Su-30MKI
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار

1- رضا من ميگم که قيمت براي ايران گرونتر هست چونکه براي هند هر فروند Su-30MKI که مونتاژ ميکنن 45 ميليون آب ميخوره و دليلش هم اينه که چون خودشون تکنولوژي ساخت قطعات و بخشهاي اصلي رو اصلا ندارن ميرن دست به دامن روسها و اسرائيليها ميشن و از اونا ميخرن و بعد ميان ميچسبونن به هم ميگن شد جنگنده ملي! براي همين اگر قرار باشد اين جنگنده به کشوري مثل ايران در اين شرايط خاص اون هم توسط هند فروخته بشه که بازم به نظر من هيچ تضميني براي پشتيباني و خدمات فني در کار نيست قيمت بايد بيش از 50 ميليون باشد. به اضافه تسليحات و تجهيزات جانبي و آموزش خلبان و هزينه نگهداري هزينه خريد و عملياتي کردن هر فروند را به 60 ميليون ميرساند! 8) تازه فردا روسيه اومد قطعه به هند نداد و روابط هند با اسرائيل تيره شد هم سوخوهاي هندي و هم سوخوهاي ايراني زمينگير ميشن!
2- حالا برسيم به هزينه چنين خريد سنگيني که از توان کنوني ارتش خارج هست (به دليل بودجه کم) و نيز تعداد خريداري شده بايد حداقل بتواند يک اسکادران استاندارد تشکيل دهد که ميشه حداقل 18 تا ولي حالا 20 تا فرض کنيم که ضرب در 60 ميليون ميشه چيزي در حدود 1.2 ميليارد که با اين پول آيا بهتر نبود ميرفتيم و 100 تا MiG-29A از روسيه ميخريديم و بعد به استاندارد SMT ارتقا ميداديم؟
2- حالا برسيم به هزينه چنين خريد سنگيني که از توان کنوني ارتش خارج هست (به دليل بودجه کم) و نيز تعداد خريداري شده بايد حداقل بتواند يک اسکادران استاندارد تشکيل دهد که ميشه حداقل 18 تا ولي حالا 20 تا فرض کنيم که ضرب در 60 ميليون ميشه چيزي در حدود 1.2 ميليارد که با اين پول آيا بهتر نبود ميرفتيم و 100 تا MiG-29A از روسيه ميخريديم و بعد به استاندارد SMT ارتقا ميداديم؟

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
Saeid12345,
1- بله حق با شماست. چون اين جنگنده اي هست با ماموريت برتري هوايي و در حد F-15C/D يا کمي بالاتر. طبيعي هست که هزينهء چنين جنگنده اي زياد باشه.
اما در مورد آويونيک اسرائيلي من شک دارم. چون در اون صورت به ايران صادر نميشد.
2-
انجام پيشنهاد آقاسعيد يعني خريد MiG-29A هاي مستعمل نيروي هوايي روسيه و ارتقاء آنها به سطح مدل SMT، به دلائل زير از نظر اقتصادي به صرفه نميباشد:
* هزينه خريد هر فروند MiG-29A مدل 1982 تا 1988: هر فروند حدود 10 ميليون دلار
* هزينهء تعويض دو موتور RD-33 با RD-43: حدود 5 ميليون دلار
* ارتقاء آوينونيك و تغييرات كاكپيت: نصب دو عدد LCD رنگي چندمنظوره ساخت سكستانت آويونيك فرانسه: حدود 3 ميليون دلار
* تعويض رادار N019 با N010: حدود 1 ميليون دلار
جمع = حدود 19 ميليون دلار
به نظر 19 ميليون دلار براي خريد هواپيمايي در حد 20 سال كاركرد و Multirole (چيزي در حد F-16C) زياد است، به خصوص اينكه با كمي اغماض، Su-30MKI را ميتوان در حد F-15E يعني جنگندهء برتري هوايي (Air Supportive) دانست.
اينم يه عکس ديگه براي اينکه لذت ببريد:
[External Link Removed for Guests]
1- بله حق با شماست. چون اين جنگنده اي هست با ماموريت برتري هوايي و در حد F-15C/D يا کمي بالاتر. طبيعي هست که هزينهء چنين جنگنده اي زياد باشه.
اما در مورد آويونيک اسرائيلي من شک دارم. چون در اون صورت به ايران صادر نميشد.
2-
انجام پيشنهاد آقاسعيد يعني خريد MiG-29A هاي مستعمل نيروي هوايي روسيه و ارتقاء آنها به سطح مدل SMT، به دلائل زير از نظر اقتصادي به صرفه نميباشد:
* هزينه خريد هر فروند MiG-29A مدل 1982 تا 1988: هر فروند حدود 10 ميليون دلار
* هزينهء تعويض دو موتور RD-33 با RD-43: حدود 5 ميليون دلار
* ارتقاء آوينونيك و تغييرات كاكپيت: نصب دو عدد LCD رنگي چندمنظوره ساخت سكستانت آويونيك فرانسه: حدود 3 ميليون دلار
* تعويض رادار N019 با N010: حدود 1 ميليون دلار
جمع = حدود 19 ميليون دلار
به نظر 19 ميليون دلار براي خريد هواپيمايي در حد 20 سال كاركرد و Multirole (چيزي در حد F-16C) زياد است، به خصوص اينكه با كمي اغماض، Su-30MKI را ميتوان در حد F-15E يعني جنگندهء برتري هوايي (Air Supportive) دانست.
اينم يه عکس ديگه براي اينکه لذت ببريد:
[External Link Removed for Guests]