ای بابا...
کجا آدم با پرستیژ سراغ داری که تو کشور ما کاره ای باشه؟
كفاشيان خبر داد:قطبي گزينه سرمربيگري تيم ملي فوتبال ايران
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 80 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
Re: كفاشيان خبر داد:قطبي گزينه سرمربيگري تيم ملي فوتبال ايران
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد
خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

- سپاسهای ارسالی: 71 بار
- سپاسهای دریافتی: 194 بار
نه نه منظورم كسي كه داراي اسم و رسمي باشه يعني تا اسمشو بيارن مردم نگن اه بازم كه به فكر ايران نيستن دارن كيو ميارن؟
حله؟
حله؟

است كه ايران ويران
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
با سلام
ظاهرا" قرار است سرمربي تيم ملي پس از بازي دوستانه ايران با سنگال مشخص شود.( چهارشنبه شب)
ظاهرا" قرار است سرمربي تيم ملي پس از بازي دوستانه ايران با سنگال مشخص شود.( چهارشنبه شب)

- سپاسهای ارسالی: 14 بار
- سپاسهای دریافتی: 54 بار
- تماس:
هر دم از این باغ بری میرسد!
پس از مربيان داخلي
تروسيه به گزينه هاي مربيگري تيم ملي ايران اضافه شد
علي كفاشيان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس راجع به شايعه اختلاف فدراسيون فوتبال و سازمان تربيت بدني براي انتخاب سرمربي جديد تيم ملي فوتبال ايران براي انتخاب يكي افشين قطبي و محمد مايلي كهن اظهار داشت: به هر حال انتخاب سرمربي تيم ملي فوتبال به طور كامل بر عهده فدراسيون فوتبال ايران است و اين شايعه هرگز صحت ندارد.شايد ما براي كسب اطلاعات دقيق تر با مسئولان سازمان مشورت كنيم، اما بدان معني نيست كه ما براي معرفي سرمربي تحت تاثير قرار بگيريم.
وي ادامه داد: ما با قطبي و مايلي كهن صحبت هايي انجام داده ايم،اما علاوه بر آنها چند گزينه داخلي در فهرست ما حضور دارند و چند مربي خارجي نيز مد نظر ما هستند و دوستان ما با آنها صحبت هايي را انجام داده اند.
كفاشيان گفت: فيليپ تروسيه براي هدايت تيم ملي ايران ابراز تمايل كرده است و صحبت هايي با اين مربي انجام شده است، اما هنوز چيزي در اين زمينه مشخص نيست.
وي تاكيد كرد: براي انتخاب سرمربي جديد تيم ملي گزينه هاي داخلي مدنظر ما هستند، اما چنانچه يك گزينه خارجي مناسب وجود داشته باشد، روي آن فكر خواهيك كرد و تروسيه يكي از اين گزينه ها است.
پس از مربيان داخلي
تروسيه به گزينه هاي مربيگري تيم ملي ايران اضافه شد
علي كفاشيان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس راجع به شايعه اختلاف فدراسيون فوتبال و سازمان تربيت بدني براي انتخاب سرمربي جديد تيم ملي فوتبال ايران براي انتخاب يكي افشين قطبي و محمد مايلي كهن اظهار داشت: به هر حال انتخاب سرمربي تيم ملي فوتبال به طور كامل بر عهده فدراسيون فوتبال ايران است و اين شايعه هرگز صحت ندارد.شايد ما براي كسب اطلاعات دقيق تر با مسئولان سازمان مشورت كنيم، اما بدان معني نيست كه ما براي معرفي سرمربي تحت تاثير قرار بگيريم.
وي ادامه داد: ما با قطبي و مايلي كهن صحبت هايي انجام داده ايم،اما علاوه بر آنها چند گزينه داخلي در فهرست ما حضور دارند و چند مربي خارجي نيز مد نظر ما هستند و دوستان ما با آنها صحبت هايي را انجام داده اند.
كفاشيان گفت: فيليپ تروسيه براي هدايت تيم ملي ايران ابراز تمايل كرده است و صحبت هايي با اين مربي انجام شده است، اما هنوز چيزي در اين زمينه مشخص نيست.
وي تاكيد كرد: براي انتخاب سرمربي جديد تيم ملي گزينه هاي داخلي مدنظر ما هستند، اما چنانچه يك گزينه خارجي مناسب وجود داشته باشد، روي آن فكر خواهيك كرد و تروسيه يكي از اين گزينه ها است.
...:::...:::امپراطور بازگشت تا افسانه شود:::...:::...
-
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
سلام دوستان
من یک سوال دارم
دفعه ی قبل که رفتیم جم جهانی چی شد
که حالا توقع دارید
من یک سوال دارم
دفعه ی قبل که رفتیم جم جهانی چی شد

که حالا توقع دارید