سوالی داشتم در مورد cpu intel
می خواستم ببینم چه تفاوت هایی بین cpu intel core 2 duo و core 2 extreme وجود دارد ؟
در ضمن پیشنهاد شما کدام یک است ؟
اما این موضوع ناگفته نماند که من می خواهم کارهای گرافیکی سنگین و render کردن فیلم را انجام دهم

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

هرچند AMD پردازش را با موانع کمتری انجام میده
اما مادربردهای پشتیبانی کننده از اون اکثراً دارای چیپست (پل جنوبی) VIA می باشند نه Intel و این امر موجبات ناسازگاری برخی کارت های گرافیک را فراهم می آورد.

البته ساختار چیپست های nVIDIA هم همانند ساختار Intel هست و تنها برند آن متفاوت است.

اگر شاهد پشتیبانی چیپست های قدیمی تر از AMD هستید علت آن فعالیت کم AMD در 3 سال اخیر میباشد که به علت خرید چند کمپانی دیگر شرکت کمتر توسعه در زمینه تولید داشته است. سال 2009 البته پیش از مسئله بحران اقتصادی - سال تحول AMD بیان شده بود.
البته الان ای ام دی برای خودش هم چیپست تولید میکنه نمونش سری 790 FX
در مورد اون موضوع که نویدا تولید کننده چیپست هست نیز باید گفت نویدا بیشتر مصرف کننده است تا تولید کننده، بیشتر گرافیک های PCEX نویدا نیز از چیپست های ATI بهره میبرند هرچند روی آنها برند نویدا خورده است اما امتیاز تولید را از ATI خریداری کرده اند از جمله سری 7000 که از نخستین مدل های PCEX میباشد.
البته نویدا خود ریز پردازنده هایی طراحی می کند اما در حقیقت بیشتر قدرت تجاری میباشد تا قدرت در بعد طراحی، مانند گیگابایت در مادربرد نسبت به Asus.

در مورد AMD شما درست فرمودید اما اگر به مقایسه میزان تولید و گوناگونی پردازنده های جدید AMD و Intel بپردازید بهتر متوجه منظور من پیرامون توسعه کمتر تولید در AMD خواهید شد و البته این نظر من نبود چیزی بود که هم به صورت روشن در بازار پیدا است و هم خود مسئولین شرکت به آن اعتراف کردند و در مصاحبه های خود سال 2009 را سال ربودن گوی سبقت از Intel نام نهاده بودند، به عبارت دیگر خودشان نیز قبول دارند که تولیداتشان در سال های اخیر قابل قیاس با Intel نبوده است.
در مورد نویدا و استفاده از چیپست های دیگر شرکت ها تردید ندارم چرا که شخصاً در این مورد تحقیقات داشتم.
در مورد رابطه نویدا و ATI هم قبول دارم این رابطه از نوع رقابتی است اما این مانع ارتباط مالی فی مابین نخواهد شد.