روزانه ‪ ۶۰‬ميليارد نامه الكترونيكي بين كاربران اينترنت رد و بدل مي‌شو

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
اخراج شده
نمایه کاربر
پست: 859
تاریخ عضویت: جمعه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۵, ۱۱:۴۴ ب.ظ
محل اقامت: تهران - پونک
سپاس‌های دریافتی: 24 بار
تماس:

روزانه ‪ ۶۰‬ميليارد نامه الكترونيكي بين كاربران اينترنت رد و بدل مي‌شو

پست توسط Nokia N93 »

تحقيقات انجام شده نشان مي‌دهد در سطح جهان روزانه ‪ ۶۰‬ميليارد نامه الكترونيكي بين كاربران اينترنتي رد و بدل مي‌شود.

به گزارش سايت ايتاليايي ‪ ،KATAWEB‬بيش از ‪ ۵۸‬درصد از مجموع ايميل هاي فرستاده شده در سطح جهان حاوي پيام‌هاي هرز و ويروسي است.

بر اين اساس كارشناسان امنيتي به كاربران اينترنتي هشدار دادند كه از باز كردن ايميل‌هاي ناشناخته خودداري كنند.

آمار ياد شده نشان مي‌دهد رشد پيام هرز و ويروسي در سطح جهان رو به افزايش است كه بايد در اين زمينه اقدامات لازم صورت گيرد.

تحقيقات نشان مي‌دهد كه كشورهاي آسيايي و آمريكايي از لحاظ ميزان رشد و ارسال پيام‌هاي هرز در مقام‌هاي اول و دوم قرار گرفته اند.

گزارش‌هاي اعلام شده نشان مي‌دهد ‪ ۹۱‬درصد ايميل‌هاي دريافت شده كاربران هندي حاوي پيام‌هاي هرز و ويروسي است.

كشورهاي چين، هنگ كنگ و كره در مقام‌هاي دوم تا چهارم در زمينه ارسال پيام‌هاي هرز در جهان شناخته شده اند.

گزارش‌هاي اعلام شده نشان مي‌دهد ميزان انتشار هرزنامه در كشورهاي آسيايي نسبت به كشورهاي آمريكايي كمتر است بطوري كه در سه ماه نخست سال جاري در كشورهاي آسيايي كاهش يافته است.
تصویر

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”