من عاشقه فسنجونم البت از نوعه ملسش .نه ترش باشه نه شیرین . وای یهو دلمک خواست امروز اگه وقت کردم درست میکنم
[COLOR=#92d050] زندگی ، جیرهء مختصریست ؛ مثل یک فنجان چای ؛ [COLOR=#000000]و کنارشعشقاست ، مثل یک حبهء قند. زندگیرا با عشق ، نوش جانباید کرد . سهراب سپهری
سلام راستشو بخواين من عاشق قورمه سبزي سبز و روغني با لوبيا چيتي هستم حتي وقتي تو كوچه بوش مياد غش ميكنم من دلمه ي برگ موي تبريز واش تبريز رو هم خيلي دوست دارم قول ميدم يكبار نوش جان كنيد هرگز فراموش نميكنيد و عازم شهر تبريز ميشين گل رز تقديم به همه ي كد بانوهاي زحمت كش كه فرشته ي هر خانه اي هستند پاينده و سلامت وشاداب باشيد
باور كنيد من جاي مسئولين كشور بودم ديزي سنگي رو غذاي ملي ميكردم.
اصلا براش كپن صادر ميكردم
كپن ديزي 4 نفره. 5 نفره .
اي خداااااااااااااااااااااااااا. دلم داره وير وير ميره
مواد لازم براي (6-5 نفر): گوشت گوسفندی با استخوان 1 کیلو دنبه 300 گرم لپه يك فنجان سرخالي پياز متوسط يك عدد مغز ليمو عماني يك قاشق سوپخوري آب گوجه فرنگي يك فنجان رب گوجه فرنگي يك قاشق سوپخوري سيب زميني 5 عدد نمك و فلفل به مقدار لازم طرز تهيه : گوشت و دنبه را پس از شستن 10 قسمت كرده و آن را سرخ كنيد تا طلايي شود. پياز را در روغن سرخ نماييد و لپه خيس داده شده را به پياز اضافه كرده و لپه را هم كمي تفت دهيد. گوشت سرخ شده را با 4 ليوان آب ، زردچوبه ، لپه و پياز داغ با شعله ملايم بپزيد. سپس مغز ليمو عماني را به آبگوشت اضافه كنيد. در اواخر طبخ 5 تا 6 عدد سيب زمينى را پوست گرفته و با كمى نمك ، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه مي كنيم. بعد هم آب گوجه فرنگي و رب گوجه فرنگي را به آن اضافه كنيد. نان سنگک،پیاز، ،دوغ،سبزی خوردن،با چای نبات یادتان نره نوش جان کنی