به نام اهوره مزدا
فرمان داريوش بزرگ در مصر
بند 1 ) خداي بزرگ است اهورامزدا ، كه زمين را آفريد ، كه آن آسمان را آفريد ، كه مردم را آفريد ، كه شادي را براي مردمان آفريد ، كه داريوش را شاه كرد ، كه به داريوش شاه شهرياري را ، كه بزرگ و داراي اسبان خوب و مردان خوب است ، ارزاني فرمود
بند 2 ) من داريوش ، شاه بزرگ هستم . شاه شاهان ، شاه كشورهاي داراي همه گونه مردم ، شاه در اين زمين بزرگ و دور و دراز ، پسر ويشتاسب هخامنشي
بند 3 ) داريوش شاه گويد : من پارسي هستم . از پارس مصر را گرفتم . فرمان كندن اين كانال ( ترعه ) را دادم از رودخانه اي به نام نيل ، كه در مصر جاري است ، تا درياي كه از پارس مي رود . پس از آن اين كانال كنده شد ، چنانچه فرمان دادم و كشتيها از مصر از وسط اين كانال به سوي پارس روانه شدند . چنانكه اين كار مرا ميل بود
نكته اي جالبي كه در تمام كتيبه ها به چشم مي خورد و در اول هر كتيبه مي آورده اند ؛ سپاسگذاري از اهورامزدا ( خدا ) بوده كه آنها تمام پيشرفت ها و پيروزي ها خودشان را به خواست او مي دانند و بعد از قدرداني از خداوند شروع به سخن ميكنند . البته ميدانيم كه ايرانيان از پيدايش زرتشت به گفته تاريخدانان در 3740 سال پيش خدا پرست شدند و اهورامزدا را به عنوان خداي واحد پرستش ميكردند و براي او 5 بار نماز در طول روز ميگذاشتند . كه اوستا كهن ترين كتاب تاريخي ما به اين نكته چندين بار اشاره مي كند
پارس هميشه جاويد
متن فرمان داريوش بزرگ در مصر
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 1043 بار
- سپاسهای دریافتی: 3151 بار
Re: متن فرمان داريوش بزرگ در مصر
با درود سپاس از آریو گرامی
بایسته دیدم بنده نیز به نوبه خود مطالبی را به نوشتارتان بیافزایم،تا دوستان دیگر نیز بهره مند شوند.
به هنگام ساخت آبراهه سوئز،کارگرانی که در سال1866درفاصله بیست مایلی سوئز مشغول حفرزمین بودند ،به قسمتی ازیک سنگ یادمان از گرانیت قرمز برخورد کردند که تقریبا سه متر طول و حدود1/2متر عرض داشت .این مردان که ازپیداکردن چنین چیزی شگفت زده شده بودند ،اگر میتوانستند کتیبه هایی که اطراف آن به زبان های پارسی باستان،بابلی،ایلامی و مصری نوشته شده بخوانند ،بیشتر متعجب میشدند.
این نوشته ها پیام حیرت انگیزی از داریوش بزرگ ،پادشاه پارس،درخودداشت که به هر چهارزبان بازگو شده بود:«من فرمان دادم تااین آبراهه ازرودخانه نیل که درمصر جاری است ،تادریایی که به پارس میرود ،حفر شود»
محققان شرحی را که هرودوت مورخ یونانی درباره کانال بزرگی که به دستورداریوش اول ساخته شده بود ،خوانده بودند اما آن را به عنوان افسانه ای خیالی ندیده گرفته بودند .
«اکنون ضربه کلنگ صدق گفتار او را تایید میکرد»
بایسته دیدم بنده نیز به نوبه خود مطالبی را به نوشتارتان بیافزایم،تا دوستان دیگر نیز بهره مند شوند.
به هنگام ساخت آبراهه سوئز،کارگرانی که در سال1866درفاصله بیست مایلی سوئز مشغول حفرزمین بودند ،به قسمتی ازیک سنگ یادمان از گرانیت قرمز برخورد کردند که تقریبا سه متر طول و حدود1/2متر عرض داشت .این مردان که ازپیداکردن چنین چیزی شگفت زده شده بودند ،اگر میتوانستند کتیبه هایی که اطراف آن به زبان های پارسی باستان،بابلی،ایلامی و مصری نوشته شده بخوانند ،بیشتر متعجب میشدند.
این نوشته ها پیام حیرت انگیزی از داریوش بزرگ ،پادشاه پارس،درخودداشت که به هر چهارزبان بازگو شده بود:«من فرمان دادم تااین آبراهه ازرودخانه نیل که درمصر جاری است ،تادریایی که به پارس میرود ،حفر شود»
محققان شرحی را که هرودوت مورخ یونانی درباره کانال بزرگی که به دستورداریوش اول ساخته شده بود ،خوانده بودند اما آن را به عنوان افسانه ای خیالی ندیده گرفته بودند .
«اکنون ضربه کلنگ صدق گفتار او را تایید میکرد»
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Let your success
Be your noise

- سپاسهای ارسالی: 71 بار
- سپاسهای دریافتی: 194 بار
با درود بر مرداويج
بله درست مي فرماييد آنها براي اين كه اين نظريۀ حفر آبراهه به دست داريوش را رد كنند دست به سياست انگليسي زدند و شايعه پراكندند كه پيش از داريوش بزرگ و پيش از يگانه شدن مصر عليا و سفلي چنين اتفاقي به دست مصريان سفلي افتاده
يا در بيان ديگر پس از يگانه شدن مصر عليا و سفلي در دودمان فلان و پيش از گرفتن مصر به دست داريوش بزرگ انديشۀ چنين كاري در پادشاه مصر بوده و هزاران ياوه گويي ديگر
اما من دليل اين كار را نمي دانم كه چرا اينها سر دشمني با اين سند تاريخي دارند؟

پارس هميشه جاويد
بله درست مي فرماييد آنها براي اين كه اين نظريۀ حفر آبراهه به دست داريوش را رد كنند دست به سياست انگليسي زدند و شايعه پراكندند كه پيش از داريوش بزرگ و پيش از يگانه شدن مصر عليا و سفلي چنين اتفاقي به دست مصريان سفلي افتاده
يا در بيان ديگر پس از يگانه شدن مصر عليا و سفلي در دودمان فلان و پيش از گرفتن مصر به دست داريوش بزرگ انديشۀ چنين كاري در پادشاه مصر بوده و هزاران ياوه گويي ديگر
اما من دليل اين كار را نمي دانم كه چرا اينها سر دشمني با اين سند تاريخي دارند؟

پارس هميشه جاويد
است كه ايران ويران

- سپاسهای ارسالی: 80 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
بسیار عالی بود...
واقعآ خوشحالم که هنوز هم قلب برادران آریایی خودم برای تاریخ پرافتخار و پادشاهان بی همتایی مثل کوروش کبیر و دلریوش هخامنشی میتپه...
دوست دارم اینقدر بگم پ پ پ پ گ گ گ گ چ چ چ چ ژتا چشم این اعراب سوسمارخور که ما رو به خاک سیاه نشوندن دربیاد......
اعرابی که با دست خودمون بزرگشون کردیم و حالا از ما قدرتمندتر شدن...
واقعآ خوشحالم که هنوز هم قلب برادران آریایی خودم برای تاریخ پرافتخار و پادشاهان بی همتایی مثل کوروش کبیر و دلریوش هخامنشی میتپه...
دوست دارم اینقدر بگم پ پ پ پ گ گ گ گ چ چ چ چ ژتا چشم این اعراب سوسمارخور که ما رو به خاک سیاه نشوندن دربیاد......
اعرابی که با دست خودمون بزرگشون کردیم و حالا از ما قدرتمندتر شدن...
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد
خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))