كمك كنيد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با پزشکي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

كمك كنيد

پست توسط داود وكسري »

با سلام و عرض خسته نباشيد حضور كساني كه اي مطلب را مي خونند .
من داراي يك پس 16 ماهه هستم او داراي بيماري خوني هست مي خواهم راجعب بيماري هاي خوني بيشتر بدانم چه كار بايد بكنم. لطفا" راهنمايي كنيد. تصویر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

Re: كمك كنيد

پست توسط SHAHRAM »

, دوست عزیز امیدوارم خداوند شفا فرزندتون رو هر چه زود تر بده :razz: ......زیاد نگران نباش........در ضمن بهتره شما یک تاپیک در قسمت انجمن پرشکی ایجاد کنید....تا جواب بگیرید......دوستان خوبی در انجمن مثل دکتر اخوان هستند که میتونند کمکتون کنند :razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

موضوع منتقل شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

با عرض سلام و ارزوی بهبودی کودک شما

انواع بسیار زیادی بیماری خونی داریم؟ منظور شما کدام بیماری است؟ از پزشکی که تشخیص داده بپرسید کدام بیماری خونی - آن وقت درمورد خصوصیات ان بیماری در خدمت شما هستم.

به صورت کلی برای اگاهی در مورد بیماریهای خونی میتوانید به سایت ویکیپدیا مراجعه کنید
New Member

پست توسط داود وكسري »

با سلام خدمت شما دوستان عزيز كه تماس گرفتيد پسر من دچار رنگ پريدگي . خستگي جسمي. كثلي خواب آلودگي . لكه هاي شبيه خون مردگي روي پوست و وقتي دچاره سرماخوردگي يا بيماري شبيه اين مي شود حداقل يك ما يا بيشتر با مصرف آنتي بيوتيكهاي قوي بهبود مي يابد . بيماري پسر من كم كاري گلبولهاي سفيد خون مي باشد . دوست عزيز منظورتان را در مورد تاپيك نمي فهمم بيشتر توضيح بدهيد لطفا" .
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

, عزیز
کمکاری گلبول سفید اصطلاح عامیانه است و شامل خیلی از بیماریها میشود.

لطفا از پزشکتان نام دقیق تشخیص را بپرسید تا بتوانیم کمکتان کنیم
New Member

پست توسط داود وكسري »

با سلام دوست عزيز بيماري پسر من all مي باشد.
اميدوارم به نتيجه برسم .
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

می توانی به لینک زیر مراجعه کنی :

[External Link Removed for Guests]

و در کل و به صورت خلاصه :

لوسمي لنفوبلاستيك حاد (All) نوعي سرطان است كه بر روي لنفوسيت‌ها و سلول هاي توليدكننده لنفوسيت در مغز استخوان تأثير مي‌گذارد.

لنفوسيت‌ها نوعي از گلبول هاي سفيد خون مي باشند كه آنتي‌بادي توليد نموده و از بخش‌هاي حياتي سيستم ايمني بدن مي‌باشند. لنفوسيت‌ها براي عملكرد خود به زيرگروه هايي تقسيم مي شوند كه عمده‌ترين آنها سلول هاي B و T مي‌باشند.

در (All) تجمعي از سلول هاي تشكيل‌دهنده لنفوسيت‌ نابالغ به نام سلول هاي بلاست در مغر استخوان ديده مي‌شود. اين سلول ها، سلول هاي طبيعي خون را تحت تأثير قرار داده و نهايتاً باعث كاهش توليد گلبول هاي قرمز، گلبول هاي سفيد و پلاكت‌هاي خون مي‌شوند.

چه كساني به All مبتلا مي‌شوند؟

لوسمي لنفوبلاستيك حاد تنها نوع لوسمي است كه اغلب در بچه‌ها بروز مي كند (سنين زير 15 سال). All بزرگسالي بيشتر در سنين 25-15سال و در افراد داراي سن بالاي 75 سال رخ مي‌دهد. اين بيماري در افراد مذكر نسبت به افراد مؤنث در همه سنين بيشتر است.

علائم و نشانه‌هايي كه اغلب در افراد بزرگسال مبتلا به All ديده مي‌شوند:

· آنمي "كم‌خوني" )كاهش هموگلوبين خون( كه موجب بروز علائم زير مي‌شود:

ـ خستگي و كاهش ظرفيت انجام فعاليت

ـ كوتاهي تنفس

· كاهش تعداد پلاكت كه باعث بروز علائم زير مي‌شود:

ـ كبودي پوست

ـ خونريزي از غشاهاي مخاطي همانند لثه‌ها و خونريزي داخلي

· كاهش تعداد گلبول هاي سفيد، افزايش گلبول هاي غيرطبيعي و افزايش ميزان متابوليسم كه موجب بروز علائم زير مي‌شود:

ـ عفونت‌هاي مزمن

ـ تب كه حتي در صورت فقدان علائم آشكار عفونت، نيز وجود دارد.

استعداد ابتلاء به عفونت كه به صورت اختصاصي به مقادير پايين نوع خاصي از گلبول سفيد تحت عنوان نوتروفيل، بستگي دارد. مقادير نوتروفيل تحت عنوان ANC، بيان مي‌شود كه شمارش نوتروفيل مطلق ناميده مي‌شود. بزرگ شدن عقده‌هاي لنفاوي و بزرگي طحال و كبد ممكن است با هم و يا بطور جداگانه رخ دهند.

در All از نوع سلول T، بزرگي عقده هاي لنفاوي قفسه سينه (مدياستن) خيلي شايع بوده و در عكس سينه ديده مي‌شود. اين علائم ممكن است در عملكرد قلب و يا ريه‌ها تاثير گذار باشند.

لوسمي لنفوبلاستيك حاد در صورت عدم درمان مؤثر، به سرعت كشنده مي‌باشد.

در بيماران مسن يا معلول كه قادر به تحمل درمان تهاجمي نمي‌باشند، پزشكان درمان تسكيني را پيشنهاد مي‌دهند. اين نوع درمان باعث بالا بردن كيفيت زندگي بيماران بدون انجام اقدامي جهت درمان آنان، انجام مي‌شود.

هدف درمان در بيماران كانديد و واجد شرايط جهت دريافت درمان ضد سرطان تهاجمي، رسيدن به وضعيت بدون بيماري "رميسيون" و نهايتا بهبودي بيماري مي‌باشد.

درمان بطور طبيعي در طي چند روز داده مي‌شود. عليرغم اورژانسي بودن شروع درمان، بهتر است تمام اطلاعات در دسترس باشد تا پزشكان برنامه درماني فردي متناسب با هر بيمار را تجويز نمايند. ممكن است از مبتلايان All براي مشاركت در مطالعات تحقيقي «كارآزمايي باليني» دعوت به عمل آيد.
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط CHOMBE »

من خواهر زادم نوع لینفومشو داشت و خوشبختانه چون زود متوجه شدن و مجدانه پیگیر درمانش شدن خوب شد اون الان یه وبلاگ داره که پدر مادرش اداره میکنن و فکر کنم اطلاعات خوبی بتونن بهتون بدن اسم وبلاگش! امتحان الهی !هست تو یاهو سرچش کنین
با آرزوی بهبودی فرزندتون
امید وارم شما هم از این امتحان الهی سربلند وموفق بیرون بیاین
:-x
ارسال پست

بازگشت به “پزشکي”