m16 به جاي کلاشنيکف ؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تجهيزات انفرادي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

پس فکر کنم دوستم راست ميگفت.ميگفت تو سفري که به کربلا داشت ديده بود که اکثر سربازاي امريکايي مجهز به کلاش بودند.فکر کنم دليلش هم کم هزينه بودن کلاش هست

دوست عزيز احتمالا اونا سربازي ارتش عراق هستند که يونيفرمشون خيلي شبيه به آمريکايي ها هستش وهمچنين ماشيناشون هم هامر هستش.
تمام سرباز هاي امريکايي از ام16 استفاده ميکنن.
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 304 بار
سپاس‌های دریافتی: 504 بار

پست توسط armanmodern »

torabi89 نوشته شده:
پس فکر کنم دوستم راست ميگفت.ميگفت تو سفري که به کربلا داشت ديده بود که اکثر سربازاي امريکايي مجهز به کلاش بودند.فکر کنم دليلش هم کم هزينه بودن کلاش هست

دوست عزيز احتمالا اونا سربازي ارتش عراق هستند که يونيفرمشون خيلي شبيه به آمريکايي ها هستش وهمچنين ماشيناشون هم هامر هستش.
تمام سرباز هاي امريکايي از ام16 استفاده ميکنن.
نه دوست عزیز...
یگان هایی از سربازان امریکا از کلاشینکوف استفاده می کنند. بخاطر سبکی اش و کاربرد نسبتاً مناسبش در جنگ شهری.
اما اسلحه اصلی و سازمانی شون ام-16 و ام-4 هست.
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 304 بار
سپاس‌های دریافتی: 504 بار

پست توسط armanmodern »

mark-2 نوشته شده:armanmodern
دوست منشما اول پست منو کامل بخون بعد راجع بهش اظهار نظر کن اولا من از دو اصطلاح قدرت تخريب وfinal ballestic استفاده کردم شايد متوجه اصطلاح finall balestic يا بالستيک نهايي نشده باشي که معنيش قدرت کشندگي يک سلاحه و من هم گفتم که m-16 در اين زمينه برتره . قدرت تخريب هم يعني اثر گذاري بر اشياي ديگري مثل چوب يا ورق فولاد و ...
به بند دوم هم دقت نکردي درسته که ak-47 يک سلاح کوماندويي در رده ام-16 نيست ولي يک سلاح مردمي هم نيست آيا به نظر شما نيروهاي ويژه کشوري مانند فنلاند که يکي از نيروهاي مطرح جهان است از سلاحي مردمي اسفاده ميکند؟
در ضمن من کي گفتم که هروقت کاليبر درشت تر باشه قدرت تخريب زياد ميشه ؟ من گفتم که در مقايسه اين دو سلاح چنين وضعي پيش مياد . در ضمن اين رو هم از خودم درنياوردم بلکه به قول شما کارشناسان ناتو اينو ميگن به خاطر همين سعي کردن در سلاح هاي جديد مثل hk-416 و 417 قابليت شليک گلوله هاي 7.62 و 5.56 رو داشته باشن در ضمن کي گفته m-16 a1 که مال 40 سال پيشه يک سلاح امروزيه
در جنگ 33 روزه نيروهاي حزب الله که اسلحه هايشان ترکيبي از کلاش و m-16 بود سربازاي m-16 بدست اسرائيلو لوله کردن آيا دولت اسرائييل براي ارتش خود هزينه نکرده بود؟ پس قبول کن که دليل قانع کننده اي نبود
در ضمن ايران اکثرا از نمونه akm استفاده ميکنه که شايد 10 سال از m-16 قديمي تر باشه
در کل بايد بگم درسته که کلاش قابل مقايسه با m-16a4 نيست , ولي در مقابل m16a1 ساخت چين هنوز حرفهاي زيادي براي گفتن داره

دوست عزیز حرف های من و شما تا حد زیادی موید نظر هم هست. منتها بیان اولیه مون کمی ناهماهنگه.
درسته فنلاند برای نیروهای رزمی مخصوصش از کلاش استفاده میکنه اما از نسخه های بروز و جدید بهره میبره نه مدل آکا-47...در مورد کارایی نسخه های اولیه ام-16 و عدم برتریش به کلاش موافقم.
در مورد کالیبر و سلاح های جدیدی چون hk-416 حق با شماست. قبول می کنم.
کلاً هرچقدر هزینه کنی سلاح بهتری خواهی داشت. اما سلاح و تجهیزات همه چیز نیست...اینو در جنگ 33 روزه دیدیم. یه گروه چریکی بدون پشتیبانی هوایی با ارتش پنجم دنیا چیکار کرد...
اگه منظورم رو در پست قبلی بد عنوان کردم ببخشید.
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

تير M16 يک نفر رو ميکشه و يک نفر امحا ميشه ولي تير کلاش یک نفر زخمي ميکنه و 2 نفر بايد کمکش کنن پس 3 نفر رو امحا ميکنه.اين چيزارو هم در نظر بگيرين ::ns
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط EPEX »

Ma3ouD نوشته شده:تير M16 يک نفر رو ميکشه و يک نفر امحا ميشه ولي تير کلاش یک نفر زخمي ميکنه و 2 نفر بايد کمکش کنن پس 3 نفر رو امحا ميکنه.اين چيزارو هم در نظر بگيرين ::ns

تير ‌ام -16 از نظر برد و قابليت نفوذ در بدن تفاوت چنداني با كلاش ندارد! لابد منظوزت تير ژ-3 بود!
هر آنکه برد زدانش توشه ای
جهانی ست بنشسته بر گوشه ای
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط FOADDDDR »

از قديم گفتن جنس چيني بيخ ريش .... :???:
:eek: احتمالا تنها مزيت اين نمونه به کلاشنيکوف قابليت نسب تجهيزات جنبيه
ضمنا اسلحه رسمي کشور ام 16 شده ولي از کلاش و ژ3 استفاده ميشه :-(
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

قدرت يک اسلحه بستگي مستقيم به نوع فشنگ و کاليبر اون داره . البته خود سلاح هم بي تاثير نيست . گلوله هاي 5.56 ناتو نسبت به گلوله هاي 7.62 و امثال اون سرعت بیشتری دارن . ولی در کل اسلحه AK-47 دورانش تمام شده و باید با سلاحی دیگر و یا با مدلهای جدیدتر جایگزین شود .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

پست توسط SERPICO »

سلام.
ببينيد خيال همتون رو راحت کنم:
AK 47 و M 16 بدون ترديد بهترين اسلحه هاي انفرادي هستن که دنيا ديده.
هم AK 47 و هم M 16 يک سري قابليت ها و نقاط ضعف و قوتي دارند، که در آخر باز هم با هم ديگه برابري مي کنن.
AK 47 از M 16 بهتره. اين حرف ها تعصبي نيستند. شايد بگيد من خالي مي بندم ولي من هم با AK 47، هم با M 16 و هم ا M16-A4 يا همون M 4 تير اندازي کردم. تو عراق. M 4 از AK 47 بهتره.
اين دست ما نيست، مطمئنا اوني که چندين سال نظامي گري کرده، بهتر از من و شما مي دونه و همه حتي سربازاي آمريکايي ازعان دارن که AK 47 خيلي بهتره.
بي تو اين جاده مي رسه به ناکجا
تکيه گاهم باش تو اي خدا ...

اي خدا...

اي خدا...
New Member
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط mb3365 »

دوستان عزيز . درسته که m16 ساخت امريکاست و از کلاشينکوف جديد تره اما ام -16 وزني معادل 4.5 کيلو گرم داره و لگد سنگيني هم ميزنه و ارگونومي نامناسبي هم داره . کلاشينکوف هم درسته که قديميه اما نوع قنداق تاشوي اون وزني معادل 2.5 کيلو داره . قانوني از نيوتون بيان ميکنه که سبکي اسلحه لگد ان را افزايش مي دهد اما در کلاشينکوف محاصبات رياضي بسيار دقيقي انجام شده به طوري که لگد ان را بسيار کاهش داده . اين امر باعث ميشه که در rapid fire (تيراندازي رگباري) تسلط بيشتري داشته باشيد. در ضمن دوست ما راست ميگفت که نيرو هاي امريکايي در عراق و افغانستان به جاي ام -16 از کلاش استفاده ميکنند زيرا ام -16 در برابر گرد و خاک مقاوم نيست وگرد و خاک باعث گرفته شدن راه گلن گدن ان مي شود افا کلاش در برابر گرد و خاک و اب مقاوم است و حتي مي تواند در لجن و قير هم شليک کند. :m:a
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: پاريس کوچولو
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 45 بار

Re: m16 به جاي کلاشنيکف ؟

پست توسط Pars Man »

اسلحه ام 16 که در دست ایرانه با مدل امریکاییش فرق میکنه ام 16 ما بافشار غیر مستقیمگاز باروت مسلح میشه وبه همین خاطر گیرش بیشتره ولی مدل امریکاییش بافشار مستقیم گازباروت مسلح میشه و گیرش نسبت به ایرانیش کمتره ولی در کل اگه برای قدرت اتش زیاد بخوای استفاده کنی بهدرد نمیخوره فقط کلاش اما برای تیراندازی بادقت خیلی عالیه هدف گیریش حرف نداره شاید اونی که دوستمون در عراق دیده که کلاش دست امریکاییها بوده به خاطر قدرت اتش زیادش بوده
سبز رنگ شال هر عیاش نیست رنگ هر ولگردو هر اوباش نیست
سبز رنگ پاک معصـومیت است رنگ تــقــوا و خلـوص نیت اســت

یا ابا الصالح المهدی ادرکنی

الهم عجل لولیک الفرج والعافیۀ والنصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدی

فرمان دادم بعد از مرگم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد. «کوروش کبیر»
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: دیار عاشقان
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 74 بار
تماس:

پست توسط Ernesto_Rommel »

من خدائیش موندم یه عده از دوستان این اطلاعات عجیب غریب رو که توی تیره هیچ عطاری پیدا نمیشه از کجا پیدا میکنند؟ :-x :-x :-x !

کی گفته ارگونومی ام16 ضعیفه؟! :-( اصلا ام 16 4 مدل فقط داره! :-? کدوم مدلش منظور شماست؟! ::sa کی گفته لگد میندازه؟! :-O

یکی ازخواص خیلی مهم ام 16 و ام 4 نداشتن لگد تا حد ممکن هست! :m:a

یه چیزائی میگین مغز ادم سوت میکشه! :-)

یا کی گفته از نظر برد و نفوذ در بدن با AK-47 یکی هستند؟! اقا بی خیال تو رو خدا! نگین ابروریزی میشه! :( :o :o

ام 16 ای هم که ایران تولید میکنه مدل تولیدی سی کیو چینی هست که اونم متاسفانه مدل m16 A1 هست و در بهترین حالت یعنی ساخت خود امریکا معایب بسیار زیادی داره و حالا چه برسه مهندسی معکوس اونم با تکنولوژی چینی بعد ما از رو اون اومدیم کپی کردیم!

یعنی مهندسی معکوس در مهندسی معکوس و سیر نزولی شدید در تکنولوژی

ما برای قسمت پوکه پران و خشاب گیر این سلاح به مشکل برخوردیم و اخرشم به واسطه ... از المان وارد شد و ما خودمون نتونستیم بسازیمش .....

بگذریم!

در کل چقدر بحثهای عجیب!

ارنستو رومل

یا حق
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: پاريس کوچولو
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 45 بار

پست توسط Pars Man »

ernesto rommelدرست ميگه فقط من حرفشو تكميل كنم
ما در توليد پوكه پران مشكل نداريم فقط مشكل ما ساخت لوله اش هست كه براي توليد آلياژ اين لوله بايد 120 مرحله طي بشه كه به صرفه نيست براي ما
درمورد سير گلوله كلاش و ام16هم بگم:
كلاش: 16 سانت وارد ميشه و با زاويه 45 در جه خارج ميشه
ام 16: پس از وارد شدن 90 درجه چرخش به سمت بالا سپس 90 درجه به سمت روبه رو(طرف تير انداز) و خروج با ته مرمي
سبز رنگ شال هر عیاش نیست رنگ هر ولگردو هر اوباش نیست
سبز رنگ پاک معصـومیت است رنگ تــقــوا و خلـوص نیت اســت

یا ابا الصالح المهدی ادرکنی

الهم عجل لولیک الفرج والعافیۀ والنصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدی

فرمان دادم بعد از مرگم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد. «کوروش کبیر»
ارسال پست

بازگشت به “تجهيزات انفرادي”