همانطور که مستحضرید امروز شاهد باخت شرم آور تیم ملی کشورمان مقابل عربستان بودیم.
لطفا بدون هرگونه غرض ورزی نظرات خود را اعلام کنید.
وعده ی آقای علی آبادی محقق شد.اين بود عيدی به مردم.
نظرسنجی : آیا با برکناری علی دایی موافقید ؟
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 14 بار
- سپاسهای دریافتی: 54 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 48 بار
Re: نظرسنجی : آیا با برکناری علی دایی موافقید ؟
سلام
ما سه تا بازي ديگر هم داريم كه دوتا از انها با دوكره در پيونگ يانگ و سئول مي باشد و يك بازي خانگي با امارات بايد اين سه بازي را ببريم تا بتوانيم يا به عنوان تيم دوم به جام جهاني صعود كنيم يا به مسابقات پلي اف راه يابيم بهترين گزينه به نظر من در اين شرايط خطير اقاي قطبي مي باشد چون هم از تجربه مربيگري و بين المللي دارند هم با فوتبال كره اشنا هستند و با شرايط و توانايي هاي بازيكنان ايراني در اين مدت اشنا شدن
ما سه تا بازي ديگر هم داريم كه دوتا از انها با دوكره در پيونگ يانگ و سئول مي باشد و يك بازي خانگي با امارات بايد اين سه بازي را ببريم تا بتوانيم يا به عنوان تيم دوم به جام جهاني صعود كنيم يا به مسابقات پلي اف راه يابيم بهترين گزينه به نظر من در اين شرايط خطير اقاي قطبي مي باشد چون هم از تجربه مربيگري و بين المللي دارند هم با فوتبال كره اشنا هستند و با شرايط و توانايي هاي بازيكنان ايراني در اين مدت اشنا شدن
درد من حصار بركه نيست!درد زيستن با ماهياني است كه فكر دريا به ذهنشان خطور نكرده است!

- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
Re: نظرسنجی : آیا با برکناری علی دایی موافقید ؟
به نظر بنده هم همون آقای قلعه نوعی بهترین گزینه برای سرمربی بودن هست...
به حق که ایشون رو اشتباه مجبور به کناره گیری کردند...
به حق که ایشون رو اشتباه مجبور به کناره گیری کردند...
خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي