مي خوام يك سري از عكسايي كه در شيراز گرفتمو توي اين تاپيك بذارم. اميدوارم خوشتون بياد.
توصيه مي كنم سري بعد عكسا رو از دست ندين
قبل از گذاشتن عكسها مي خوام يه تشكر بزرگ از دوستان خوب شيرازيم امير و رضاي عزيز كنم. واقعا خيلي به ما لطف داشتن

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

بابا حرفه اي
o

Iman-IranianSpotters نوشته شده:سلام به همه دوستان عزیز ،
این اولین پست من هست و خوشحالم دارم تو تاپیک یکی از بهترین دوستام اولی پستمو افتتاح می کنم...
محمد عزیز مثل همیشه عالی و بی نقص ...
بی صبرانه منتظر ادامه عکس های جدید هستیم..
ا

Fariborz نوشته شده:محمد عزيز بخاطر تصاوير زيبايی که گرفتی و اينکه ما را شريک کردی بينهايت سپاسگزارم .![]()
کارهای تو احتياجی به تعريف ندارد و خود گواهی برمهارت تو در هنر عکاسی است .![]()
ايمان جان ورود تو عزيز را هم صميمانه خوشامد ميگويم و بی صبرانه در انتظار تصاوير زيبای تو خواهم ماند.

a65 نوشته شده:با سلام
دوست عزيز اين آخري su-24هست جاي همه بچه ها خالي هست اكثر روزها در شيراز مي پرن .
Mohammad Razzazan عزيز گوش شما كر نشد .صداش خيلي زياده مخصوصا اگر دقيقا زيرش ايستاده باشي![]()
عكسهات حرف نداره.![]()
![]()
![]()
بابا حرفه اي
ببخشيداسم رو اشتباه نوشتم منظورمMohammad Razzazan بود .o
![]()
![]()

واقعا هيجان انگيز بود
به دوستان شيرازي پيشنهاد داديم سوخو24 ها رو با ميگ 29هامون(!) عوض مي كنيم 5 تا هركولس هم حاضريم سر بديم

Mohammad 1985 نوشته شده:عکسها عالی هستن ولی بهتر بود اسم تایپیک رو تغییر می دادید . چون نوشته بودید عکسهای شیراز من فکر کردم منظورتون عکسهای شهر شیراز هست نه هواپیماهاش! بالاخره ما که دلمون هوس شیراز کرده بود چه گناهی کردیم ؟؟؟
ممنون