رحمتى: احتمال پرسپوليسى شدنم وجود دارد

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 185 بار

رحمتى: احتمال پرسپوليسى شدنم وجود دارد

پست توسط bahmanwolf »

تيم مس كرمان در ديدار روز پنجشنبه مقابل صباى قم نتيجه خوبى كسب كرد تا همچنان در رده سوم جدول رده بندى باقى بماند. سيدمهدى رحمتى، دروازه بان ملى پوش مسى ها اظهار اميدوارى كرد در ديدار آخر نيز ۳ امتياز را كسب كنند تا موفق به كسب سهميه آسيايى شوند.

• از بازى با صباى قم آغاز كنيم. چطور بود؟
- اين ديدار بازى سختى بود. صبا تاكنون در قم به هيچ تيمى نباخته بود. با اين شرايط ما براى كسب ۳ امتياز در قم تلاش كرديم. بازى بسيار خوبى را مقابل صبا انجام داديم و خوشبختانه ۳ امتياز را كسب كرديم. با اين حال هنوز ليگ تمام نشده و بايد بازى آخر خود را با پيروزى پشت سر بگذاريم.

• اما مس با يك تساوى هم سهميه آسيايى را به دست مى آورد؟
- ما نبايد براى كسب تساوى بازى كنيم. قطعاً در ديدار با پيكان براى پيروزى مى جنگيم و نهايت سعى خود را انجام مى دهيم تا به هدف خود برسيم. به هر حال هر چه خدا بخواهد همان مى شود.

• در تعطيلات نوروز عنوان كردى در ۴ ديدار باقى مانده ليگ براى مس بازى نمى كنى اما اين اتفاق رخ نداد. چرا؟
- در آن مقطع يك سرى مشكلات به وجود آمده بود. متأسفانه مسئولين به قول و قرارهاى خود وفا نكردند و من چنين تصميمى را گرفتم. بعد از آن جريانات و قبل از بازى با راه آهن با شخص مظلومى صحبت كردم و راضى به بازى كردن شدم.

• مايلى كمى هم در مورد تيم ملى صحبت كنيم؟
- بله، من از تيم ملى به خيلى چيزها رسيدم.

• حضور محمد مايلى كهن را چگونه ارزيابى مى كنى؟
- به هر حال اين تصميمى بود كه مسئولين فدراسيون فوتبال گرفته اند و من نيز به نظر آنها احترام مى گذارم. مايلى كهن مربى باتجربه اى است و به عقيده من مى تواند كمك هاى زيادى به تيم ملى در راه صعود جام جهانى بكند. اميدوارم حضور او شوك مثبتى در تيم به وجود آورد و موفق شويم براى چهارمين بار جواز حضور در جام جهانى را به دست آوريم.

• اما كارمان بسيار سخت است. كره شمالى و كره جنوبى به هيچ تيمى باج نمى دهند!
- قبول دارم كارمان دشوار مى باشد اما دلم روشن است. ما همواره كره شمالى را شكست داده ايم و پيروزى در پيونگ يانگ دور از تصور نيست. معتقدم اگر از ۳ ديدار باقى مانده ۷ امتياز هم كسب كنيم به دور بعدى رقابت ها صعود خواهيم كرد.

• فصل بعد هم در مس مى مانى؟
- به هر حال شرايط را بررسى مى كنم و بهترين تصميم را اتخاذ خواهم كرد.

• اما گفته مى شود براى فصل بعد با پرسپوليس تمام كرده اى!
- من طى ۲ ماه اخير هيچ صحبتى نكرده ام. آخرين بارى كه با مسئولان پرسپوليس صحبت كردم مربوط به نيم فصل است.

• پس حضورت در پرسپوليس منتفى است؟
- فعلا منتفى است و احتمال دارد فصل بعد پرسپوليسى شوم. شايد آنها در انتهاى فصل با من صحبت كنند و به توافق برسيم.

• اگر استقلال به تو پيشنهاد دهد چطور؟
- به پيشنهاد اين تيم هم فكر مى كنم.

منبع: ابرار ورزشی
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”