با برنامه CalSyncS60 v0.3.6 BETA اطلاعاتون را با گوگل همزمان

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي سيمبيان به تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

با برنامه CalSyncS60 v0.3.6 BETA اطلاعاتون را با گوگل همزمان

پست توسط Professional »

با برنامه CalSyncS60 v0.3.6 BETA اطلاعاتون را با گوگل همزمان کنید. 

تصویر 

توضیحات:
[align=left]CalSyncS60 is an application that provides two-way synchronization between Nokia S60 phone and [External Link Removed for Guests] Calendar.

CalSyncS60 is an application that provides two-way synchronization between Nokia S60 phone and [External Link Removed for Guests] Calendar. For example, when you add appointment to [External Link Removed for Guests] Calendar it will appear also in your phone calendar. Just start the application and hit sync.

Please note that this is a very early stage beta version and some calendar features are missing e.g. recurring events. Also there may be issues regarding event synchronization etc. So it is recommended that you backup your calendar with PC Suite beforehand.

Here are some key features of "CalSyncS60":

· Bi-directional synchronization

· Scheduled automatic sync (Currently if turned on, syncs every 2 hours)

· Supports standard appointments, all-day events, alerts and recurring events

· Fast sync - only changes are transferred over the network

· Completely free!

Requirements:

· Symbian S60 3rd  

لینک دانلود:
Please Login or Register to see this code
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: فعلاً توی یک اخترک ساکن هستم
سپاس‌های ارسالی: 105 بار
سپاس‌های دریافتی: 417 بار
تماس:

Re: با برنامه CalSyncS60 v0.3.6 BETA اطلاعاتون را با گوگل همزمان

پست توسط absdostan »

دوست عزیز خیلی ممنون از زحمتی که کشیدی

ولی کاش یا ترجمش می کردی یا درست متن رو می ذاشتی مثلاً "align=left]" یا امثال اینها متن رو خراب می کنند.

اگر خواستی از جایی کپی کنی ابتدا اون رو در note pad کپی کن و سپس از اونجا در قسمت ارسال موضوع این انجمن متن رو کپی کن تا به راحتی بشه چپ چین یا راست چینش کرد
مدیر رسانه‌های اجتماعی | طراح گرافیک | طراح وب[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

Re: با برنامه CalSyncS60 v0.3.6 BETA اطلاعاتون را با گوگل همزمان

پست توسط Professional »

absdostan نوشته شده:دوست عزیز خیلی ممنون از زحمتی که کشیدی

ولی کاش یا ترجمش می کردی یا درست متن رو می ذاشتی مثلاً "align=left]" یا امثال اینها متن رو خراب می کنند.

اگر خواستی از جایی کپی کنی ابتدا اون رو در note pad کپی کن و سپس از اونجا در قسمت ارسال موضوع این انجمن متن رو کپی کن تا به راحتی بشه چپ چین یا راست چینش کرد

اولا که توضیحاتش مشخصه مثلا میشه اطلاعات قرار ملاقات و .. را با گوگول sync کنید.
در ضمن من به دلیل فرصت کمی که دارم وقتی از سایت خودم اینجا کپی می کنم bbcode استناندارد را کپی می کنم ولی سیستم bbcode اینجا متفاوته و به همین دلیل این مشکل پیش میاد وگرنه خودم می دونم که چه طور باید متن رو چپ چین و راست چین کنم. :-o
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
ارسال پست

بازگشت به “Symbian App”