تورم 1 غده لنفاوی گردن به اندازه 1 سانت
مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت
تورم 1 غده لنفاوی گردن به اندازه 1 سانت
سلام
من پسری 26 ساله هستم.وقتی به سمت راست زیر گلو در زیر زبانم دست میزنم یکی از غده های لفاوی را می توانم لمس کنم .اندازه آن تقریبا 1 سانتی متر است شایدم کمی کوچکتر باشد.غدد لنفاوی سمت چپ خیلی کوچک است ولی وقتی به دنبال آنها میگردم میتوانم لمس کنم.
راستش قبلا به این غده ها دقت نکرده بودم و نمیدانم آیا همیشه وجود داشته است یا نه؟
من رابطه خطرناک نداشته ام.
در هیچ قسمت دیگر از بدنم غده های لنغاوی را لمس نمیکنم و فقط دز زیر سمت راست آرواره ام آن را لمس کردم و فقط همین 1 غده از بقیه بزرگتر است و حدود 1 سانتی متر .البته گردنم بر آمده نشده است و باید به دنبال این غده بگردم تا آن را پیدا کنم.
به نظر شما آیا غده من که حدود 1 سانت است نشانه بزرگ شدن آن است؟ و آیا تورم فقط 1 غده در گردن حدود 1 سانت می تواند نشانه ایدز باشد؟
من فقط به دندان پزشک مراجعه کرده ام و میترسم که ایدز گرفته باشم.
لطفا مرا راهنمایی کنید.
ممنون
من پسری 26 ساله هستم.وقتی به سمت راست زیر گلو در زیر زبانم دست میزنم یکی از غده های لفاوی را می توانم لمس کنم .اندازه آن تقریبا 1 سانتی متر است شایدم کمی کوچکتر باشد.غدد لنفاوی سمت چپ خیلی کوچک است ولی وقتی به دنبال آنها میگردم میتوانم لمس کنم.
راستش قبلا به این غده ها دقت نکرده بودم و نمیدانم آیا همیشه وجود داشته است یا نه؟
من رابطه خطرناک نداشته ام.
در هیچ قسمت دیگر از بدنم غده های لنغاوی را لمس نمیکنم و فقط دز زیر سمت راست آرواره ام آن را لمس کردم و فقط همین 1 غده از بقیه بزرگتر است و حدود 1 سانتی متر .البته گردنم بر آمده نشده است و باید به دنبال این غده بگردم تا آن را پیدا کنم.
به نظر شما آیا غده من که حدود 1 سانت است نشانه بزرگ شدن آن است؟ و آیا تورم فقط 1 غده در گردن حدود 1 سانت می تواند نشانه ایدز باشد؟
من فقط به دندان پزشک مراجعه کرده ام و میترسم که ایدز گرفته باشم.
لطفا مرا راهنمایی کنید.
ممنون

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
Re: تورم 1 غده لنفاوی گردن به اندازه 1 سانت
فورا به پزشک مراجعه کنید .البته فکر نمی کنم ربطی به ایدز داشته باشه در ضمن ایدز ممکنه تا سالها خودش رو نشون نده .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:
, جان
ایا این تورم دردناک و ملتهب و ... است.
البته بدون معاینه نمیشه جواب قطعی داد ولی بعید میدانم این تورم غیر طبیعی باشه و چون خودت با جستجو
پیداش کردی قطعا یک غده لنفاوی نرمال است.
عوامل مختلفی هم باعث بزرگ شدن غدد لنفاوی تحت فکی میشوند مثل بیماریهای دهان و دندان- عفونت -و ....
برای اینکه خیالت راحت بشه بهتره به یک پزشک عمومی بروی
ایا این تورم دردناک و ملتهب و ... است.
البته بدون معاینه نمیشه جواب قطعی داد ولی بعید میدانم این تورم غیر طبیعی باشه و چون خودت با جستجو
پیداش کردی قطعا یک غده لنفاوی نرمال است.
عوامل مختلفی هم باعث بزرگ شدن غدد لنفاوی تحت فکی میشوند مثل بیماریهای دهان و دندان- عفونت -و ....
برای اینکه خیالت راحت بشه بهتره به یک پزشک عمومی بروی
سلام
لطفا بفرمایید که اندازه طبیعی یک غده لنفاوی چقدر است؟ آیا وقتی قطر یک غده لنفاوی 1 سانت باشد باید نگران شد؟مگر طبیعی نیست؟ این غده هم دردناک و ملتهب نیست.
من 10 سال پیش به دندان پزشکی مراجعه کرده و دندان خراب خود را پر کرده ام.
من در بعضی سایت ها خوانده ام که در بیماری ایدز باید تمامی غدد لنفاوی به صورت عمومی متورم شد.درست است؟
من ترسم فقط از بیماری ایدز است.
آیا ممکن است که اگر فقط 1 غده لنفاوی در یک سمت گردن 1 سانت شود انسان مبتلا به ایدز شده باشد؟
همچنین در بعضی سایت ها خوانده ام که غدد لنفاوی را می توان لمس کرد و گفته بود که اندازه غدد لنفاوی تا قطر 1 سانت طبیعی است.
خواستم که نظر شما را که پزشک هستید بدانم/
با تشکر.
لطفا بفرمایید که اندازه طبیعی یک غده لنفاوی چقدر است؟ آیا وقتی قطر یک غده لنفاوی 1 سانت باشد باید نگران شد؟مگر طبیعی نیست؟ این غده هم دردناک و ملتهب نیست.
من 10 سال پیش به دندان پزشکی مراجعه کرده و دندان خراب خود را پر کرده ام.
من در بعضی سایت ها خوانده ام که در بیماری ایدز باید تمامی غدد لنفاوی به صورت عمومی متورم شد.درست است؟
من ترسم فقط از بیماری ایدز است.
آیا ممکن است که اگر فقط 1 غده لنفاوی در یک سمت گردن 1 سانت شود انسان مبتلا به ایدز شده باشد؟
همچنین در بعضی سایت ها خوانده ام که غدد لنفاوی را می توان لمس کرد و گفته بود که اندازه غدد لنفاوی تا قطر 1 سانت طبیعی است.
خواستم که نظر شما را که پزشک هستید بدانم/
با تشکر.

-
- سپاسهای ارسالی: 50 بار
- سپاسهای دریافتی: 181 بار
سلام، اصلا" جای نگرانی نیست. ایدز علائم بی شماری دارد مثل اسهال های مزمن ، تب و تعریق شبانه و آفت زدن دهان و خیلی علائم دیگر.
احتمالا" مشکلی ندارید اما باید توجه داشته باشید که برخی از بیماریهای انگلی (مثل توکسوپلاسموزیس) و ویروسی (مثل اوریون- هرچند معمولا" علامت دار و معمولا" همراه با تورم دو طرفه غدد لنفاوی گردنی هستند) نیز می توانند موجب متورم شدن غدد لنفاوی باشند. با این حال، انجام یک چکاپ توسط پزشک عمومی ، توصیه می گردد.
ضمنا" در زیر بغل و بالای کشاله ران ها نیز غدد لنفاوی وجود دارد، آیا آنها نیز متورم شده اند ؟
این لینک ها هم مفید هستند :
[External Link Removed for Guests]
امیدوارم زبانتان در حد پزشکی یا رشته های مربوطه خوب باشد.
احتمالا" مشکلی ندارید اما باید توجه داشته باشید که برخی از بیماریهای انگلی (مثل توکسوپلاسموزیس) و ویروسی (مثل اوریون- هرچند معمولا" علامت دار و معمولا" همراه با تورم دو طرفه غدد لنفاوی گردنی هستند) نیز می توانند موجب متورم شدن غدد لنفاوی باشند. با این حال، انجام یک چکاپ توسط پزشک عمومی ، توصیه می گردد.
ضمنا" در زیر بغل و بالای کشاله ران ها نیز غدد لنفاوی وجود دارد، آیا آنها نیز متورم شده اند ؟
این لینک ها هم مفید هستند :
امیدوارم زبانتان در حد پزشکی یا رشته های مربوطه خوب باشد.
آیا فشار دادن غده لنفاوی باعث تورم میشود؟
سلام
آیا فشار دادن و یا ضربه زدن و یا مالش غدد لنفاوی باعث بزرگ شدن آنها می شود؟
ممنون
آیا فشار دادن و یا ضربه زدن و یا مالش غدد لنفاوی باعث بزرگ شدن آنها می شود؟
ممنون

- تماس:

- تماس:
,
آفت دهان هم در افراد ایدزی بوجود می اید.
ایا هرکسی که دچار افت دهان شد باید بترسد که ایدز دارد.
برای چک کردن مبتلا نبودن خود بهتره 6ماه دیگه ازمایش ایدز بدی تا خیالت راحت باشه.
با این غده لنفاوی که نرمال است و تازه کشفش کردی هم بازی و دستمالی نکن و بهش فشار نده که ممکنه عفونت کند و یزرگ شود
آفت دهان هم در افراد ایدزی بوجود می اید.
ایا هرکسی که دچار افت دهان شد باید بترسد که ایدز دارد.
برای چک کردن مبتلا نبودن خود بهتره 6ماه دیگه ازمایش ایدز بدی تا خیالت راحت باشه.
با این غده لنفاوی که نرمال است و تازه کشفش کردی هم بازی و دستمالی نکن و بهش فشار نده که ممکنه عفونت کند و یزرگ شود
آیا ممکن است شخصی ذاتا غدد لنفاوی بزرگ داشته باشد؟
آیا ممکن است که شخصی ذاتا غدد لنفاوی بزرگ داشته باشد؟

-
- محل اقامت: network
- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 486 بار
آقا گله نصف مباحث این تالار رو کردی غدد لنفاوی!این همه ساعت می رفتی تکه پایی دکتر
اما نترس هیچ چیزت نیست فقط یک مقدار حساس شدی
عادت کردی بری جلو آینه هی دهنت رو باز کنی و هی توش رو نگاه کنی
پیشنهاد می کنم جلو آینه نرو و حساس نباش
حاضرم شرط ببندم اگه بری دکتر تازه بهت می گوید عده لنفاوی شما خیلی هم کوچک است

-
من غدد لنفاوی ام شاید از مال شما هم بزرگتر باشه چون مشکل سینوزیت مزمن و گلودرد برای سالیان سال دارم اما برایم مثل یک عادت شده است. آیا من هم باید از خودم بترسم؟ خیر.
به جای این ترس ها، بروید کمی ورزش کنید و درباره مطالب علمی و پزشکی مطالعه کنید تا همیشه در برخورد با حوادث غیرعادی ، کمی تجربه از قبل داشته باشید !
به جای این ترس ها، بروید کمی ورزش کنید و درباره مطالب علمی و پزشکی مطالعه کنید تا همیشه در برخورد با حوادث غیرعادی ، کمی تجربه از قبل داشته باشید !

-
Re: آیا ممکن است شخصی ذاتا غدد لنفاوی بزرگ داشته باشد؟
دوست عزیز ! من جوابتان را درتاپیک دیگر دادم. شما هیچ مشکلی ندارید. غدد لنفاوی اگر بزرگ شده باشد حتما" باید درد داشته باشد تا بیمار باشید در غیر این صورت مشکلی ندارید. به جای غصه خوردن هم بروید یک لیوان چای بخورید و به تماشای تلویزیون بنشینید !