پنج پيشنهاد علمي مرکز ملي اقيانوسشناسي براي حراست از نام خل
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

- پست: 2952
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۱ اسفند ۱۳۸۷, ۴:۲۷ ق.ظ
- سپاسهای ارسالی: 2399 بار
- سپاسهای دریافتی: 12644 بار
پنج پيشنهاد علمي مرکز ملي اقيانوسشناسي براي حراست از نام خل
پنج پيشنهاد علمي مرکز ملي اقيانوسشناسي براي حراست از نام خليج فارس مرکز ملي اقيانوس شناسي در نشست خبري در خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) از ارائه پنج پيشنهاد علمي اين مرکز به وزير علوم، تحقيقات و فناوري براي حراست و صيانت از عنوان قانوني و پذيرفته شده بين المللي خليج فارس خبر داد. [External Link Removed for Guests] گزارش روز جمعه خبرنگار علمي ايرنا، وحيد چگيني گفت: سازمانهايي که به نوعي با دريا ارتباط دارند و يا حتي اگر مرتبط نيستند، لازم است تا وظيفه خود را نسبت به صيانت از نام خليج فارس انجام دهند.
چگيني افزود: خليج فارس به دليل وقوع سه جنگ مهم در سالهاي اخير در اين حوزه، تردد شناورهاي بيگانه و حضور بيگانگان و نيز نشت مواد آلوده و نفتي به آن، از نظر زيستمحيطي دچار آلودگي است و بايد براي آن کاري کرد.
وي ادامه داد: اين مرکز با توجه به وظيفه اصلي خود که انجام تحقيقات دريايي و اقيانوس شناسي است، براي حراست از نام خليج فارس بستهاي را آماده کرده که به مقام وزارت علوم، تحقيقات و فناوري براي اظهار نظر داده شده است.
چگيني با بيان اينکه اين بسته شامل پنج پيشنهاد مشخص است تا بهتر بتوان از نام خليج فارس صيانت کرد، ادامه داد: تاسيس ايستگاه پژوهشي با نام خليج فارس در اين منطقه، ايجاد مرکز هشدار مخاطرات دريايي (سامانه هشدار سونامي)، برگزاري جشنوارهاي با نام خليج فارس، انتشار اطلس اقيانوس شناسي خليج فارس و انتشار نشريه علمي به زبان انگليسي در اين زمينه، پنج پيشنهاد اين مرکز به وزير علوم براي صيانت از نام خليج فارس است.
رييس مرکز ملي اقيانوسشناسي درباره مفاد پيشنهاد برگزاري جشنوارهاي با نام خليج فارس اظهار داشت: پيشنهاد ما اين است که در اين جشنواره به يکي از اقيانوس شناسان برتر جهان يا منطقه و يا ايران و يا هر سه که در حوزه خليج فارس کار ارزنده علمي انجام دادهاند، جايزهاي تعلق گيرد.
چگيني اضافه کرد: انتشار نشريه علمي، يکي ديگر از برنامههاي ما براي حراست از نام خليج فارس است. اين نشريه که به زبان انگليسي منتشر خواهد شد، نشريه خليج فارس يا
«Journal of the Persian Gulf» نام دارد که اميدواريم با موافقت وزير علوم، تحقيقات و فناوري، مقدمات انتشار اين نشريه فراهم شود.
وي همچنين بر لزوم فعاليت در زمينه صيانت از نام خليج فارس تاکيد کرد و گفت: برگزاري دورههاي آموزشي با محوريت ايران در منطقه خليج فارس، موجب خواهد شد که ايران تاثير بيشتري نسبت به ديگر کشورها در توسعه علم اقيانوسشناسي داشته باشد.
رييس مرکز ملي اقيانوس شناسي گفت: اين مرکز يکي از مراکز 62 گانه اقيانوس شناسي جهان است که اعتبار جهاني زيادي را تاکنون در اين زمينه کسب کرده و دادههاي اقيانوسي که کارشناسان اين مرکز تهيه کردهاند، در سايتهاي اينترنتي جهاني ذخيره شده است.
وي خاطر نشان کرد: چنانچه با انتشار اطلس اقيانوس شناسي خليج فارس موافقت شود، توان انتشار آن را داريم و در آن خصوصيات فيزيکي، شيميايي، زمينشناسي، زيستشناسي و هواشناسي خليج فارس مورد بررسي قرار خواهد گرفت.
چگيني يادآور شد: اين اطلس چنانچه به زبانهاي زنده دنيا چون عربي، انگليسي و فرانسه منتشر شود، تاثيرات بسيار خوبي خواهد داشت.
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman] و ایران را دوست میدارم

- پست: 934
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۸:۲۸ ب.ظ
- سپاسهای ارسالی: 1043 بار
- سپاسهای دریافتی: 3151 بار
Re: پنج پيشنهاد علمي مرکز ملي اقيانوسشناسي براي حراست از نام خل
درود
روز ملی شاخابه[خلیج] پارس بر همگان خجسته بادا.
به جای دریای عمان بگو :دریای مکران
به جای دریای خزر بگو:دریای کاسپی [یا دریای قزوین]
روز ملی شاخابه[خلیج] پارس بر همگان خجسته بادا.
به جای دریای عمان بگو :دریای مکران
به جای دریای خزر بگو:دریای کاسپی [یا دریای قزوین]
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Let your success
Be your noise

- پست: 875
- تاریخ عضویت: جمعه ۴ بهمن ۱۳۸۷, ۷:۳۶ ب.ظ
- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 1385 بار
- سپاسهای دریافتی: 3738 بار
- تماس:
Re: پنج پيشنهاد علمي مرکز ملي اقيانوسشناسي براي حراست از نام خل
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
[External Link Removed for Guests]
کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
