سلام دوستان
اگر در زمینه ترجمه سوالی دارید از من بپرسید
این جمله ها رو درست به انگلیسی ترجمه کردم ؟؟
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 168 بار
- سپاسهای دریافتی: 225 بار
Re: این جمله ها رو درست به انگلیسی ترجمه کردم ؟؟
با سلام خدمت دوستان - معنی این اصطلاح انگلیسی چیه ؟ 
the latter of which

the latter of which
[HIGHLIGHT=#E36C09] تنها آنان که می دانند کجا را نگاه کنند می بینند .

-
- سپاسهای ارسالی: 138 بار
- سپاسهای دریافتی: 273 بار
AMIR-Z نوشته شده:با سلام خدمت دوستان - معنی این اصطلاح انگلیسی چیه ؟
the latter of which
این عبارتی است که برای نشان دادن مورد دوم از چیزی که درباره ی آن صحبت کردیم به کار میرود. و در حقیقت idiom نیست.
فرض کنید درباره ی دو مورد، دو چیز و یا دو نفر صحبت میکنید، وقتی میخواهید به مورد دوم یا همان شخص دوم اشاره کنید، از کلمه ی the latter استفاده میکنید.
the latter of which
مورد دوم اینها(یی که ذکر شد)
No time like the present
مدتی کمرنگ یا بی رنگ...
مدتی کمرنگ یا بی رنگ...

با سلام خدمت استادان گرامی – چنانچه متن زیر را به انگلیسی ترجمه فرمائید کمال تشکر را دارم . 
" سلام – من برای سوال در مورد کتابهای گیاه شناسی با شما تماس گرفتم ، زیرا نتوانستم آدرس ایمیل بخش کتابها را پیدا کنم . میخواهم بدانم آیا کتابهای بخش مذکور بصورت نو فروخته میشوند یا دست دوم . از راهنمائیتان متشکرم "

" سلام – من برای سوال در مورد کتابهای گیاه شناسی با شما تماس گرفتم ، زیرا نتوانستم آدرس ایمیل بخش کتابها را پیدا کنم . میخواهم بدانم آیا کتابهای بخش مذکور بصورت نو فروخته میشوند یا دست دوم . از راهنمائیتان متشکرم "

-
- سپاسهای ارسالی: 138 بار
- سپاسهای دریافتی: 273 بار
AMIR-Z نوشته شده:با سلام خدمت استادان گرامی – چنانچه متن زیر را به انگلیسی ترجمه فرمائید کمال تشکر را دارم .
I couldn't find the email address of Book Center, therefore I'm writing to you to ask if the books of botany are new or second-hand?
No time like the present
مدتی کمرنگ یا بی رنگ...
مدتی کمرنگ یا بی رنگ...

سلام – جمله زیر رو میخام به انگلیسی ترجمه کنم ، چنانچه کمکم کنید کمال تشکر را دارم
:
" سلام خدمت همه دوستان – آیا شخصی از شما میتواند نقشه های ساخت قطعه M را درهمین بخش قرار دهد و یا سایتی را که این نقشه ها در آن موجود باشد را معرفی کند تا افراد علاقه مند از آن استفاده کنند ؟ متشکرم "
:" سلام خدمت همه دوستان – آیا شخصی از شما میتواند نقشه های ساخت قطعه M را درهمین بخش قرار دهد و یا سایتی را که این نقشه ها در آن موجود باشد را معرفی کند تا افراد علاقه مند از آن استفاده کنند ؟ متشکرم "

- سپاسهای ارسالی: 1938 بار
- سپاسهای دریافتی: 1909 بار
AMIR-Z نوشته شده:سلام – جمله زیر رو میخام به انگلیسی ترجمه کنم ، چنانچه کمکم کنید کمال تشکر را دارم:
" سلام خدمت همه دوستان – آیا شخصی از شما میتواند نقشه های ساخت قطعه M را درهمین بخش قرار دهد و یا سایتی را که این نقشه ها در آن موجود باشد را معرفی کند تا افراد علاقه مند از آن استفاده کنند ؟ متشکرم "
my friends, is there anybody who can put the making plots for block M in this section or introduce a site which has these plots for interested persons
thank you
در روح و جان من میمانی ای وطن