تمامی این تصاویر از سایت [External Link Removed for Guests] گرفته شده است.
از همگی دوستان می خواهم از ارسال کامنت توهین آمیز به اعراب جدا خودداری فرمایید...این عکسها فقط جنبه مستند دارند.

مدیر انجمن: شوراي نظارت

pourietta نوشته شده:من شنیده بودم به انسان توهین میکنن. اما امشب متوجه شدم به عربها هم نباید توهین کرد . چه جالب

4 تا عکس از کله پاچه خورون خودمون بزارید ببینیم عربها مسخره می کنند یا نه
ما هم نفت داريم ما هم مي تونيم پول بديم به خارجيا بيان برامون بزرگترين برج بهترين تونل بهترين نفتكس بهترين سكوي نفتي بسازن
مهم اينه كه از خودشون باشه كه فقط سوسمار خوري دارن

Darya salar MILAD نوشته شده:pourietta نوشته شده:من شنیده بودم به انسان توهین میکنن. اما امشب متوجه شدم به عربها هم نباید توهین کرد . چه جالب
رفیق...
من نوشتم توهین نکنید به خاطر احساسات نژادپرستانه برخی از دوستان است.
که به جای اینکه بگویند چکار کنیم مثل دبی پیشرفت کنیم دم به دقیقه میگویند عرب سوسمار خور تازی...
بنده نیز اینجا عکسها را برای سند اورده ام که درست است اعراب بادیه نشین سوسمار می خورند ولی پیشرفت هم می کنند.
ما از آنان یاد بگیریم که چگونه پیشرفت کنیم...نه مثل کودکان که یه چیزی یاد میگیرند و تکرار میکنند هی بگیم سوسمار خور سوسمار خور سوسمار خور.
والا به خدا برای یه انسان بالغ وتحصیلکرده زشته اینطور حرف زدن.

Darya salar MILAD نوشته شده:
عرب اگر سوسمار میخورد باز فکر اقتصادی اش دبی را به یکی از شهرهای پیشرفته جهان تبدیل کرده است.
Darya salar MILAD نوشته شده:
کاری کرده سات که بخش اعظمی از اقتصاد ما وابسته به واردات از دبی است.

بسيار سفر بايد تا پخته شود خامي...
کامنت شما مرا به یاد حال و هوای 15-16 سالگی خودم میندازه که خیال میکردم ما نژاد برتر هستیم و همه مردم دنیا اصلا ادم حساب نمی شوند!
تفکراتی اینچنین هیتلر ها و آپارتاید ها را پدید آورده است.
ببین رفیق یک مقدار مطالعه بیشتر کن وکمی بیشتر با سایر ملل آشنا شو.
تعصبات جوانی را بگذار کنار..من خیلی زودتر از شما به این نتایج رسیدم...عرب اگر سوسمار میخورد باز فکر اقتصادی اش دبی را به یکی از شهرهای پیشرفته جهان تبدیل کرده است.
کاری کرده سات که بخش اعظمی از اقتصاد ما وابسته به واردات از دبی است.
سوسمار می خورد درست ..قبول می پذیریم...ولی ساعت هایی که شکمش استراحت میکند و سوسمارخوری را کنار می گذارد کارهای دیگری می کند که ما با آن همه دبدبه و کببه نمیکنیم.
بس است تاکی در باد تاریخ چندهزار ساله خود خوابیده ایم واین و آن را به خاطر اینکه تاریخ ندازند مسخره میکنیم.
آمریکا 230 سال بیشتر عمر نکرده ولی الان قدرت اول جهان است!
پس به تاریخ نیست به فکر و درایت و دانش است!
تمایلی به ادامه این بحث با توجه به سابقه اینگونه بحثها در سنترال که بسیار دیرین است ندارم چون معمولا به مجادله نژادی و مذهبی منتهی خواهد شد.