پیشنهاد ها و تحولات - گالری نظامی

در اين بخش مي‌توانيد تصاوير زيباي نظامي را مشاهده کنيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1693 بار
سپاس‌های دریافتی: 4853 بار

پیشنهاد ها و تحولات - گالری نظامی

پست توسط Miliali »

منتظر نظرات شما هستم. تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 1385 بار
سپاس‌های دریافتی: 3738 بار
تماس:

Re: پیشنهاد برای توسعه گالری نظامی

پست توسط sayeh_roshan_1988 »

سلام .
اگر مدیریت لطف کنند و سرور خوب و قوی برای آپلود عکس ها ترتیب بدهند به طوری که با قرار دادن تصاویر در پست ها به طور خودکار به bbcode تبدیل شوند و باعث افزایش کیفیت پست ها شوند بهتر می توانیم در این گالری فعالیت کنیم . با تشکر
[External Link Removed for Guests]

کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6131 بار
سپاس‌های دریافتی: 15152 بار

پست توسط zoornachi »

sayeh_roshan_1988 نوشته شده:سلام .
اگر مدیریت لطف کنند و سرور خوب و قوی برای آپلود عکس ها ترتیب بدهند به طوری که با قرار دادن تصاویر در پست ها به طور خودکار به bbcode تبدیل شوند و باعث افزایش کیفیت پست ها شوند بهتر می توانیم در این گالری فعالیت کنیم . با تشکر

شما میتوانید از سرور زیر استفاده کنید.
ISTA OLSOON
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 1385 بار
سپاس‌های دریافتی: 3738 بار
تماس:

پست توسط sayeh_roshan_1988 »

zoornachi عزیز سلام.
منظور من سرور مربوط به تصاویر نیست ؛ منظور من سرور اختصاصی cc است که در زمان ایجاد پست جدید و یا پاسخ به پست قدیمی و قرار دادن تصاویر در پست بتواند به طور خودکار از تصویر بودن داده اطلاع یابد و به جای تصویر اصلی BBCODE تصویر را در پست قرار دهد ؛ امیدوارم متوجه منظور من شده باشید .

کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

شاید پیشنهاد بلندپروازانه ای باشه...ولی من خیلی دوست داشتم گالری مثل سایت airliner داشته باشیم..هم از نظر امکانات هم چهره و سیمای ظاهری گالری
  بی  
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Miliali »

آیا تاپیکی هست که دوست داشته باشید ایجاد و فعال بشه؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

salar  ,
خود بنده هم خيلي دوست داشتم امکان آپلود تصوير رو در سايت فعال ميکردم، مشکلي از نظر پهناي باند و فضا هم وجود نداره، اما تنها مشکلي که باعث شده اين کار صورت نگيره، قدرت مانور در شرايط بحران هست، براي مثال سايتي که کل اطلاعات اون 2 گيگابايت باشه به راحتي در موارد خاص (تحريم و ... که چندان هم دور از ذهن نيست) و مواردي که به هر ترتيبي نياز به انتقال اطلاعات پيدا ميشه قابل انتقال و برپايي مجدد هست، اما انتقال سايتي مثلا با 50 گيگابايت و حتي نصف اين هم چندان ساده نيست و در موارد نادري ميتونه به نابودي سايت منجر بشه، چرا که عملا امکان انتقال سريع وجود نخواهد داشت و ....
به همين دليل ترجيح ميدم حداقل در سرور خود CC اين کار صورت نگيره در حال حاضر،‌استفاده از فضاهاي آپلود تاييد شده‌اي مانند portimage, shareiffic فکر ميکنم منطقي‌تر باشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Miliali »

آخرین خبر از گالری نظامی

عکس های گالری   ارتش نروژ ( پیاده نظام نیرو های ویژه .....  به روی [External Link Removed for Guests] منتقل شدند تا صفحه راحت تر با لا بیاید و همچنین برای کلیه اعضا قابل مشاهده باشد.تصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Miliali »

آخرین خبر از گالری نظامی

به منظور ایجاد نظم و جلوگیری از تکثر بی دلیل پست های تاپیک "تصاويري زيبا از تانک ها...(بيا ببين)!" در تاپیک " گالری تانک و نفر برهای زرهی" ادغام شدند.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Miliali »

آخرین خبر از گالری نظامی

به منظور ایجاد نظم و جلوگیری از تکثر بی دلیل پست های تاپیک "تصاوير جالبي از زنان ارتشي" در تاپیک " تصاويري از زنان نظامي" ادغام شدند.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

Re: پیشنهاد ها و تحولات - گالری نظامی

پست توسط Miliali »

آخرین خبر از گالری نظامی

تاپیک"نشانه های استاندارد شده در عملیاتهای نیروهای ویژه" در تاپیک "تصاویر گوناگون نظامی - تاپیک آزاد" ادغام شد.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

Re: پیشنهاد ها و تحولات - گالری نظامی

پست توسط sand_fighter »

دوستان یک انتقاد داشتم از این گالری نظامی !!! زمانی که من عضو این سایت شدم تمام مطالبی که تو نیوز بار حرکت می کردن همه مطالبی علمی و تحقیقاتی بود ولی حالا چی ؟؟؟ همه زدن تو خط گالری عکس روزی 1000 تا عکس اینجا قرار داده می شه گالری فلان گالری ارتش آنگولا همواپیمای فلان گالری موشک بعمان قبلا فقط یک گالری عکس نیرو هایی بود ولی حالا از هر 4 تا تاپیک 3 تاش گالری عکس یکیش خبره !!! من نمی گم گذاشتن عکس چیزه بدیه ولی خدایش خودتون قضاوت کنید حیف نیست این همه عکس آپلود شه 4 تا مطلب علمی آپلود نشه !!! من خودم بار ها تلاش کردم مطلب بگزارم ولی به دلیل کمبود وقت نشده یکسری فقط کارشون شده گذاشتن عکس هر 24 ساعت 600 عکس قرار میدن به خدا من خیلی این سایت رو دوست دارم انتقاد می کنم حیفه
miliali جان با تمام احترامی که برای شما قائلم ولی خود شما یکی از این افراد هستی خواهشا به جایی که وقت طلایی خودت رو روی آپلود اصراف کنی کمی مطلب از گوشه کنار جم کن به خدا بیشتر دعات می کنیم !!!

بازم می گم گذاشتن عکس خیلی خوبه من کلی حال می کنم ولی کم کم داره این سایت از یه سایت علمی به سایت گالری عکس بدل می شه همه عکس ها هم که مشا الله تو گوگل ریخته فقط کافی اسم عکس و مقیاسش رو سرچ کنی !!(همه هم تکراری )
ارسال پست

بازگشت به “گالري نظامي”