m16 به جاي کلاشنيکف ؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تجهيزات انفرادي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: دیار عاشقان
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 74 بار
تماس:

Re: m16 به جاي کلاشنيکف ؟

پست توسط Ernesto_Rommel »

همشهری جان ممنون اما این تصویر رو نگاه:
[url]تصویر[/url]
ما دقیقا تو ساخت این قسمت مشکل اساسی داشتیم اما لوله سلاح حل شد ... البته متاسفانه من یه نما از قسمت پوکه پران و مکانیزم اتش داشتم که متاسفانه گمش کردم ... وگرنه بهتر نشون میدادم .... میخوام بگم ما تو مکانیزم اتش مشکل داشتیم و بعدم طراحی بدنه سلاح که اینجور که شنیدم از پلاستیک مخصوصی باید میبود که ..... نتیجه اینکه 1 . پلاستیک مخصوص و 2 . مکانیزم اتش
اولی که از المان تهیه شد و دومی .....!

یا حق
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: پاريس کوچولو
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 45 بار

پست توسط Pars Man »

ERNESTO ROMMELعزيز
عكسي كه شما گذاشتي مدل ام 16 امريكايي هستش نه ايراني و يا مدل چيني مدل امريكاييش فرق ميكنه توضيحاتشو قبلا گفتم شما اگه مدل ايرانيشو ديده باشي متوجه ميشي به قسمت ضامن،تنظيم روزنه ديد و محل قرار گرفتن دوربين توجه كن! :-(
سبز رنگ شال هر عیاش نیست رنگ هر ولگردو هر اوباش نیست
سبز رنگ پاک معصـومیت است رنگ تــقــوا و خلـوص نیت اســت

یا ابا الصالح المهدی ادرکنی

الهم عجل لولیک الفرج والعافیۀ والنصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدی

فرمان دادم بعد از مرگم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد. «کوروش کبیر»
Novice Poster
Novice Poster
تماس:

نه من که نگفتم این مدل ایرانیه! بلکه گفتم در مدل ایرانی توی این قسمت ما به مشکل برخوردیم

منظورم شکل و شمایل و قسمت ایراد سلاح هست نه نوع سلاح!
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: پاريس کوچولو
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 45 بار

پست توسط Pars Man »

چقدر فكرميكني درست ميگي؟منبع شما چيه؟
ببين عزيز من مادرساخت و توليد تمام قطعات اين سلاح خود كفا شديم به جز لوله اش كه دليلشو گفتم و به همين خطر لوله اش رو از چين خريداري ميكنيم حالا نميدونم منبعي كه اين اطلاعاتو بهت داده چيه اگه فكر ميكني درست ميگي منبعت رو به ما هم معرفي كن تا ما هم قانع بشيم
سبز رنگ شال هر عیاش نیست رنگ هر ولگردو هر اوباش نیست
سبز رنگ پاک معصـومیت است رنگ تــقــوا و خلـوص نیت اســت

یا ابا الصالح المهدی ادرکنی

الهم عجل لولیک الفرج والعافیۀ والنصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدی

فرمان دادم بعد از مرگم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد. «کوروش کبیر»
Novice Poster
Novice Poster
تماس:

ممنون از توجهت دوست عزیز اما من لزومی نمی بینم منبع رو بگم چون واسه اینکه شما یا دیگران قانع بشین یا مطمئن بشین نگفتم

من یه چیزی گفتم خواه پند گیر خواه ملال! و البته اصلا سعی ندارم بقبولونم بهتون که این درسته بلکه میگم این چیزیه که اتفاق افتاده و حالا میخواد شما باور کنین یا نکنین .... منبع داشته باشه یا نداشته باشه
معمولا ارنستو رومل یا چیزی نمیگه یا وقتی میگه مطمئنه روش....
در مورده خودکفائی هم بگذریم ....

ببین امیر سردار! دریابان شمخانی گفتند: چیزی که واسه ما صرفه اقتصادی نداشته باشه یعنی ما احتیاج به تولید بیشتر از 100 تا بهش نداریم تولید نمیکنیم! و میریم از خارجیا می گیریم!

قبلا هم وقتی تور ام یک اومد تو ایران سردار سلامی تو شبکه خبر گفت ما وقتی میبینیم ارزش نداره وقت رو صرف کنیم تا تور ام یک رو بسازیم یه نمونه مشابه خریدیم! وگرنه توان تولیدش رو داریم!

حالا کاری به جوک بودن قسمتی از حرفا ندارم اما به نظرت یه سلاح انفرادی به تعداد 100 تا و کمتر! چقدر به درد نیروی ما میخوره؟! به فرض که توسط نیروی ویژه هم فقط استفاده بشه! ایا نیروی ویژه ایران کمتر از 100 نفره؟!

ببین در بعضی موارد حق دارند و به صرفه نیست اما در مواردی علم تکنولوژیکی ما قد نمیده وووووووووووووو ....
در مورده لوله هم حق با شماست اما اونو تقریبا حل کردند (هرچند از چین!) اما این یکی خیلی گردن کلفت بود ....

منبع رو هم یه اشاره کوچک بکنم: یکی از طراحان ...........

راستی اسم جدید مبارک! یه کم گیج شدم اول! ...

یا حق
ارسال پست

بازگشت به “تجهيزات انفرادي”