جنگنده شفق یا اف 22 آمریکا
مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- محل اقامت: مسکو
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
Re: جنگنده شفق یا اف 22 آمریکا
ببینید من یه سوال برام پیش اومده:آیا رادار تامکت توانایی رهگیری هواپیماهایی چون f-22واف35 را دارد یا نه؟
f-35
f-35

- سپاسهای ارسالی: 71 بار
- سپاسهای دریافتی: 194 بار
به نام اهوره مزدا
نميدونم چرا اصرار داريد بگيد شفق همون اف 22 امريكاست؟!!!1

آخه مگه امريكا ديوونست بياد اين فناوري رو به ايران بده يا ايران ميتونه از اون فناوري كپي برداره؟!!!چرا كار ارزشمند متخصصينو مياريد پايين؟ميدونيد شفق چقدر پيشرفتس و چقدر توانايي داره؟بابا به خدا اين ايران هر كاري ميتونه بكنه و در مورد شفق مجبور بود كه چنين جنگنده اي بسازه چون بسيار از لحاظ هوايي ضعيف بود(الان ديگه نيست)
در هر صورت اين فناوري بومي است و و در 29 فروردين 88 به پرواز در مياد بشينيد ببينبد.
پارس هميشه جاويد
نميدونم چرا اصرار داريد بگيد شفق همون اف 22 امريكاست؟!!!1

آخه مگه امريكا ديوونست بياد اين فناوري رو به ايران بده يا ايران ميتونه از اون فناوري كپي برداره؟!!!چرا كار ارزشمند متخصصينو مياريد پايين؟ميدونيد شفق چقدر پيشرفتس و چقدر توانايي داره؟بابا به خدا اين ايران هر كاري ميتونه بكنه و در مورد شفق مجبور بود كه چنين جنگنده اي بسازه چون بسيار از لحاظ هوايي ضعيف بود(الان ديگه نيست)
در هر صورت اين فناوري بومي است و و در 29 فروردين 88 به پرواز در مياد بشينيد ببينبد.
پارس هميشه جاويد
است كه ايران ويران

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار

به نام اهوره مزدا
sand fighter هم ميهن گرامي من نميگم شفق از اف 22 بهتره نميگمم بدتره چون از توانايي اف 22 خبري ندارم اما مي گم در اين جريانات و در مورد تحريم بالاي ايران مي گم اين هواپيماي شفق و هم چنين ناوچه جنگي فوق مدرن ايراني جماران (كه اينم در سالل 88 عملياتي ميشه و الان به آب انداختند((دهۀ فجر 87)) )از بزرگترين دستاوردهاي ايرانن كه بسيار جاي سپاس و شگفتي
پارس هميشه جاويد
sand fighter هم ميهن گرامي من نميگم شفق از اف 22 بهتره نميگمم بدتره چون از توانايي اف 22 خبري ندارم اما مي گم در اين جريانات و در مورد تحريم بالاي ايران مي گم اين هواپيماي شفق و هم چنين ناوچه جنگي فوق مدرن ايراني جماران (كه اينم در سالل 88 عملياتي ميشه و الان به آب انداختند((دهۀ فجر 87)) )از بزرگترين دستاوردهاي ايرانن كه بسيار جاي سپاس و شگفتي
پارس هميشه جاويد
است كه ايران ويران

-
- سپاسهای ارسالی: 32 بار
- سپاسهای دریافتی: 41 بار
آريو جان من كه نميدونم شفق چه امكاناتي داره شما اگه ميدونيد بفرماييد .
البته اگه مشخصات فني و امكانات آذرخش و صاعقه را هم داريد بفرماييد . .
البته اگه مشخصات فني و امكانات آذرخش و صاعقه را هم داريد بفرماييد . .

به نام اهوره مزدا
درود به هم میهن گرامی a10
در مورد شفق یافته هایی در انجمن نیروی هوایی در بخش متفرقه درباره نیروی هوایی گذاشتم میتونید به اونجا سر بزنید.با نمایه(عکس)
در مورد صاعقه باید بگم که این پروژه از 2 سو قابل بررسی است :1)یک سو بعد جنگ روانی که ایران با خبر ساخت صاعقه و آذرخش که 2 نام شبیه به هم هستند تا حد زیادی توانسته همگان را گمراه کند اما از یافته ها چنین بر میاد که صاعقه از روی اف 5 امریکایی ساخته شده و به تولید انبوه رسیده.این جنگنده بمب افکن 10 تا 15 درصد از اف 5 بزگتر است و دارای دم 7 شکل است که قدرت مانورپذیری این جنگنده را در جنگهای هوایی(داگ فایر)بسیار بالا برده است به طوری که میتواند به سرعت به سمت هدف دگرگونی مسیر دهد و به طرف هدف شیرجه بره.2)توانایی دیگر صاعقه که هدف دوم نیروهای مسلح ایران بوده دست یابی به ساخت جنگنده های پیشرفته تر بوده که در شفق این امر نمایان است.
از دیگر ویژگیهای صاعقه کاکپیت یا کابین تمام دیجیتال ای ن جنگنده است که از رادار پیشرفته ایرانی بهره میبرد.همچنین توانایی دید افقی جنگنده که از مسایل مهم جنگنده است افزایش یافته.در این جنگنده به راحتی خلبان بسیار توجه شده و از شیشه های ضد گلوله استفاده کرده اند.
از بارزترین ویژگیهای این جنگنده پشتیبانی نزدیک میباشد.فرمانده کل نیروهای مسلح از پروژه دیگری با نام صاعقه 80 خبر داد که من احتمال میدم یا همان شفق است یا جنگ روانی دیگه.
پارس همیشه جاوید
درود به هم میهن گرامی a10
در مورد شفق یافته هایی در انجمن نیروی هوایی در بخش متفرقه درباره نیروی هوایی گذاشتم میتونید به اونجا سر بزنید.با نمایه(عکس)
در مورد صاعقه باید بگم که این پروژه از 2 سو قابل بررسی است :1)یک سو بعد جنگ روانی که ایران با خبر ساخت صاعقه و آذرخش که 2 نام شبیه به هم هستند تا حد زیادی توانسته همگان را گمراه کند اما از یافته ها چنین بر میاد که صاعقه از روی اف 5 امریکایی ساخته شده و به تولید انبوه رسیده.این جنگنده بمب افکن 10 تا 15 درصد از اف 5 بزگتر است و دارای دم 7 شکل است که قدرت مانورپذیری این جنگنده را در جنگهای هوایی(داگ فایر)بسیار بالا برده است به طوری که میتواند به سرعت به سمت هدف دگرگونی مسیر دهد و به طرف هدف شیرجه بره.2)توانایی دیگر صاعقه که هدف دوم نیروهای مسلح ایران بوده دست یابی به ساخت جنگنده های پیشرفته تر بوده که در شفق این امر نمایان است.
از دیگر ویژگیهای صاعقه کاکپیت یا کابین تمام دیجیتال ای ن جنگنده است که از رادار پیشرفته ایرانی بهره میبرد.همچنین توانایی دید افقی جنگنده که از مسایل مهم جنگنده است افزایش یافته.در این جنگنده به راحتی خلبان بسیار توجه شده و از شیشه های ضد گلوله استفاده کرده اند.
از بارزترین ویژگیهای این جنگنده پشتیبانی نزدیک میباشد.فرمانده کل نیروهای مسلح از پروژه دیگری با نام صاعقه 80 خبر داد که من احتمال میدم یا همان شفق است یا جنگ روانی دیگه.
پارس همیشه جاوید
است كه ايران ويران

-
- سپاسهای ارسالی: 32 بار
- سپاسهای دریافتی: 41 بار
دوست عزيز مواردي كه ميفرماييد در اكثر انجمن ها و وبلاگ ها ي علاقه مند به هواپيما و مباحث نظامي نوشته شده كه سنديت لازم را هم ندارد . و هر سايتي بنا به اعتقادات خودش يا از اين جنگنده ها تعريف و تمجيد كرده با آنها را زير سوال برده .
لطفا اگر اطلاعات جديد و البته از منابع قابل اعتماد در اختيار داريد بفرماييد .
مانند
سرعت
سقف پرواز
شعاع عمليات
برد رادار
نوع تجهيزات
ميزان G قابل تحمل در مانور ها
و ....
لطفا اگر اطلاعات جديد و البته از منابع قابل اعتماد در اختيار داريد بفرماييد .
مانند
سرعت
سقف پرواز
شعاع عمليات
برد رادار
نوع تجهيزات
ميزان G قابل تحمل در مانور ها
و ....

-
- سپاسهای ارسالی: 108 بار
- سپاسهای دریافتی: 18 بار
Re:
البته من نمی دانم که چرا موتور شفق را از روی موتور f-16 نساختند حالا خوبه که ما هم f-16 داریم مگر برای مونتاژ کردن یک موتور چه قدر وقت لازم است بعدش موتور f-16 خیلی قدرت دارد ناسلامتی رویb-1 هم نصب شده است البته گونه ارتقا یافته ان. بعدش ما رفتیم سراغ یک موتور زاغارت به اسمrd-33؟

- سپاسهای ارسالی: 1589 بار
- سپاسهای دریافتی: 1992 بار
:دم هفت شکل
منظورش v شکل بوده
داگ فایر
شیرجه به سمت حریف فقط با استفاده از دم
کاکپیت تمام دیجیتال با رادار پیشرفته ایرانی؟
اینجا انجمن تخصصی یا انجمن حرف بی حساب
راستی دوستان کسی از اخرین اخبار جنگنده شفق اطلاعی داره؟
به قول دوستمون واقعیته یا فقط جنگ روانیه
منظورش v شکل بوده
داگ فایر
شیرجه به سمت حریف فقط با استفاده از دم
کاکپیت تمام دیجیتال با رادار پیشرفته ایرانی؟
اینجا انجمن تخصصی یا انجمن حرف بی حساب

توبه برلب سبحه برکف دل پر از شوق گناه معصیت را خنده می اید ز استغفار ما

- سپاسهای ارسالی: 1282 بار
- سپاسهای دریافتی: 1825 بار
دموکراسی نوشته شده::دم هفت شکلمنظورش v شکل بوده
![]()
داگ فایر![]()
شیرجه به سمت حریف فقط با استفاده از دم![]()
کاکپیت تمام دیجیتال با رادار پیشرفته ایرانی؟![]()
اینجا انجمن تخصصی یا انجمن حرف بی حساب![]()
ببخشید جناب دموکراسی
تا آن جا که بنده اطلاع دارم دم V شکل بشتر در پایین آوردن سطح RCS جنگنده کاربرد دارد . البته تاثیراتی بر مانورپذیری جنگنده هم دارد اما نه بدین شکل که دوستان (چند سال قبل) فرمودند.
درمورد کاکپیت این جنگنده هم گویا این خبر از سوی خبرگذاری های ایران در سال 2007 مطرح شده.(چند سال پیش تصویر منتصب به F4 ایرانی دیدم که کاکپیت جنگنده کاملا" شبیه به F16 شده بود تا این که چندی پیش مستندی دیدم که در آن متاسفانه کاکپیت جنگنده مذکور همان قبلی بود)
در مورد شفق هم باید تا سال 2013 منتظر نمایش عمومی آن بود
مقایسه و حتی برتر دانستن شفق بر رپتور را باید بی انصافی محض نامید . اما برای کشور نوپایی مثل ایران (در این صنعت) ساخت این چنین جنگنده ای یقینا" پیشرفت بزرگی است.
با این حال و با نگاهی بر تکنولوژی و توان موجود در ایران این جنگنده قابل مقایسه با جنکنده های Mig 29 K و حتی نزدیک تر به F16 B50 می باشد
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ
و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، میگویند : ما فقط اصلاح کنندهایم!
سوره مبارکه البقرة
و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، میگویند : ما فقط اصلاح کنندهایم!
سوره مبارکه البقرة

- محل اقامت: iran
- سپاسهای ارسالی: 3296 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
- تماس:
شفق که جنگنده نیست !!!!یک هواپیمای اموزشی است که از طرح لغو شده "اگه درست گفته باشم"mig I2000 روسیه پیروی می کند که می شود با موار مخصوص سطح راداریش را کاهش داد اما نه اینکه رادارگریز باشد
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران

- سپاسهای ارسالی: 1589 بار
- سپاسهای دریافتی: 1992 بار
سلام دوست عزیزمm-sajedy نوشته شده:دموکراسی نوشته شده::دم هفت شکلمنظورش v شکل بوده
![]()
داگ فایر![]()
شیرجه به سمت حریف فقط با استفاده از دم![]()
کاکپیت تمام دیجیتال با رادار پیشرفته ایرانی؟![]()
اینجا انجمن تخصصی یا انجمن حرف بی حساب![]()
ببخشید جناب دموکراسی
تا آن جا که بنده اطلاع دارم دم V شکل بشتر در پایین آوردن سطح RCS جنگنده کاربرد دارد . البته تاثیراتی بر مانورپذیری جنگنده هم دارد اما نه بدین شکل که دوستان (چند سال قبل) فرمودند.
درمورد کاکپیت این جنگنده هم گویا این خبر از سوی خبرگذاری های ایران در سال 2007 مطرح شده.(چند سال پیش تصویر منتصب به F4 ایرانی دیدم که کاکپیت جنگنده کاملا" شبیه به F16 شده بود تا این که چندی پیش مستندی دیدم که در آن متاسفانه کاکپیت جنگنده مذکور همان قبلی بود)
در مورد شفق هم باید تا سال 2013 منتظر نمایش عمومی آن بود
مقایسه و حتی برتر دانستن شفق بر رپتور را باید بی انصافی محض نامید . اما برای کشور نوپایی مثل ایران (در این صنعت) ساخت این چنین جنگنده ای یقینا" پیشرفت بزرگی است.
با این حال و با نگاهی بر تکنولوژی و توان موجود در ایران این جنگنده قابل مقایسه با جنکنده های Mig 29 K و حتی نزدیک تر به F16 B50 می باشد
من اونارو (دم هفت شکل) و... از پست های بالایی برداشتم نوشتم
یه دوستمون با نوعی اعتماد به نفس سخن گفته بود که ......کلی هم اشتباه داشت
سخن من اینه که این انجمن متفاوت ترین انجمنی که لاقل من دیدم تا حالا(از نظر بار علمی)
متاسفانه بعضی پست ها فقط از روی نوعی احساس نوشته میشه که منبع واقعی نداره و بازدید کنندگان رو که دنبال مطالب حقیقی و علمین گمراه میکنه و ممکنه اطلاعات غلط یاد بگیرند
مثلا همان کاکپیت دیجیتال صاعقه یا مقایسه شفق با اف 22
البته من ارزو دارم واقعا آرزو دارم ایران بتونه نه تنها جنگنده بسازه بلکه صادرهم بکنه
ولی باید واقع بین باشیم و از روی احساس حرف نزنیم
توبه برلب سبحه برکف دل پر از شوق گناه معصیت را خنده می اید ز استغفار ما