تانک جدید وقدرتمند ایران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات زرهي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1938 بار
سپاس‌های دریافتی: 1909 بار

Re: تانک جدید وقدرتمند ایران

پست توسط pedmehr »

آريو برزن نوشته شده:سرا پايم وجود ايران است و بس.ما پيشرفته ترين تانك جهان را داريم كه از ذوالفقار 3 نيز بهتر است پس ببال به ابن ايران اي ايراني

چقدر راحت حرف میزنند دوستان .... دلیل ؟ منبع ؟ کاش یه مقدار هم که شده واقع بینانه تر نگاه میکردیم به دور و بر خودمون ...
در روح و جان من میمانی ای وطن
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 2381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1171 بار

پست توسط nasir irani »

شاید پیشرفته ترین تانک جهان نباشه

ولی من هم اون خبر و از تلویزیون شنیدم به نظر می رسه نسل آینده ذولفقار باشه ولی هنوز تکمیل نشده

به هر حال نیروی زمینی ایران بسیار بسیار قدرتمنده و بیشتر هم خواهد شد!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

دوستان عزیز ایا این تانک تانک خرمشهر است؟ (شوخی کردم) فقط عرض کنم دوستانی که می گویند اسکورپیون تانک عنکبوت خودمون یه تانک شناسایی است نه رزمی که در خط اول جنگ بخواد بجنگه
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 297 بار

پست توسط don_Hirbod »

دوستاني كه خيلي علاقه مندن اطلاعات بيشتري در مورد تانك جديد داشته باشن ميتونن به اطلاعات موجود در مورد تانك T-95 مراجعه كنن .
اينهاشو ميزارم الباقي رو خودتون ببينين :
وزن : حدود 50 تن
پيشرانه : به احتمال زياد موتور توربين گازي با قدرت 1100 اسب بخار
توپ : 153 ميليمتر
و ................ :razz:
تحقيق از قضاوت بهتر است
اوناييهم كه زياد داغ امريكا و كشوراي خاجي را به سينه ميزنن و تمامي تلاشهاي بچه هاي ارتشي و سپاهي را نديده ميگيرن ( بهتره يك پاسپرت بگيرن برن همونجا تبعه شن بعدم اگه جنگ شد بيان با كشور خودشون براي يك مشت دلار امريكايي بجنگن )

خسته شدم ازبس طرفداري از كشوراي ديگه و بزرگ كردن اونا و در مقابل كوچك كردن ميهن عزيزم تو سايتهاي خودي ديدم كورين نميبينين همه دنيا ميخوان سر به تنمون نباشه حكومت قاجار و پهلوي و جمهوري اسلاميم نداره تا دنيا دنياس همه به خاك پر گوهر ايران زمين چشم دارن و بس .... :x :-?
چو ايران نباشد تن من مباد
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

فکر کنم T95 محصول روسه و هند باشه و ایران در آن دخیل نباشه !!! چون خیلی جا ها مقالاتی بود که در آن از همکاری بین دو کشور هند و روسیه برای ساخت این تانک سخن می گفتن و نه ایران دوستان اگر نظر خاصی دارن در این مورد بگن !

ایران همیشه در حال جدا کردن خود از وابستگی به روسیه و هر کشور دیگری است فکر نکنم ایران بخواد از روسیه برای ساخت تانک اون هم T95 که بیشتر از یک طرح (طرح نسبتا پیشرفت کرده !چند مدل نمونه از این تانک ساخته شده ) نیست سرمایه گذاری کنه با این حال بنظرم اسم تانک ذوالفقار 4 برای این تانک جدید مناسب تر باشه نه T95؟؟؟؟
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 17 بار
سپاس‌های دریافتی: 86 بار

پست توسط آريو برزن »

چقدر راحت حرف میزنند دوستان .... دلیل ؟ منبع ؟ کاش یه مقدار هم که شده واقع بینانه تر نگاه میکردیم به دور و بر خودمون ...

منبع موثق تر از فرمانده ارتش؟

بابا به خدا به ايزد پاك و توانا قسم پارس مي تواند پارسي توانا است مگر ژاپن چگونه توانست ناو هواپميا بر بسازد؟مگر نه اين كه با زنده كردن روح سامورايي در وجود خود؟مگر ما از نسل همان آريو برزن نيستسم كه دلاورانه در برابر بيگانه ايستادگي كرد؟مگر ما از نسل كوروش بزرگ نيستيم؟مگر ما پارسي نيستيم؟
بله ما آريايي هستيم كه توانايي داريم در برابر تمام دنيا 8 سال ايستادگي كنيم مردانه.
هم ميهن تو ايراني هستي همين يعني ما مي توانيم
اهوره مزدا بتابان خورشيد تابان بر ايران
آريايي تو به پا خيز هم چو آرش باز كمان گير
اما اين بار براي قلبت تو نشان گير
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط pedmehr »

آريو برزن نوشته شده:

منبع موثق تر از فرمانده ارتش؟

بابا به خدا به ايزد پاك و توانا قسم پارس مي تواند پارسي توانا است مگر ژاپن چگونه توانست ناو هواپميا بر بسازد؟مگر نه اين كه با زنده كردن روح سامورايي در وجود خود؟مگر ما از نسل همان آريو برزن نيستسم كه دلاورانه در برابر بيگانه ايستادگي كرد؟مگر ما از نسل كوروش بزرگ نيستيم؟مگر ما پارسي نيستيم؟
بله ما آريايي هستيم كه توانايي داريم در برابر تمام دنيا 8 سال ايستادگي كنيم مردانه.
هم ميهن تو ايراني هستي همين يعني ما مي توانيم

برادر من منم ایرانیم و میخوام ایران همیشه اسمش بالا باشه ... ولی نا با حرف! جمله ی ما میتوانیم هم واسه 6 میلیارد نفر ملت رو

کره زمین صدق میکنه. نه فقط واسه ایرانی ها ! همینکه پیشزفت های کوچیکمون رو تو بوق و کرنا کردیم و با صداش خودمون رو کر کردیم

باعث این عقب موندگی شده ... پیشرفته ترین تانک دنیا ؟!! اسمش؟ عکسش؟ مشخصاتش ؟ این که نمیشه فقط بگیم داریم داریم !
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 17 بار
سپاس‌های دریافتی: 86 بار

پست توسط آريو برزن »

برادر من منم ایرانیم و میخوام ایران همیشه اسمش بالا باشه ... ولی نا با حرف! جمله ی ما میتوانیم هم واسه 6 میلیارد نفر ملت رو

کره زمین صدق میکنه. نه فقط واسه ایرانی ها ! همینکه پیشزفت های کوچیکمون رو تو بوق و کرنا کردیم و با صداش خودمون رو کر کردیم

باعث این عقب موندگی شده ... پیشرفته ترین تانک دنیا ؟!! اسمش؟ عکسش؟ مشخصاتش ؟ این که نمیشه فقط بگیم داریم داریم

در مسايل نظامي بحثي است به نام حفاظت اطلاعات پس انتظار نداشته باش عكساشو بيارن برات بذارن
سريعترين موشك زير سطحي جهان پيشرفت كميه؟
قايق پرنده رادار گريز فوق پيشرفته پيشرفت كميه؟
جنگنده رادار گريز فوق پيشرفته پيشرفته كميه؟
موشكهاي پيشرفته تر از شهاب 3 پيشرفت كميه؟
من مي انديشم كه شما هم ميخواهيد خود را ايراني جلوه دهيد هم ميانه رو.در حالي كه من مي انديشم شما از آن طرف پشت بام افتاده ايد.

ايراني هميشه جاويد است و در ناسيو ناليسم ايراني هميشه پيشرو بوده اين را بدان
اهوره مزدا بتابان خورشيد تابان بر ايران
آريايي تو به پا خيز هم چو آرش باز كمان گير
اما اين بار براي قلبت تو نشان گير
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

دوستان ایا تصویر زیر همون اسکورپیون خودمونه من که تا حالا ندیده ام

تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

پست توسط hani1459 »

خود حودشه
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

اخه تعجب من اینه چه طور یه همچین تانک بزرگی در حدود رزمی میشه شناسایی تانک شناسایی ایران همان هایی است که روز ارتش دیدیم نه این به نظر من این یه تانک رزمی است نه شناسایی

تا اونجایی که ما دیدیم شناسایی تو این مایه هاست
تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on shola, ويرايش شده در 0.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط pedmehr »

آريو برزن نوشته شده:

باعث این عقب موندگی شده ... پیشرفته ترین تانک دنیا ؟!! اسمش؟ عکسش؟ مشخصاتش ؟ این که نمیشه فقط بگیم داریم داریم

در مسايل نظامي بحثي است به نام حفاظت اطلاعات پس انتظار نداشته باش عكساشو بيارن برات بذارن
سريعترين موشك زير سطحي جهان پيشرفت كميه؟
قايق پرنده رادار گريز فوق پيشرفته پيشرفت كميه؟
جنگنده رادار گريز فوق پيشرفته پيشرفته كميه؟
موشكهاي پيشرفته تر از شهاب 3 پيشرفت كميه؟
من مي انديشم كه شما هم ميخواهيد خود را ايراني جلوه دهيد هم ميانه رو.در حالي كه من مي انديشم شما از آن طرف پشت بام افتاده ايد.

ايراني هميشه جاويد است و در ناسيو ناليسم ايراني هميشه پيشرو بوده اين را بدان

ناسیونالیسم با تعصب کورکورانه فرق داره ... اینجا مثکه هر کی نظرش با شما موافق نباشه میشه ستون پنج و نفوذی دشمن و از بام

افتاده و هر کسی هم بیاد بگه ما از همه پیشرفته تریم میشه ناسیونالیست و وطن پرست ! ادامه بدید !

don_Hirbod نوشته شده:دوستاني كه خيلي علاقه مندن اطلاعات بيشتري در موردتانك جديد داشته باشن ميتونن به اطلاعات موجود در مورد تانك T-95 مراجعهكنن .
اينهاشو ميزارم الباقي رو خودتون ببينين :
وزن : حدود 50 تن
پيشرانه : به احتمال زياد موتور توربين گازي با قدرت 1100 اسب بخار
توپ : 153 ميليمتر
و ................ :razz:
خستهشدم ازبس طرفداري از كشوراي ديگه و بزرگ كردن اونا و در مقابل كوچك كردنميهن عزيزم تو سايتهاي خودي ديدم كورين نميبينين همه دنيا ميخوان سر بهتنمون نباشه حكومت قاجار و پهلوي و جمهوري اسلاميم نداره تا دنيا دنياسهمه به خاك پر گوهر ايران زمين چشم دارن و بس .... :x :-?

والا تا اونجایی که ما میدونیم T-95 در سطح یه طرح هست که هنوز درروسیه ش هم به مرحله تولید نرسیده ... به روباه گفتن شاهد بیار گفت بیادمبم ! یکی میگه از مرکاوا بهتره . یکی میگه آبرام رو له میکنه .. یکیمیگه T-90 که هیچی T95 هست ! تعجب میکنم هر کی که تا حالا صدا تقنگ هم بهگوشش نخورده چجوری میاد نظر کارشناسی نظامی میده !

بیخودی کسی رو به خوار کردن ملتش جلو دشمناش متهم نکنید و سریع به عنوانوطن فروش توهین نکنید ... کسی نگفته چیزی رو کوچیک کنیم ... فقط یکم باچشمای باز تر نگاه کنیم به قضایا .
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زرهي”