 3.1) هستم خيلي ممنون ميشم اگه كمكم بكنيد. 
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: درخواست راهنمايي براي آنتي ويروس در نوكيا 6120

پست توسط Mahdi1944 »

,
در همين بخش آنتي ويروس Netqin رو ميتونيد دانلود کنيد، البته ويروس براي اين سري بسيار کم هست و تقريبا نيازي به نصب وجود نداره
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط Vahid Moghadam »

عزيز خيلي ممنون از پاسخگوييتون ، اما netquin قابليت آپديت داره؟ من كه گزينه آپديت رو ميزنم منتهي از ليسانس ايراد ميگيره و اجازه آپديت شدن رو نميده.
چه طوري ميشه قضييه آپديتش رو حل كرد ؟ 
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
از چه نسخه‌اي استفاده ميکنيد؟ تا اونجايي که بنده به يا دارم مشکلي در زمينه‌ي آپديت نداشت، شايد نسخه ي شما خيلي قديمي باشه
البته مجددا هم تکرار ميکنم، براي S60v3 به بالا به خاطر سيستمهاي حفاظتي قابل قبولي که در ساختار سيستم عامل گنجانده شده، چندان نيازي به آنتي ويروس نيست، ويروسهاي نسخه‌هاي قديمي هم در اين پلاتفورم قابل اجرا نيستند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “Symbian App”