يك شركت خميردندان سازي در برزيل بر روي محصولات خود از چهره بازيكن تيم ملي اين كشور استفاده مي كند.
به گزارش خبرگزاري رويترز، اين بازيكن كسي نيست جز رونالدينيو كه چهره خندان او بر روي محصولات يك شركت خميردندان سازي برزيلي ديده مي شود.
اين بازيكن در اين رابطه اظهار داشت: در بين فوتباليست هاي برزيلي من صاحب زيباترين دندان ها هستم و به همين دليل اين شركت از من درخواست كرد تا براي محصولات خود از چهره من استفاده كند.
استفاده تبليغاتي يك شركت خميردندان سازي از چهره رونالدينيو !
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای دریافتی: 10 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 64 بار
رونالدينيو " در مصاحبه با نشريه " روند " در اينباره گفته است:
من مسالهاي براي مراجعه به دندانپزشك نميبينم و تا زماني كه دندانهايم سالم هستند و ناراحتي براي من ايجاد نكردهاند هيچ تغييري در آنها نخواهم داد.
وي با بيان اينكه چرا بايد از دندانهايم ناراحت باشم، تصريح كرده است كه من يك فوتباليست هستم، نه يك مدل عكاسي.
ستاره ۲۶ساله تيم ملي فوتبال برزيل بدون توجه به پيشنهاد پزشكان به اين نكته اشاره كرده است كه آيا در ميان فوتباليستها لبخند زيباتري از لبخند من وجود دارد؟
" رونالدينيو " اظهارداشته است كه من مطمئن هستم افراد زيادي نيز وجود دارند كه دندانهاي مرا دوست دارند.
من مسالهاي براي مراجعه به دندانپزشك نميبينم و تا زماني كه دندانهايم سالم هستند و ناراحتي براي من ايجاد نكردهاند هيچ تغييري در آنها نخواهم داد.
وي با بيان اينكه چرا بايد از دندانهايم ناراحت باشم، تصريح كرده است كه من يك فوتباليست هستم، نه يك مدل عكاسي.
ستاره ۲۶ساله تيم ملي فوتبال برزيل بدون توجه به پيشنهاد پزشكان به اين نكته اشاره كرده است كه آيا در ميان فوتباليستها لبخند زيباتري از لبخند من وجود دارد؟
" رونالدينيو " اظهارداشته است كه من مطمئن هستم افراد زيادي نيز وجود دارند كه دندانهاي مرا دوست دارند.

- محل اقامت: کهکشان راه شيري-منظومه شمسي-جنب خورشيد- کره زمين- ايران
- سپاسهای دریافتی: 6 بار
- تماس: