من دانشجوی ترم 6 مهندسی سخت افزار کامپیوترهستم ولی از دبیرستان تاحالا خیلی به زیست علاقه مندم . بنابراین تصمیم گرفتم پس از اخذ لیسانس دوباره در آزمون سراسری سشرکت کنم . نیاز به راهنمایی شما اساتید محترم دارم اگر کمک کنید سپاسگذار میشم. با تشکر
من دانشجوی ترم 6 مهندسی سخت افزار کامپیوترهستم ولی از دبیرستان تاحالا خیلی به زیست علاقه مندم . بنابراین تصمیم گرفتم پس از اخذ لیسانس دوباره در آزمون سراسری سشرکت کنم . نیاز به راهنمایی شما اساتید محترم دارم اگر کمک کنید سپاسگذار میشم. با تشکر
pedmehr نوشته شده:مطمئنا دیپلم ریاضی دارید ... اول بایست دیپلم تجربی بگیرید . البته فقط باید چند درس رو پاس کنید . واسه رشته هم به نظر من ژنتیک میتونه خوب باشه ...
من میخواستم فقط کتابهای لازم پایه های دبیرستان را بخونم مثل زیست شناسی وزمین شناسی، یعنی نمیشه با دیپلم ریاضی در رشته تجربی شرکت کرد؟
فکر میکنم بعد از گرفتن مدرک کارشناسی در یک رشته ، محدودیت قانونی برای شرکت مجدد در دوره های کارشناسی سایر رشته ها وجود داره...البته مطمئن نیستم ... این محدودیت احتمالی هم گویا فقط برای دانشگاه های تحت پوشش وزارت علوم (و احتمال 99 درصد فقط برای رشته های روزانه) هست و دانشگاه آزاد بعید میدونم ایرادی بگیره ...
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند ....