Darya salar MILAD نوشته شده:دوستان اندکی بیشتر به بررسی ناوشکن جماران پرداختم و اطلاعات زیر رابدست آوردم:که فکر می کنم اولین بار است در سایت های فارسی به ان اشاره شده باشد.
همانطور که دوست عزیزمان بلک هاوک اشاره کرد و من نیز در مقاله ام نوشتم ام جماران ناو محافظ نیست و ناوشکن است.
بر اساس اطلاعات اینترنتی که بدست اورده و استنادشان به ماهواره های جاسوسی بود تجهیزات بی نظیری که در عکس مشاهده می کنید بر روی جماران نصب شده است.
دوستان موج دارای آپشن های بسیاری است که در صورت اراده نیروی دریایی و تامین تجهیزات قابلیت تغیر تسلیحاتی در این نسل و نسل های بعدی دارد.
1.قویترین و مخرب ترین موشک دریایی جهان یعنی یاخونت اس اس ان 26 با 300 کیلومتر برد و قدرت تخریب یک ناو عظیم
2.موشک قدرتمند سویچ بلید اس اس ان 25 با برد 130 کیلومتر
3.موشک فوق سریع و مخرب موسکیت اس اس ان 22 سانبرن با برد 160 کیلومتر
4.موشک فوق سریع سی 602 با برد 280 کیلومتر
5.موشک سی 803 نمونه اصلحی سی 802 با برد 200 کیلومتر
6.توپ 100 میلی متری جلو
7.توپ سی آی دبیلو اس 730 عقب
8.شانزده موشک ضد هوایی اس آ 9-یا 8 موشک اچ کیو7
9.رادار کنترل آتش344
10.رادار ضد هوایی 381
در عکس تمامی تسلیحات قابل مشاهده است.
در صورت نصب قطعی این تسلیحات ناوشکن جماران در نوع خود در جهان کم نظیر خواهد بود و قادر به به نابودی چندین شناور متجاوز و هواپیماهای دشمن و نیز در هم کوپیدن اهداف ساحلی دشمن خواهد بود
[External Link Removed for Guests]
واقعیتش وقتی تصور میکنم که اینهمه سلاح رو یه فریگیت 90 متری نصب بشه چه هدف شیرینی میشه برای زدن.
نه عزیزان- هر کلاس شناور نظامی بر حسب ماموریتش دارای یه سری سلاح سازمانیه و این اجازه برای نصب سلاح جدید خارج از تعاریف مستلزم طی مراحل تصویبه.
کلا داشتن تنوع سلاح روی یک شناور خلاف اصل حیاتیه "تفرق" در صحنه جنگه.
مگه نه؟

و طبیعتا اگر الان این مطلب را بنویسم اصلاحات بسیاری در ان انجام خواهم داد چون به هر حال پرس و جو و تحقیق و مطالعه بیشتری کرده ام.
امیدوارم 29 فروردین همانگونه که شنیده ایم شاهد افتتاح رسمی پروژه باشیم و بار دیگر بر خود ببالیم.