چند سوال از فایرفاکس

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
اخراج شده
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

چند سوال از فایرفاکس

پست توسط ms »

سلام آقا مهدی :) شرمنده من همیشه مزاحم شما میشم دوست من :o

برنامه cproxy رو نصب کردم و روی ie .opera اتوماتیک جواب میده بدون هیچ تنظیمی اما تو فایرفاکس 2 نمیدیونم چرا جواب نمیده تنظیماتش کجاست .

و دیگر ان که چطوری می تونم دپ رو به پشتیبانی فایرفاکس دربیارم

ممنون :-D
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ms جان
اول اينكه CProxy رو به هيج وجه استفاده نكنيد، چون يك تروجان دانلودر هست، متاسفانه به همين دليل از اين برنامه استفاده نمي‌كنم و اطلاعي ندارم :o
و در مورد DAP هم بايد نسخه FF با نسخه DAP سازگار باشه، و اول DAP رو نصب كنيد و بعد از اون مرورگر مورد نظر رو، تا با هم هماهنگ بشن :D
به جاي اين برنامه بنده TrafficCompressor رو پيشنهاد مي‌كنم،
لطفا در سوالاتتون بنده رو خطاب قرار نديد، اينجا دوستان با اطلاعات زيادي وجود دارند كه شايد اونها هم بتونند شما رو راهنمايي كنند، و اين صحبت شما نوعي بي‌توجهي به اين دوستان ممكنه محسوب بشه :)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
اخراج شده

پست توسط ms »

Mahdi1944, عزیز

ممنون پس الان برم پاکش کنم ازد وباره نصب کنم ببینم چی میشه

این cproxy تروجان هست ؟ میشه بیشتر توضیح بدید برای من که خطری نداشته :-( به خوبی هم کار میکنه هم از نظر سرعت و... این برنامه که شما گفتید چه جوریاست این ف ی ل ت ر ش ک ن ه میشه لینک دانلودش رو بگزارید.

در مورد اینکه چرا اسم شما رو خطاب دادم آخع قبلا هم سوال کرده بودم چند بار هیچکی جواب نداده بود به همین دلیل و لی به هر صورت روی چشم :-D

باتشکر.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ms به دليل امنيتي (احتمال ف ي ل ت ر ش د ن) نمي‌تونم لينك برنامه رو براتون اينجا بگدارم، اما همين برنامه رو جستحو كنيد به نتيجه خواهيد رسيد، اگر مشكلي در اين زمينه داشتيد مي‌تونيد در PM مطرح كنيد
CProxy رو الان اكثر آنتي ويروسهاي معتبر مثل BitDefender,KasperSky,NOD32 به عنوان تروجان و تروجان دانلودر شناسايي مي‌كنند

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
اخراج شده

پست توسط ms »

Mahdi1944,
مهدی جان اون کارا رو کردم اما باز دپ پشتیبانی نمیشه . :sad:

در مورد cproxy الان nod32 آپدیت شده این cproxy رو کاری باهاش نداشت .

او نبرنامه هم لینکش رو تو پیغام خصوصی به بنده بدید بسسیار ممنون میشم

با تشکر.
امروز که محتاج توام جاي تو خاليست
فردا که مي آيي به سراغم نفسي نيست
اخراج شده

پست توسط ms »

Mahdi1944,

آقا مهدی من منتظرم ممنونم :-D

مثل اینکه پست منو ندیدید.
امروز که محتاج توام جاي تو خاليست
فردا که مي آيي به سراغم نفسي نيست
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ms جان
اينجا رو مطالعه كنيد
Please Login or Register to see this code
موفق باشيد :-)

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

برای اینکه بتونی از Dap در فایر فاکس استفاده کنی در منوی Bookmarks و از شاخه Firefox and mozilla link بر روی Them and extention کلیک کن تا فایرفاکس به اون قسمت از صفحه سایت موزیلا هدایت بشه . احتمالا با یک پنجره امنیتی رو برو خواهی شد اون رو او کی کن . بعد از ورود به اون صفحه در قسمت سمت راست یک پک فایر فاکس بحجم کم به نام FlashGot معرفی شده که تعداد دریافتی ها رو نیز جلوی اون نوشته . بر روی اون کلیک کن تا وارد صفحه دانلودش بشی . بعد از ورود بر روی دکمه Download , ویا Install کلیک کن . یک پنجره کوچک باز میشه چند ثانیه صبر کن تا شمارشگر پنجره بایسته و دکمه install روشن بشه بعد بر روی اون کلیک کن تا پک در کمتر از یک دقیقه از طریق اینترنت نصب شه . عد از پایان نصب فایرفاکسو رستارت کن . بعد از رستارت فایرفاکس به کلیک راست در محیط فایر فاکس سه تا گزینه اضافه میشه که یکیش گزینه FlashGot Option است روی اون کلیک کن و بر روی برنامه Dap برای انتخاب اون کلیک کن . از این پس هربار که بخوایی دانلودی انجام بدی فایر فاکی خوذ به خود از دپ برای دانلود استفاده خواهد کرد.
ولی اگر با فایرفاکس کار میکنید از نسخه بتای دوم از ورزن دو استفاده کنید. چون سایر نسخه ها دارای بیش از بیست سوراخ امنیتی هستند که ویروسهای جدید از اون برای حمله استفاده میکنند. در نسخه جدید اوپرا این مقدار فقط شش سوراخه من خودم الان از اپرا استفاده میکنم چون امنتره . به شما هم همین توصیه رو دارم . برنامه دپ هم ایراد بزرگی به نام کم کردن سرعت دانلود در دانلودهای طولانی داره . من شخصا از Freedownloadmanager استفاده میکنم که با اون تونستم گوگل ارت 13 مگابایتی رو تو چهل دقیقه دانلود کنم رایگان هم هست و خوشبختانه باسرعت ثابتی دانلود میکنه ولی دپ گاهی اوقات کلا قطع میکنه .
برای دانلودش میتونی از این لینک استفاده کنی . کم حجمه و سریع دانلود میشه
[External Link Removed for Guests]

در ضمن بعد از نصب فلاش گات هر زمان که فایلی بخوایی از اینترنت دانلود کنی در پنجره باز شده برای دانلود گزینه FlashGot رو انتخاب کن تا دانلود بر عهده نرم افزار دلخواهت بیافته
موفق باشی
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 13 بار
تماس:

پست توسط Reza-2006 »

من برنامه ReGet Delux را پیشنهاد می کنم. :-)

هرچند- سرعت فایر فاکس- برای دانلود- خیلی عالی هست :-(

احتیاج به برنامه ای برای دانلود - نیست.

برای رد شدن از ف ی ل ت ر برنامه های دیگری هم هستند. :grin:
New Member

Re: چند سوال از فایرفاکس

پست توسط farhad66 »

سلام
برای ست کردن Traffic Compressor با فایرفاکس از چه ip--port باید استفاده کنیم
ممنون
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

Re: چند سوال از فایرفاکس

پست توسط Mahdi1944 »

,
اين برنامه بيش از يکسال هست که ديگه سرويس مجاني نداره

ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”