درخواست راهنمايي براي بازيابي اطلاعات پس از فرمت Ntfs

شما در اين بخش اطلاعات مفيد و آموزشهاي كاربردي كامپيوتر را ميتوانيد بيابيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

درخواست راهنمايي براي بازيابي اطلاعات پس از فرمت Ntfs

پست توسط Ra30ol »

مي دونم نرم افزارهاي هست كه اين كار رو (به اصطلاح) انجام ميدن،ولي متاسفانه جواب نگرفتم.

درايو c ويندوز ايكس پي روش نصب بود ظرفيت: 20 گيگ ///فضاي خالي در حال حاضر 12

درايو d ويندوز7 30 گيگ ////12

درايو e اديتا اعم از تصاوير و فيلم 120 گيگ ///117

درايو f ديتا (نرم افزارها و تصاوير و ...) 130 گيگ///50

ويندوز ايكس پي جديدي نصب كردم ، هنگام نصب ايكس پي هم از فرمت ntfs استفاده كردم.

خوب سيستم كه بالا اومد ، تصویر
متوجه شدم كه روي درايو e عمليات فرمت و بارگذاري ايكس پي صورت گرفته است. حدود اطلاعات حذف شده 80 گيگ مي باشد.

در ابتدا مجدد يه ويندوز روي درايو c ريختم ،تا از اون ويندوز بتونم درايو e رو بازيابي كنم.

خوب حالا هم منتظرم تا بهترين راه حل رو دريافت كنم.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: درخواست راهنمايي براي بازيابي اطلاعات پس از فرمت Ntfs

پست توسط Mahdi1944 »

Ra30ol,
بهترين راه نرم افزاري بازيابي توسط R-Studio هست، البته با توجه به توضيحاتي که داديد، فکر ميکنم اطلاعات به لايه‌هاي پايين‌تر منتقل شده و فقط با روشهاي ريکاوري سخت افزاري امکان بازيابي وجود خواهد داشت
به هر حال از اين برنامه استفاده کنيد، شايد نتيجه‌ بگيريد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 780 بار
سپاس‌های دریافتی: 791 بار
تماس:

Re: درخواست راهنمايي براي بازيابي اطلاعات پس از فرمت Ntfs

پست توسط arashtabaie »

به علت اینکه الان دارید با هاردتون کار میکنید امکان وجود مشکل سخت افزاری وجود نداره. مشکل شما اینه که روی درایوی که قبلا داده داشتید عمل rewrite انجام گرفته و به علت اینکه فایل سیستمتون ntfs بوده شانس آوردید و فقط قسمتی از داده هاتون پاک شده ( همون طور که میدونید در فرمت ntfs ، داده های مربوط به allocating table به صورت hash table هستند و بر خلاف سیستم فایلینگ fat یکجا نیستند و در تمام درایور فیزیکال به صورت همگن پخش هستند که این به باز یابی و persistency داده های شما کمک میکنه!).
و همونطور که میدونید داده های روی هارد دیسک در صورتی که به اصطلاح burn ( نوعی روش پاک کردن خیلی خفن :-) ) نشن تا چند بار فرمت و Rewrite خیلی سخت ولی به هر حال قابل باز یابی هستند. من خودم برای کاری شبیه به این از recover my files استفاده کردم جواب گرفتم. اون برنامه ی R-Studio هم که مهدی جان پیشنهاد کردن فوق العاده قوی و قابل اعتماد هست. باید با دقت راهنمای استفاده از برنامه رو بخوانید و طبق اون عمل کنید من فکر میکنم موفق شید که داده هاتون رو بر گردونید. علت اعتماد من هم این هست که ویندوزی که ریختید روی allocating table نوشته شده و اونو خراب کرده در نتیجه اگه بتونید از روی داده های روی هارد این allocating table رو بسازید در حالت معقول و عدم استفاده از روش های خیلی پیچیده فقط همون مقدار داده ای که به اندازه ی حجم ویندوز ریخته شده است و ویندوز عملا روی اون نوشته شده رو از دست میدید :-D
ارسال پست

بازگشت به “مطالب كاربردي كامپيوتر”