سلام بر دوستان
چند روزه وقتي user بنده مياد بالا خيلي طول ميده تا صفحه دسكتاپ رو نشون بده و وقتي مياد يه پيغام ميده كه ويندوز نتونسته فايلcscrs.exe رو پيدا كنه.
لطفا راهنمايي كتيد كه مشكل چيه و راه حلش رو هم بفرماييد
سؤال راجع به بالا اومدن ويندوز
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 29119 بار
- سپاسهای دریافتی: 21533 بار
- تماس:

- محل اقامت: God Knowz
- سپاسهای ارسالی: 212 بار
- سپاسهای دریافتی: 225 بار
- تماس:
Re: سؤال راجع به بالا اومدن ويندوز
, جان
ا این یک تروجان W32.Rbot-BFY هست که از طریق شبکه منتشر می شود . معمولا روش انتشارش از طریق IRC هاست ! ای ار سی هم یک نوع پروتکل چت هست . یک نوع فایل استارت اپ هستش ممکن به همین علت باشه که ویندوز کند بالا می اید !
فکر کنم اساتید بتوانند بیشتر توضیح بدهند .
ا این یک تروجان W32.Rbot-BFY هست که از طریق شبکه منتشر می شود . معمولا روش انتشارش از طریق IRC هاست ! ای ار سی هم یک نوع پروتکل چت هست . یک نوع فایل استارت اپ هستش ممکن به همین علت باشه که ویندوز کند بالا می اید !
فکر کنم اساتید بتوانند بیشتر توضیح بدهند .

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
سی دی ویندوز رو بزار و گزینه repair رو بزن.انشاالله درست میشه
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
,
پیشنهاد من نصب مجدد ویندوز هست. سیستم عامل شما به فراخوانی فایلی می پردازد که احتمالاً حذف شده است چون ویروس بوده است. گاهی تخریب ویندوز توسط ویروس با حذف ویروس ترمیم نمی شود و شما باید به ترمیم یا ترجیحاً نصب مجدد ویندوز بپردازید.
البته گاهی در مورد ویروس های فراگیر یک بسته ویژه می سازنند که مجموعه فایلهای تخریب شده را ترمیم می کند و نیاز نیست همه ویندوز را ترمیم کنید. اما من برای مورد شما سراغ ندارم، اگر دیگر دوستان نیز نداشتند و نتوانستید پیدا کنید نصب یا ترمیم ویندوز راه حل شماست.
پیشنهاد من نصب مجدد ویندوز هست. سیستم عامل شما به فراخوانی فایلی می پردازد که احتمالاً حذف شده است چون ویروس بوده است. گاهی تخریب ویندوز توسط ویروس با حذف ویروس ترمیم نمی شود و شما باید به ترمیم یا ترجیحاً نصب مجدد ویندوز بپردازید.
البته گاهی در مورد ویروس های فراگیر یک بسته ویژه می سازنند که مجموعه فایلهای تخریب شده را ترمیم می کند و نیاز نیست همه ویندوز را ترمیم کنید. اما من برای مورد شما سراغ ندارم، اگر دیگر دوستان نیز نداشتند و نتوانستید پیدا کنید نصب یا ترمیم ویندوز راه حل شماست.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 29119 بار
- سپاسهای دریافتی: 21533 بار
- تماس:
اگه ميشه راه حلي غير از نصب مجدد ويندوز ارائه كنيد چون هم سي دي اون رو ندارم وهم برادرم به شدت باهام برخورد ميكنه چون تازه كامپيوترو داده بود اورحال شه 

[External Link Removed for Guests]

-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
sokuteasemuni نوشته شده:اگه ميشه راه حلي غير از نصب مجدد ويندوز ارائه كنيد چون هم سي دي اون رو ندارم وهم برادرم به شدت باهام برخورد ميكنه چون تازه كامپيوترو داده بود اورحال شه
1-اسکن کردم سیستم توسط یک آنتی ویروس آپدیت شده مثل کاسپر یا آویرا.
2-ترمیم یا repair کردن ویندوز به وسیله سی دی خود ویندوز که مثل اینکه شما به سی دی دسترسی ندارید.
من پیشنهاد می کنم که از سیستم ریستور استفاده کنید شاید برگشت کنه فایل سالم ولی احتمال آن 50% می باشد...