سرهنگ خلبان حسین شاهپوری
.
.
.
.
از اساتيد بزرگ هرکولس - C-130
مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 2612 بار
- سپاسهای دریافتی: 5561 بار
- تماس:
Re: از اساتيد بزرگ هرکولس - C-130
,
دوست عزیز
ممنون بخاطر زحمتی که می کشی فقط لطف کن عکسها رو از خود سایت آپلودکن چون تقریبا اکثر عکسها برای تعداد زیادی از دوستان قابل دیدن نیست پس لطف کن علاوه بر اینکه تمامی عکسهای ده پست اخیرت رو اصلاح می کنی از این به بعد هم از posrimage برای آپلود استفاده کن
یاعلی
دوست عزیز
ممنون بخاطر زحمتی که می کشی فقط لطف کن عکسها رو از خود سایت آپلودکن چون تقریبا اکثر عکسها برای تعداد زیادی از دوستان قابل دیدن نیست پس لطف کن علاوه بر اینکه تمامی عکسهای ده پست اخیرت رو اصلاح می کنی از این به بعد هم از posrimage برای آپلود استفاده کن
یاعلی
پاينده باد ايران زنده باد ايراني
وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام

- محل اقامت: شاهین شهر
- سپاسهای ارسالی: 64 بار
- سپاسهای دریافتی: 207 بار
ashel نوشته شده:![]()
تقدیم به دوست عزیزم اهورا جان
با سپاس از آشل گرامی
امیر سرتیپ شهید ناصر حبیبی ( نفراول نشسته سمت راست ) و امیر سرتیپ شهید حجت الله کاربر ( نفر سوم نشسته سمت چپ)
[HIGHLIGHT=#e5b9b7]بلند آسمان جایگاه من است !

- محل اقامت: شاهین شهر
- سپاسهای ارسالی: 64 بار
- سپاسهای دریافتی: 207 بار
شهید حبیبی پس از ایجکت چتر نجاتش از وی جدا شده و بدون چتر از ارتفاع بالا به زمین خوردند. ( استاد خلبان F-5 و سانحه بهنگام پرواز با هواپیمای میراژ - معاون عملیات منطقه هوایی مشهد )
شهید کاربر استاد خلبان هرکولس که بر اثر اتش سوزی موتور و کنده شدن آن بعلاوه آتش گرفتن بال، بهنگام فرود اضطراری روی دشت نزدیک فرودگاه امام دچار سانحه شد. ( جانشین تیپ ترابری منطقه هوایی مهرآباد )
شهید کاربر استاد خلبان هرکولس که بر اثر اتش سوزی موتور و کنده شدن آن بعلاوه آتش گرفتن بال، بهنگام فرود اضطراری روی دشت نزدیک فرودگاه امام دچار سانحه شد. ( جانشین تیپ ترابری منطقه هوایی مهرآباد )
[HIGHLIGHT=#e5b9b7]بلند آسمان جایگاه من است !
-
- سپاسهای ارسالی: 11 بار
- سپاسهای دریافتی: 6 بار
سرتیپ خلبان سید محمد حسین حسینی از خلبانان C-130 ارتش در سالهای جنگ در پایگاه هفتم خدمت می کردند که بعد ها به تهران منتقل شدند و الان هم در دوره باز نشستگی در هواپیمایی کاسپین کاپیتان توپولوف 154 هستند.