ASHK HIKAYESI,
اگر vibartion فعال باشه و حالت زنگ هم روي ringing باشه و در اين حالت ويبره کار نکنه، مشکل ميتونه به علت ضربه خوردن و آسيب به موتور لرزاننده مربوط باشه، البته قبل از اقدام به تعمير، يکبار گوشي رو فرمت و مستر ريست کنيد و مجددا تست کنيد تا اگر مشکل دليل نرم افزاري داشته باشه رفع بشه
تاپيک مخصوص N70
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
MASTER جان
اين موضوع نرم افزاري هست و دليل فني نداره، نوکيا تشحيص داده که بهتره زمان شارژ ويبره فعال نباشه، شايد چون اغلب اوقات گوشي روي جايي بالاتر از سطح زمين قرار ميگيره براي شارژ و احتمال افتادن اون بيشتر ميشه اگر فعال باشه و يا ....
به هر حال موضوع مهمي نيست و يک استاندارد نوکيا هست
اين موضوع نرم افزاري هست و دليل فني نداره، نوکيا تشحيص داده که بهتره زمان شارژ ويبره فعال نباشه، شايد چون اغلب اوقات گوشي روي جايي بالاتر از سطح زمين قرار ميگيره براي شارژ و احتمال افتادن اون بيشتر ميشه اگر فعال باشه و يا ....
به هر حال موضوع مهمي نيست و يک استاندارد نوکيا هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 52 بار
- سپاسهای دریافتی: 22 بار
Re: تاپيک مخصوص N70
سلام علیکم !
موبایل بنده زمان اس ام اس ها رو نیم ساعت اشتباه نشون میده ، برای حلش باید چیکار کنم ؟!
متشکرم .

موبایل بنده زمان اس ام اس ها رو نیم ساعت اشتباه نشون میده ، برای حلش باید چیکار کنم ؟!
متشکرم .

Re: تاپيک مخصوص N70
با سلام
دوستان من گوشی ان 70 دارم که خراب شده بود
60 تومن دادم و بردش رو عوض کردم
از اون به بعد دیگه به کامپیوتر وصل نمیشه
آخه دنبال لوک کدش می گردم و برای پیدا کردن آن نیاز به وصل شدن به کامپوتر دارم
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.
دوستان من گوشی ان 70 دارم که خراب شده بود
60 تومن دادم و بردش رو عوض کردم
از اون به بعد دیگه به کامپیوتر وصل نمیشه
آخه دنبال لوک کدش می گردم و برای پیدا کردن آن نیاز به وصل شدن به کامپوتر دارم