Frogfoot نوشته شده:خوب در مورد اون فرشتگان که بر حضرت لوط ظاهر شودن همون جور که خودتون فرمودید تبدیل به انسان شودن
و به صورت چهره فرشته بر انسان ظاهر نشودن
طبق تحقیق من برای دیدن فرشته ها یا ما باید بمیریم یا اینکه اون تبدیل به یک انسان بشن تا ما بتونیم اونا رو ببینم
دوست عزیز، تبدیل به انسان نشدند، بلکه در هیبت انسان ظاهر شدند. اگر تبدیل به انسان شده بودند، باید مثل انسان هم غذا می خوردند، ولی وقتی ابراهیم (ع) برای آنها غذا آماده کرد، هر چه اصرار کرد، غذا نخوردند!
در محیط مادی خودمان هم آب می تواند شکل هر ظرفی که در آن وارد شود به خود بگیرد، مثلا شکل یک ظرف به شکل انسان را، ولی شما نی گویید آب به انسان تبدیل شد، می گوید آب به شکل انسان ظاهر شد. یعنی هنوز آب همان آب هست، فقط قالبش تغییر کرده.
اما در مورد حضرت سلیمان
ما قبلان با دوستان در این مورد صحبت کردیم
امکان داشته که حضرت سلیمان اصلان اجنه رو نمی دیده ولی باهشون صحبت می کرده ویا از طریقه خاصی با هم صحبت می کردن
امکان داره نظریه بالا در مورد ارتباط پیامبر با جبرییل هم وجود داشته باشه ...
درباره رسول الله (ص) که ایشان خودشان نقل کردند که جبرئیل را می دیدند، پس نیازی نیست از احتمالات استفاده کنیم.
درباره سلیمان (ع) هم در قرآن داریم که ایشان هم سربازانی از اجنه داشت که برایشان می جنگیدند، هم بناهایی از اجنه که برایشان کار می کردند، هم غواصانی از اجنه که برایشان در اعماق دریا غواصی می کردند، و هم تعدادی از آنها را در زندان زندانی می کرد. عاصف بن برخیا هم از طرف ایشان امور این اجنه را مدیریت می کرد. بنده خدا عاصف بن برخیا اگر اجنه را نمی دید، و فقط صدایشان را می شنید، چطور امورات آنها را رسیدگی می کرد، و بر کارشان نظارت داشت، و حتی آنها را تنبیه و مجازات می کرد؟!
از طرف دیگه، همین الان هم در گوشه و کنار دنیا افرادی هستند که با اجنه ارتباط برقرار می کنند، حتی بعضی ها با اجنه ازدواج هم کرده اند. مثلا در روایتی از رسول خدا (ص) ایشان به ماجرای ازدواج یک مرد با یک زن از اجنه اشاره می کنند. در قرآن هم آیه ایی هست که برخی از انسان ها در گذشته اجنه را می پرستیدند.
این هم آیه مربوط به سحر آموزی بنی اسرائیل از شیاطین، و همچنین از دو فرشته الهی با نام هاروت و ماروت:
بقره (102) وَ اتَّبَعُوا ما تَتْلُوا الشَّياطينُ عَلى مُلْكِ سُلَيْمانَ وَ ما كَفَرَ سُلَيْمانُ وَ لكِنَّ الشَّياطينَ كَفَرُوا يُعَلِّمُونَ النَّاسَ السِّحْرَ وَ ما أُنْزِلَ عَلَى الْمَلَكَيْنِ بِبابِلَ هارُوتَ وَ مارُوتَ وَ ما يُعَلِّمانِ مِنْ أَحَدٍ حَتَّى يَقُولا إِنَّما نَحْنُ فِتْنَةٌ فَلا تَكْفُرْ فَيَتَعَلَّمُونَ مِنْهُما ما يُفَرِّقُونَ بِهِ بَيْنَ الْمَرْءِ وَ زَوْجِهِ وَ ما هُمْ بِضارِّينَ بِهِ مِنْ أَحَدٍ إِلاَّ بِإِذْنِ اللَّهِ وَ يَتَعَلَّمُونَ ما يَضُرُّهُمْ وَ لا يَنْفَعُهُمْ وَ لَقَدْ عَلِمُوا لَمَنِ اشْتَراهُ ما لَهُ فِي الْآخِرَةِ مِنْ خَلاقٍ وَ لَبِئْسَ ما شَرَوْا بِهِ أَنْفُسَهُمْ لَوْ كانُوا يَعْلَمُونَ
و(يهود) از آنچه شياطين در عصر سليمان بر مردم مىخواندند پيروى كردند. سليمان هرگز(دست به سحر نيالود؛ و) كافر نشد؛ ولى شياطين كفر ورزيدند؛ و به مردم سحر آموختند. و(نيز يهود) از آنچه بر دو فرشته بابل«هاروت» و«ماروت»، نازل شد پيروى كردند. (آن دو، راه سحر كردن را، براى آشنايى با طرز ابطال آن، به مردم ياد مىدادند. و) به هيچ كس چيزى ياد نمىدادند، مگر اينكه از پيش به او مىگفتند: «ما وسيله آزمايشيم كافر نشو! (و از اين تعليمات، سوء استفاده نكن!)» ولى آنها از آن دو فرشته، مطالبى را مىآموختند كه بتوانند به وسيله آن، ميان مرد و همسرش جدايى بيفكنند؛ ولى هيچ گاه نمىتوانند بدون اجازه خداوند، به انسانى زيان برسانند. آنها قسمتهايى را فرامىگرفتند كه به آنان زيان مىرسانيد و نفعى نمىداد. و مسلما مىدانستند هر كسى خريدار اين گونه متاع باشد، در آخرت بهرهاى نخواهد داشت. و چه زشت و ناپسند بود آنچه خود را به آن فروختند، اگر مىدانستند!! (102)
در ضمن، آن موردی هم برای سپاهی از فرشتگان و اجنه مطرح کردم، حرف من نبود، نقل حدیث بود.
من قبلان ایه خوانده بودم در قرانه که الان درست خاطره ذهنم نیست
ولی یک سری افراد به سوی پیامبر رفتن گفتن ما می خواییم فرشته ها رو ببینم
که خداوند پاسخی بهشون داد که الان خاطره ذهن ندارم
ولی احتمالان ولی فکر کنم مفهمومش همین بود "برای دیدن فرشته ها یا ما باید بمیریم یا اینکه اون تبدیل به یک انسان بشن تا ما بتونیم اونا رو ببینم "
از دوستانم می پرسم جواب رو میارم
اون آیه، آیه ایی هست که در آن مشرکین برای رد پیامیری رسول خدا (ص) می گویند که اگر پیامبر هست، چرا خداوند فرشته ایی با وی نازل نکرده؟! خدا هم بهشون جواب میده که اگر فرشته ایی بر شما نازل کنم، دیگه به شما مهلت نمیدم، شما را هلاک می کنم: وَ قالُوا لَوْ لا أُنْزِلَ عَلَيْهِ مَلَكٌ وَ لَوْ أَنْزَلْنا مَلَكاً لَقُضِيَ الْأَمْرُ ثُمَّ لا يُنْظَرُونَ
مثل حواریون حضرت عیسی (ع) که از ایشون خواستند که طعامی از آسمان بر ایشان نازل کند. حضرت هم قبول کردند، ولی گفتند، اگر طعام آسمانی نازل شود، و شما بعد از آن از ایمان خود دست بردارید، عذابی به شما خواهد رسید که تا قبل از این به کسی نرسیده است! یعنی با ایشان اتمام حجت کردند.
سلام دوستان
ببخشید
امروز از یک بزرگ سوال کردم
در مورد اول حق با شماست
فرشته ها تبدیل به انسان نشودن بلکه به شکل انسان ظاهر شودن البته بدون ظاهر شودن باتنه اصلی خودشون ( منظور باتن اصلی فرشته ها )
( پست رو ویرایش می کنم با عرض معذرت

)
از دوستان دیگم نقل شود
ما اگر بمیریم می توانیم فرشته ها رو ببینم ولی فرشته نمی توان با باطن اصلی خودشون بر ما ظاهر بشون
یعنی در واقع اگر ببین ما و فرشته ها دو طبقه باشه می بعد از مردنمون می تونیم بریم طبقه دوم ولی انها نمی تونند با باطن اصلی خودش به طبقه اول بیایند .
من به شخصا با نظر بالا موافقم و لی باید بیشتر تحقوق کنم روش
درباره رسول الله (ص) که ایشان خودشان نقل کردند که جبرئیل را می دیدند، پس نیازی نیست از احتمالات استفاده کنیم.
من نشنیده بودم باید در این مورد پرس جو کنم .
درباره سلیمان (ع) هم در قرآن داریم که ایشان هم سربازانی از اجنه داشت که برایشان می جنگیدند، هم بناهایی از اجنه که برایشان کار می کردند، هم غواصانی از اجنه که برایشان در اعماق دریا غواصی می کردند، و هم تعدادی از آنها را در زندان زندانی می کرد. عاصف بن برخیا هم از طرف ایشان امور این اجنه را مدیریت می کرد. بنده خدا عاصف بن برخیا اگر اجنه را نمی دید، و فقط صدایشان را می شنید، چطور امورات آنها را رسیدگی می کرد، و بر کارشان نظارت داشت، و حتی آنها را تنبیه و مجازات می کرد؟!
در این مورد
اینطور که من از بزرگ شنیدم
ایشون گفتن که اجنه به صورت یک رویا یا یک تخیلی در ذهنه حضرت سلیمان بود
ببخشید اشتباه منظور رو متوجه نشید منظور ایشون این نبود که سربازان وجود نداشتن وجود داشتن و قطعان هم وجود داشتن
ولی شاید از صحبت این بزرگ بشه این برداشت کرد که اجنه رو حضرت سلیمان می دیده
که در این مورد هم سعی می کنم بیشتر تحقیق کنم تا به جواب خوبی برسیم انشالله .
حتی بعضی ها با اجنه ازدواج هم کرده ان
این از موار تعجب برانگیز بود

اخه چطور ممکنه که یک انسان از جنس خاک با یک جن از جنس اتش ازدواج بکوند.؟
جالبه تویه قران حتا اشاره شوده که
در عالم برزخ دو جهنم و دو بهش وجود دارد
که از این برداشت رو کرد که از هر کدوم یکی برای شیطان ها و یکی برای انسان ها
با توجه به ایه بالا می شه به این نکته اشاره کرد که حتا بهشت و جهنمون از هم جداست بعدم دو نفر از جنس مخالف بیان با هم ازداج کنند؟!!!!!!!!!!!!
ببین ما و عالم واقعیت پرده وجود دارد که ما نمی توانیم از دیدن اتفاقتی که در کنار و اطرافون می افته با خبر بشیم
مثل فرشته ها که بالا سرمون در حال نوشته اعمالمون هستن و هزارن و هزارن مورد دیگه ما از دیدن ان بی خبریم که اجنه هم شامل ان می شوند
وما انها رو نمی ببینیم و نمی دونم چه کار می کنند....
حتا ما نمی توانیم باطن واقعی انسان ها رو ببینم چون خداوند روی ان پرده گداشته که در قیامت اشکار می شود و پرده برداشته می شود
تویه تفسیر نمونه در مورد اون سوره بقره ایه 102
یک سری مطالب مفید پیدا کردم
براتون می زارم
ماجرای هاروت و ماروت

چگونه فرشته معلم انسان می شود ؟در اینجا سوالی باقی میماند و ان اینکه طیق ظاهر ایات فوق و روایات متعدد- چنانکه گفتیم هارت و ماروت دو فرشته الهی بودند که برای مبارزه با اذیت و ازار ساحران به تعلیم مردم پرداختند، ایا براستی فرشته می تواند معلم انسان باشد ؟
پاسخ این سوال در همان احادیث ذکر شده است و ان اینکه خدواند انها را به صورت انسانهای در اورد تا بتوانند این رسالت خود را انجام دهند، این حقیقت را می توان از ایه 9 سوره انعام دریافت انجا که می گوید : ولو جعلنا ملکا لجعلناه رجلا (( اگر اون ( پیامبر) را فرشتهای قرار می دادیم حتما او را به صورت مردی جلوه گر می ساختیم ))
اون آیه، آیه ایی هست که در آن مشرکین برای رد پیامیری رسول خدا (ص) می گویند که اگر پیامبر هست، چرا خداوند فرشته ایی با وی نازل نکرده؟! خدا هم بهشون جواب میده که اگر فرشته ایی بر شما نازل کنم، دیگه به شما مهلت نمیدم، شما را هلاک می کنم: وَ قالُوا لَوْ لا أُنْزِلَ عَلَيْهِ مَلَكٌ وَ لَوْ أَنْزَلْنا مَلَكاً لَقُضِيَ الْأَمْرُ ثُمَّ لا يُنْظَرُونَ
خودشه ممنون

**""دوست من شرمنده امشب اینترنت خیلی خراب شود پشت سر هم دیسی می شه ببخشید پست ها کمی ناقص هستن + پست قبلی خودم فردا اگر درست بودبه امید خدا میام درست می کنم با عرض معذرت

""**