m2k7 نوشته شده: خبری از نصب موشکهای ضد تانک روی کبراهای نان تاو شنیده شد؟ روی کاغذ با توجه به اون سایت شناسایی میشه این کار رو کرد اما اینکه واقعا کاری شده یا نه بنده نمی دونم .
و در مورد تاو ،
این نمونه بهینه سازی که اشاره کردید همون تاو-1 a هست یا اون نمونه ای که چند وقت پیش تو یکی از عکسهای فارس دیدیم و قطر بزرگتری داشت؟
توپهای 57 و 23 میلی متری به نظر من میاد که بهینه سازی شدن شما چیزی شنیدید؟
در مورد هدایت موشک توسن الان تقریبا مطمئنم که هدایت لیزریه ، اما شما در موردش سوال کردید؟

مرتضی جان
اتفاقا سوال من هم همین بود. در جواب سوال من که آیا برنامه ای برای تبدیل کبری های نان تاو به نمونه قابل حمل تاو وجود دارد این داده شد که بله. در حال تحقیق و بررسی است. امیدوارم برنامه ای برای نصب فیلترهای خنک کننده خروجی موتور کبری یا پخش کننده فلیر در آینده نزدیک وجود داشته باشه. و اما در مورد لانچر تاو این نمونه بهینه شده ایست که برد آن افزایش یافته و دوربین دید در شب هم برروی آن نصب شده است. استوار خوش اخلاق و صبوری که مسئول تاو بود میگفت من از 3 کیلومتری نه یک تانک بلکه تنه یک درخت رو هدف قرار میدم. !
همچنین تاو توانائی هدف قرار دادن اهداف به صورت تعقیب هدف متحرک تا پشت سنگر را دارد (از طریق ارسال امواج زمینی). هنوز هم تاو محبوب نیروی زمینی است و کار با آن بسیار راحتتر از مالیوتکا است.
توجه شما رو به عکس بسیار جالبی که پهپادهای ایران از فرودگاه بصره گرفته بودند جلب میکنم. در این تصویر کم نظیر با دقت بالا هواپیمای گشت شناسائی و دریائی نیمراد انگلیس و محل توپهای ضدهوائی کاملا مشخص است. ارسال تصاویر به صورت Real Time است.
در مورد نفربرهای زرهی توجه شما رو به نصب لایه ای جدید از زره بر روی آنها جلب میکنم. سایت نصب شده در زیر کبری به همراه صفحه نمایشگر کابین جلو و عقب در مرحله آزمایش است که در صورت تائید و صحت کارائی به تولید انبوه خواهد رسید.
توپهای 23 به صورت شبکه ای به هم متصل شده اند که تصویر آن در بخش دیگری موجود است اما در این نمایشگاه نبود.
شبیه ساز پرواز 206 که من از داخل آن عکس گرفتم و پروازی هم با آن داشتم نسل اول میباشد. در نسل دوم آن که در نمایشگاه آینده نمایش داده خواهد شد کابین خلبان متحرک است و در نسل سوم امکان اجرای آتش نیز اضافه شده است.
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..