متهم در بازجويي ها ضمن پذيرفتن اتهام جعل گفت؛ چندي پيش براي ازدواج با دختر مورد علاقه ام به خواستگاري اش رفتم اما خانواده او به خاطر بيکاري من جواب رد دادند.
جواني که براي جلب نظر خانواده دختر مورد علاقه اش اقدام به جعل مدرک تحصيلي کرده بود راهي زندان شد.
به نوشته اعتماد، چندي پيش در پي اعلام گزارشي از سوي حراست يکي از ادارات دولتي مبني بر دستگيري فردي که اقدام به جعل مدرک کرده بود ماموران نيروي انتظامي تحقيقاتي را شروع کردند و متوجه شدند متهم با ارائه مدارک تحصيلي و کارت پايان خدمت جعلي سعي داشته است در آن اداره استخدام شود.
متهم در بازجويي ها ضمن پذيرفتن اتهام جعل گفت؛ چندي پيش براي ازدواج با دختر مورد علاقه ام به خواستگاري اش رفتم اما خانواده او به خاطر بيکاري من جواب رد دادند.
براي همين تصميم گرفتم با استخدام در يک اداره دولتي نظر آنها را جلب کنم.
براي همين مدارک لازم براي استخدام را جعل کردم.بنابر اين گزارش پس از اعترافات متهم وي به دستور بازپرس دادسراي ناحيه 11 راهي زندان شد.
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
جعل مدرک تحصيلي براي ازدواج
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 1747 بار
- سپاسهای دریافتی: 4179 بار
- تماس:
جعل مدرک تحصيلي براي ازدواج
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی

-
- محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
- سپاسهای ارسالی: 159 بار
- سپاسهای دریافتی: 377 بار
- تماس:
Re: جعل مدرک تحصيلي براي ازدواج
این متهم یه چیزیش میشده یکی نیست بهش بگه آدم عاقل چرا جعل (مخصوصا پایان خدمت) حالا که جعل چرا کار دولتی میرفتی یه جای خصوصی حداقل 

-
- سپاسهای ارسالی: 39 بار
- سپاسهای دریافتی: 51 بار
سلام
مگه کسی را با کارت پایان خدمت اصلی و مدرک دانشگاه آراد اصلی در ادارات دولتی استخدام می کنند.....
اصلا ادارات دولتی مگه ردیف استخدامی دارند؟؟؟؟؟؟؟
اگر کسی خبر داره به من هم بگه
دارم دنبال کار دولتی می گردم
مگه کسی را با کارت پایان خدمت اصلی و مدرک دانشگاه آراد اصلی در ادارات دولتی استخدام می کنند.....
اصلا ادارات دولتی مگه ردیف استخدامی دارند؟؟؟؟؟؟؟
اگر کسی خبر داره به من هم بگه
دارم دنبال کار دولتی می گردم

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
,
قصد دادن امید بیهوده ندارم..متاسفانه استخدام دولتی بسیار محدود و اندک شده است و 100 جور ف ی ل ت ر و صافی و مصاحبه را باید رد کنی ولی سری به این سایت بزن شاید فرجی شد.
قصد دادن امید بیهوده ندارم..متاسفانه استخدام دولتی بسیار محدود و اندک شده است و 100 جور ف ی ل ت ر و صافی و مصاحبه را باید رد کنی ولی سری به این سایت بزن شاید فرجی شد.
بی