[FONT=Times New Roman]سلام بر همه دوستان عزیز. راستش میخواستم یه سیستم برای بازی ببندم وحداکثر بودجه من 600تومنه. میخوام بازیهای fall out3,crysis:warhead
را خوب اجرا کنه .به نظر شما این سیستم چطوره؟ اگه چیز بهتری سراغ دارید بگید.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p></o:p> - 17" FLATRON-ez T730PU<o:p></o:p> <o:p></o:p> Core E5200 2.5GHz<o:p></o:p> board<o:p></o:p> [COLOR=#NaNNaNNaN] TP43 D2-A7<o:p></o:p> card<o:p></o:p> HD4670 512 ddr3<o:p></o:p> disk<o:p></o:p> 2 - 500 GB +<o:p></o:p> <o:p></o:p> - 2GB – 800 golden<o:p></o:p>
<o:p>[FONT=Times New Roman] </o:p>
<o:p>[FONT=Times New Roman] </o:p>
راهنمایی در خرید سیستم
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
Re: راهنمایی در خرید سیستم
دوست عزیز.کارت گرافیک شما خیلی خوب و قوی هست.اما با این سی پی یو نمیتونید از تمام قدرت کارت گرافیک استفاده کنید.اگر برای بازی میخواهید میتونید از سی پی یو 4 هسته ای اینتل core to quad و یا نسل جدید AMD با نام Phenim II X3 یا X4استفاده کنید.با قیمتی در حد core to quad و قدرتی به مراتب بیشتر.البته برای کار های مهندسی و محاسباتی اینتل قوی تره.اما اگر برای بازی میخواهید AMD Phenome II بگیرید.
[External Link Removed for Guests]
این سایت مرجع خوبی برای قیمت و مشخصات کارت گرافیک هست
به این دو تا لینک یه سری بزنید.اولی مال اینتل و دومی مال AMD
این سایت مرجع خوبی برای قیمت و مشخصات کارت گرافیک هست
به این دو تا لینک یه سری بزنید.اولی مال اینتل و دومی مال AMD
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
-
- سپاسهای دریافتی: 20 بار
سلام دوست عزیز.
دوست عزیز شما مشخصاتی رو نوشتید که تناسخی میان انها نیست.
به عنوان مثال مدل مادربردی که نوشتید قابلیت پشتیبانی رم های Crassirو OCZ نیست.(از نظر کلاک و CL).چون CL این مدل رم ها 3 و 2 می باشد و این مدل مادربرد قادر به پشتیبانی کامل نیست. نه اینکه بالا نمی اید بلکه از کارایی رم ها درست استفاده نمی شود.
من مشخصات زیر رو توصیه می کنم با توجه به بودجه چون شما رم های Crassir و OCZ را در نظر گرفتید و این رم ها از نظر قیمت گران قیمت ترن رم ها به حساب می ایند.
پیشنهاد من:
Main Board: GIGABYTE-P31-DS3L REV:1.1
CPU: 5200 INTEL
RAM: 2GIG DDR2 1066 APACER CL 5
Hard: Maxtor 320 Sata 32 MB Buffer
VGA: GIGABYTE 4670 Radeon ATI
Power: 580W - 430W Real Model: [External Link Removed for Guests]
--------------------------------------------------------------------------------
این سیستم رو هفته پیش جمع کردم . تمام بازی ها رو جواب گو هست. واسه گیم نت ارم.
دوست عزیز شما مشخصاتی رو نوشتید که تناسخی میان انها نیست.
به عنوان مثال مدل مادربردی که نوشتید قابلیت پشتیبانی رم های Crassirو OCZ نیست.(از نظر کلاک و CL).چون CL این مدل رم ها 3 و 2 می باشد و این مدل مادربرد قادر به پشتیبانی کامل نیست. نه اینکه بالا نمی اید بلکه از کارایی رم ها درست استفاده نمی شود.
من مشخصات زیر رو توصیه می کنم با توجه به بودجه چون شما رم های Crassir و OCZ را در نظر گرفتید و این رم ها از نظر قیمت گران قیمت ترن رم ها به حساب می ایند.
پیشنهاد من:
Main Board: GIGABYTE-P31-DS3L REV:1.1
CPU: 5200 INTEL
RAM: 2GIG DDR2 1066 APACER CL 5
Hard: Maxtor 320 Sata 32 MB Buffer
VGA: GIGABYTE 4670 Radeon ATI
Power: 580W - 430W Real Model: [External Link Removed for Guests]
--------------------------------------------------------------------------------
این سیستم رو هفته پیش جمع کردم . تمام بازی ها رو جواب گو هست. واسه گیم نت ارم.

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
یک نکته رو لازم دونستم بگم اینه که اخیرا در سایت nvida یک گزارش گذاشته شده بود در مورد سی پی یو های جدید اینتل i7 ....در این گزارش 2 تا سیستم با مشخصات یکسان یکی با سی پی یو ذکر شده و دیگری با سی پی یو های سریcore2dou/......جالب این بود که طبق تبلیغات اینتل سری جدید سی پی یو های اینتل برای بازی 2 برابر کا امدتر هستند.....اما طبقbenchmark هایی که گذاشته شده بود در گزارش،تفاوتی خیلی جزیی بود.....اما با عوض کردن کارت گرافیک در 2 سیستم که ذکر شد تفاوت چندین برابر شده بود......نتیجه اینکه اگر سیستم رو برای بازی مبخواهید بهتره خیلی پول خرج سی پی یو نکنید(البته یک سی پی یو منطقی و ویژگی متعادل انتخاب کنبد).....بیشتر روی گرافیک سرمایه گذاری کنید......با تشکر 

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )