فیلم سانحه سوخو-24 در مهراباد
مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: kiev-ukraine
- سپاسهای ارسالی: 57 بار
- سپاسهای دریافتی: 265 بار
- تماس:

-
- سپاسهای ارسالی: 2396 بار
- سپاسهای دریافتی: 1355 بار
Re: فیلم سانحه سوخو-24 در مهراباد
فروردین امسال ... 

...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند ....

- سپاسهای ارسالی: 29119 بار
- سپاسهای دریافتی: 21533 بار
- تماس:
IRANIANLEV ، قلبم اومد توي دهنم، خدا رو شكر كه خلبانها اومدن بيرون
اين حادثه چند روز قبل از رژه روز ارتش كه در 29 فرودين هست اتفاق افتاد
فكر كنم 25 يا 26 فروردين
اين حادثه چند روز قبل از رژه روز ارتش كه در 29 فرودين هست اتفاق افتاد
فكر كنم 25 يا 26 فروردين
[External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: kiev-ukraine
- سپاسهای ارسالی: 57 بار
- سپاسهای دریافتی: 265 بار
- تماس:
به نظر بنده علت اصلي اين حادثه هارد لندينگ ,عدم كنترل جنگنده بر روي باند توسط خلبان و تيك اف دوباره با سرعت غير مجاز كه به شكسته شدن چرخ جلو و برخورد پوزه با زمين رو منجر شد هست. 

-
- سپاسهای ارسالی: 289 بار
- سپاسهای دریافتی: 1424 بار
- تماس:
IRANIANLEV نوشته شده:به نظر بنده علت اصلي اين حادثه هارد لندينگ ,عدم كنترل جنگنده بر روي باند توسط خلبان و تيك اف دوباره با سرعت غير مجاز كه به شكسته شدن چرخ جلو و برخورد پوزه با زمين رو منجر شد هست.
جنگنده مورد نظر دچار نقص فني شده بود. متاسفانه به خاطر برخي حساسيت ها نمي شه همه جزئياتو ذكر كرد.
در روز مورد نظر (تا جايي كه يادم مياد 26 فروردين) 4 فروند سوخو 24 بين ساعت 6 الي 7 عصر به مهرآباد اومدن كه اين يكي دچار سانحه شد و كلا حضور 3 فروند باقي مانده هم در رژه كنسل شد.
كلا ترتيب اومدن جنگنده ها به تهران اين جوري بود كه جنگنده ها به صورت فرميشن مي اومدن و بعد به ترتيب از چپ يكي يكي از دسته جدا مي شدن و لندينگ مي كردن. در مورد سوخوها هم به همين صورت بوده. بعد از لندينگ اولين سوخو اگه به فيلم دقت كنيد مشاهده مي كنيد دومين فنسر به علت شرايط اضطراري سوخو24 بعدي از لندينگ خودداري مي كنه و گو اراند مي كنه. متاسفانه اون موقع مهرآباد نبودم اما لندينگو به خوبي از خونه ديدم

واقعا اين همه دود و صدا طبيعي به نظر مي ياد؟!!! كاملا مشخصه كه در شرايط طبيعي قرار نداره. هر كدام ازخلبانها صدها و شايد هزاران بار تجربه لندينگ با اين جنگنده رو در شيراز داشته اند. آيا منطقي به نظر مي رسه كه يك خلبان با تجربه اينجوري ناشيانه لندينگ كنه؟!
[FONT=Verdana]IRANIAN SPOTTERS

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
روز 29 فرودین بنده در خواب ناز تشریف داشتم ! میخواستم بیدار بشم ولی چون خسته بودم خواب تشریف داشتم حدود ساعت 11 بود که با صدای مهیب و زیبای ! فانتوهای نیروی هوایی از خواب بیدار شدم در حالی که اگه موقعه خواب توپ 155 میلیمتری کنارم منفجر بشه بیدار نمیشم بیدار شدم سریع رفتم پشت بوم اف 4 ها با ابهتی مثال زدنی در فرمیشن 3 تایی از بالای اتوبات تهران کرج در ارتفاع کم به سمت فکر کنم پایگاه سوم شکاری پرواز میکردن حداقل 12 تا من دیدم قبلشم چند تا دسته رد شد تا من از خواب بلند شدم ! از شانس گند ما چون از خواب یکباره بیدار شدم یادم رفت دوربین وردارم ولی عجب ابهتی داشتن خداوکیلی احساس غرور عجیبی داشتم با دیدن اونها اونها پرنده هایی بودن که بدجوری پوزه دشمنان ایران رو به خاک مالیده بودن ...
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- تماس:
براي چي خلبان ها اينقدر دير پريدن بيرون؟
صندلي دير عمل كرد؟
يا متوجه آنفجار و آتش سوزي نبودن و وقتي آتش به روي كابين رسيد تازه متوجه شدن؟اولين پرش بعد 3 الي 4 ثانيه از انفجار انجام شد.
اصلا با توجه به اينكه چرخها باز بودن انفجار براي چي رخ داد؟ هواپيما تقريبا با كمي عقب تر از دماقه برخورد كرد و مخزن سوخت بيروني زير بدنه هم نداشت.به عكس ها دقت كنيد :
صندلي دير عمل كرد؟
يا متوجه آنفجار و آتش سوزي نبودن و وقتي آتش به روي كابين رسيد تازه متوجه شدن؟اولين پرش بعد 3 الي 4 ثانيه از انفجار انجام شد.
اصلا با توجه به اينكه چرخها باز بودن انفجار براي چي رخ داد؟ هواپيما تقريبا با كمي عقب تر از دماقه برخورد كرد و مخزن سوخت بيروني زير بدنه هم نداشت.به عكس ها دقت كنيد :

- تماس:

-
- سپاسهای ارسالی: 38 بار
- سپاسهای دریافتی: 10 بار
من این کلیپ رو چند بار دیدم نقطه ای که برام ابهام داشت نشنیدن صدای انفجار بود ! چون حتی صدای پرتاب صندلی خلبان ها شنیده شد اما صدای انفجاری در کار نبود !

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار