صندلی داغ با حضور Shahryar ...
مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
صندلی داغ با حضور Shahryar ...
و اما شهریار گرامی عضو شورای نظارت سایت...
Shahryar,
شهریار از باسابقه ترین کاربران سنترال و از باسواد ترین مدیران در امر هوافضا و علوم نظامی است...تسلط فوق العاده ای به زبان های خارجی خصوصا انگلیسی و روسی دارد.
کم گو و گزیده گو است...در نوشتارهایش رعایت نهایت احترام به کاربران و نظرات مخالف مشهود است...در رابطه با موضوعی که ورود می کند 100% مطالعه قبلی دارد.
در تاپیک های غیر نظامی ظاهر نمی شود.در بین کاربران بسیار محبوب است و همیشه با تاپیک های سوپرایز همه را غافلگیر میکند.
ارادت ویژه ای به اهل بیت دارد...
انشالله دوستان سوالات خود را مطرح کنند تا از فردا شهریار شروع به پاسخ دادن به پرسشها بنمایند.
سپاس.
Shahryar,
شهریار از باسابقه ترین کاربران سنترال و از باسواد ترین مدیران در امر هوافضا و علوم نظامی است...تسلط فوق العاده ای به زبان های خارجی خصوصا انگلیسی و روسی دارد.
کم گو و گزیده گو است...در نوشتارهایش رعایت نهایت احترام به کاربران و نظرات مخالف مشهود است...در رابطه با موضوعی که ورود می کند 100% مطالعه قبلی دارد.
در تاپیک های غیر نظامی ظاهر نمی شود.در بین کاربران بسیار محبوب است و همیشه با تاپیک های سوپرایز همه را غافلگیر میکند.
ارادت ویژه ای به اهل بیت دارد...
انشالله دوستان سوالات خود را مطرح کنند تا از فردا شهریار شروع به پاسخ دادن به پرسشها بنمایند.
سپاس.
بی

- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 1385 بار
- سپاسهای دریافتی: 3738 بار
- تماس:
Re: Shahryar روی صندلی داغ CentralClubs...!
Shahryar جان سلام .
لطفا اسامی سایت هایی که در فهرست بازدید روزانه شما قرار دارد به صورت مشروح بیان نمایید .
لطفا اسامی سایت هایی که در فهرست بازدید روزانه شما قرار دارد به صورت مشروح بیان نمایید .
[External Link Removed for Guests]
کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
کارت پستال درخواستی اعضای سنترال

- سپاسهای ارسالی: 11143 بار
- سپاسهای دریافتی: 14954 بار
sayeh_roshan_1988 نوشته شده:Shahryar جان سلام .
سلام
از سایتهای ایرانی عمدتا فقط خبرگزاری رو مطالعه میکنم مثل خبرگزاریهای فارس- مهر - ایسنا- ایرنا و واحد مرکزی خبر
از سایتهای خارجی Le Figaro - BBC- CNN- France Press- France 24- خبرگزاری نووستی- داوجونز Aviation Week- Flight- Pilot.strizhi- wikipedia- Face book- you tube- Moscow Defence Brief- وب سایتهای نیروی هوائی آمریکا و انگلیس- وب سایت ناتو- وب سایتهای بوئینگ- لاکهید مارتین - سوخو و البته سایت alexa
من در favoritام لیست بلند بالائی دارم اما مهمترینشان این سایتها بودند. البته همه این سایتها رو در یک روز نمیرسم ببینم. موضوعات سایهای مورد علاقم عمدتا اخباری- اقتصادی نظامی مبیاشند.
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..

- سپاسهای ارسالی: 6261 بار
- سپاسهای دریافتی: 11083 بار
با سلام خدمت مهیمان برنامه شهریار عزیز
من نمی دونم پس مجری برنامه کجا غیبش زده؟!!
شهریار جان لطفا اگر امکان دارد خود را بطور کامل معرفی نمایید.
1- نام و نام خانوادگی
2- سن
3- محل تولد
4- محل سکونت
5- میزان تحصیلات
6 - وضعیت تاهل
7- نحوه ورود خود به سنترال کلوبز؟
8- اینکه از کی و چگونه به جمع مدیران پیوستید؟
9- کار اصلی شما در حال حاضر چیست؟
10- در مجموعه سنترال با چه اشخاصی صمیمی هستید؟
من نمی دونم پس مجری برنامه کجا غیبش زده؟!!

1- نام و نام خانوادگی
2- سن
3- محل تولد
4- محل سکونت
5- میزان تحصیلات
6 - وضعیت تاهل
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)
[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================
[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================

yasermym نوشته شده:با سلام خدمت مهیمان برنامه شهریار عزیز
من نمی دونم پس مجری برنامه کجا غیبش زده؟!!![]()
1- نام و نام خانوادگی
2- سن
3- محل تولد
4- محل سکونت
5- میزان تحصیلات
6 - وضعیت تاهل
سلام یاسر جان
1- شهریار
2- سن 40 سال
3- من متولد ایران نیستم
4- تهران - قیطریه
5- لیسانس
6- متاهل
7- داشتم دنبال اطلاعاتی در مورد زیردریائی غدیر میگشتم که با CC آشنا شدم 15 فروردین 86 بود.
8- چند ماه بعد از عضو شدنم بود. دقیقا یادم نمیاد چه موقعی اما اگر اشتباه نکنم تابستان 86 بود.
9- من مدیر تحقیقات بازار یک شرکت فرانسوی هستم.
10- با مدیر سایت مهدی عزیز و مدیران بخش هوا- فضا و نظامی : دوست و برادر بزرگترم فریبرز/ رضا 313/ کیوان/ moh597/ یاسر/ , محسن1001و همکار ارجمند SadafG
از کاربران سایت: با خود جنابعالی- دریاسالار میلاد- DJ Dani,- نوید- Mardaviz- reporter- شهباز- مرتضی- zooranchi- ترابی.
از مدیران سایت هم به مستر- سنترال وب- professional -مستر- Milali- Mohayer ارادت دارم. کلا همه بچه های cc بچه های فهمیده و خوبی هستند و دوستی با انها برای من مایه افتخاره.

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
...
راستش مجری غیبش نزده دورادور هوای حرارت صندلی رو داره...!
یک چند ساعتی به سنترال و اینترنت مرخصی داد وبه کارهای شخصیش رسید!
گویا طبق معمول وظیفه سنگین شکستن یخ مصاحبه با این حقیره! و ناگزیر به پرسشهای زردیم...!
خوب شروع میکنیم... شهریار جان برایم سن شما شدیدا سوپرایز بود و به همین نیت سری اول سوالت 40 تایی تنظیم شد.در سری های بعدی به اندازه سن خودم و کمتر از آن خواهیم پرسید...
1.ابتدا برامون کمی از اخلاقیات خودتون در دنیای غیر مجازی و واقعی بگویید که چطور منشی دارید؟(مثل جدی بودن..شوخ طبعی...عصبی بودن...با مسائل با تساهل و تسامح برخورد کردن و اینگونه موارد)
2.نگاهی کوتاه به گذشته و آینده تا را برایمان بگویید که از چه چیزهایی راضی و ناراضی بودید و برای آینده چه آرمانهای در نظر دارید؟
3.از نحوه آشنایی و اولین خاطره عاشقاته خودتان بگویید...(در صورت تمایل البته)
4.فیلم و بازیگر مورد علاقه؟
5.از جایگاه اجتماعی خود تا چه حد راضی هستید؟
6.برایتان پیش آمده که برای انجام کار و یا مشکلتان ناگزیر از تغییر شخصیت شوید؟
7.انسان پرحوصله ای هستید؟ چقدر می توانید فردی که برایتان قابل تحمل نیست را تحمل کنید؟
8.به چه زبانهای تسلط کامل(در حد مکالمه) و به چه زبانهایی آشنایی(در حد مطالعه) دارید؟
9.شدید ترین دعوای عمرتان؟
10.از چه چیزهایی متنفرید؟
11.گرایش سیاسی شما؟
12.شلمچه رفته اید؟ احساس تان از دیدار شلمچه چه بود؟ و یا اگر نرفته اید یک تعریف از این خاک عزیز بگویید.
13.بهترین کتابی که خواندید؟ ترجیحا غیر تخصصی.
14.شیرین ترین و تلخ ترین واقعه زندگی شما؟
15.به آواتور و امضای خود نگاه کنید و برایمان کوتاه تعریفش کنید.
16.شخصیتی که در زندگی از او بیشترین تاثیر را گرفتید؟
17.تفریح مورد علاقه خود و جایی که برای شما مفرح ترین است؟
18.غذای مورد علاقه؟
19.درخواست از بچه های سایت؟
20.یک نصیحت به ما جوانان؟
21.نظرت درباره شهرهای زیر؟
تهران-اصفهان-شیراز-مشهد-آبادان-کربلا-نجف-مکه-مدینه-مسکو-پاریس-لندن-لس آنجلس-دبی
22.نظر درباره کشورهای زیر؟
ایران-آمریکا-اسراییل-فلسطین-عراق-امارات-سنت وینت سنت و گرنادین-سائوموته و پرنسیپ-کومور
23.نظر درباره شخصیت های زیر
امام خمینی-آیت الله خامنه ای-احمدی نژاد-میرحسین-خاتمی-محمد رضا پهلوی-مسعود رجوی-عبدالمالک ریگی-اوباما-پاپ-سرلشکر فیروز آبادی-سرتیپ خلبان شاه صفی
24.حیوان مورد علاقه؟
25.حقوق بشریاش میگن کسی که به انسان جان نداده حق گرفتن جان نیز ندارد...این جمله مقایسه بکن با اعدام.
26.زنان جنسیت درجه 2 هستند؟
27.BBC-VOA-IRIB-CNN-Aljazeera-Alarabiya
28.در عمرت رفیقی داشته ای که به شما نارو زده باشد؟
29.گشت ارشاد و بدحجابی؟
30..موساد-سیا-کا گ ب- ام آی 6- وزارت اطلاعات-اطلاعات سپاه
31.با توجه به سن و سالتان از دوران دفاع مقدس خاطره شنیدنی برای ما دارید؟
32.اشکالی در خود حس می کنید که دیگران رویشان نمی شود به شما بگویند ولی آزارشان می دهد؟
33.قهرمان افکارتا در کودکی..ترجیحا شخصیتی شناخته شده؟
34.مذهبی بودن شما آیا همراه با تعصب است..منظور اینه که اگر کسی به مقدسات توهین کنه شما از چه دری با او سخن می گویید تا متوجه اشتباهش شود؟
35.یک جمله بگویید که اشک ما در آورد؟
36.یک جمله یگویید که بقیه به سختی متوجه منظور شما شوند!
37.صفاتی از یک عاشق واقعی برایمان بگویید؟
38.-آیا این حرف رو قبول داری که اکه طرفت خیلی زیبا باشه اما از نظر اخلاقی ضعیف,زیبائیش برای تو عادی میشه اما اکه یه چهره نرمال داشته باشه با یه اخلاق محشر تو روز به روز اونو زیباتر از قبل میبینی؟
39-به نظر شما بیشترآزمایش فزیک یک سال قبل_و فرضیه بوجود آمدن سیاه چاله_ ربطی به پایان تقویم مایا ها در 2012 داره, یا فرضیه جنک جهانی سوم؟
40.-یک کیاهی بر لب دریا بروید برگ آنرا خر خورد,کر به دست اهل افتد باج هفت کشور خورد,میخورد خون سیاه و میرود راه سبید,کر ز رفتن باز ماند بر سرش خنجر خورد. یعنی چی؟
راستش مجری غیبش نزده دورادور هوای حرارت صندلی رو داره...!
یک چند ساعتی به سنترال و اینترنت مرخصی داد وبه کارهای شخصیش رسید!
گویا طبق معمول وظیفه سنگین شکستن یخ مصاحبه با این حقیره! و ناگزیر به پرسشهای زردیم...!
خوب شروع میکنیم... شهریار جان برایم سن شما شدیدا سوپرایز بود و به همین نیت سری اول سوالت 40 تایی تنظیم شد.در سری های بعدی به اندازه سن خودم و کمتر از آن خواهیم پرسید...
1.ابتدا برامون کمی از اخلاقیات خودتون در دنیای غیر مجازی و واقعی بگویید که چطور منشی دارید؟(مثل جدی بودن..شوخ طبعی...عصبی بودن...با مسائل با تساهل و تسامح برخورد کردن و اینگونه موارد)
2.نگاهی کوتاه به گذشته و آینده تا را برایمان بگویید که از چه چیزهایی راضی و ناراضی بودید و برای آینده چه آرمانهای در نظر دارید؟
3.از نحوه آشنایی و اولین خاطره عاشقاته خودتان بگویید...(در صورت تمایل البته)
4.فیلم و بازیگر مورد علاقه؟
5.از جایگاه اجتماعی خود تا چه حد راضی هستید؟
6.برایتان پیش آمده که برای انجام کار و یا مشکلتان ناگزیر از تغییر شخصیت شوید؟
7.انسان پرحوصله ای هستید؟ چقدر می توانید فردی که برایتان قابل تحمل نیست را تحمل کنید؟
8.به چه زبانهای تسلط کامل(در حد مکالمه) و به چه زبانهایی آشنایی(در حد مطالعه) دارید؟
9.شدید ترین دعوای عمرتان؟
10.از چه چیزهایی متنفرید؟
11.گرایش سیاسی شما؟
12.شلمچه رفته اید؟ احساس تان از دیدار شلمچه چه بود؟ و یا اگر نرفته اید یک تعریف از این خاک عزیز بگویید.
13.بهترین کتابی که خواندید؟ ترجیحا غیر تخصصی.
14.شیرین ترین و تلخ ترین واقعه زندگی شما؟
15.به آواتور و امضای خود نگاه کنید و برایمان کوتاه تعریفش کنید.
16.شخصیتی که در زندگی از او بیشترین تاثیر را گرفتید؟
17.تفریح مورد علاقه خود و جایی که برای شما مفرح ترین است؟
18.غذای مورد علاقه؟
19.درخواست از بچه های سایت؟
20.یک نصیحت به ما جوانان؟
21.نظرت درباره شهرهای زیر؟
تهران-اصفهان-شیراز-مشهد-آبادان-کربلا-نجف-مکه-مدینه-مسکو-پاریس-لندن-لس آنجلس-دبی
22.نظر درباره کشورهای زیر؟
ایران-آمریکا-اسراییل-فلسطین-عراق-امارات-سنت وینت سنت و گرنادین-سائوموته و پرنسیپ-کومور
23.نظر درباره شخصیت های زیر
امام خمینی-آیت الله خامنه ای-احمدی نژاد-میرحسین-خاتمی-محمد رضا پهلوی-مسعود رجوی-عبدالمالک ریگی-اوباما-پاپ-سرلشکر فیروز آبادی-سرتیپ خلبان شاه صفی
24.حیوان مورد علاقه؟
25.حقوق بشریاش میگن کسی که به انسان جان نداده حق گرفتن جان نیز ندارد...این جمله مقایسه بکن با اعدام.
26.زنان جنسیت درجه 2 هستند؟
27.BBC-VOA-IRIB-CNN-Aljazeera-Alarabiya
28.در عمرت رفیقی داشته ای که به شما نارو زده باشد؟
29.گشت ارشاد و بدحجابی؟
30..موساد-سیا-کا گ ب- ام آی 6- وزارت اطلاعات-اطلاعات سپاه
31.با توجه به سن و سالتان از دوران دفاع مقدس خاطره شنیدنی برای ما دارید؟
32.اشکالی در خود حس می کنید که دیگران رویشان نمی شود به شما بگویند ولی آزارشان می دهد؟
33.قهرمان افکارتا در کودکی..ترجیحا شخصیتی شناخته شده؟
34.مذهبی بودن شما آیا همراه با تعصب است..منظور اینه که اگر کسی به مقدسات توهین کنه شما از چه دری با او سخن می گویید تا متوجه اشتباهش شود؟
35.یک جمله بگویید که اشک ما در آورد؟
36.یک جمله یگویید که بقیه به سختی متوجه منظور شما شوند!
37.صفاتی از یک عاشق واقعی برایمان بگویید؟
38.-آیا این حرف رو قبول داری که اکه طرفت خیلی زیبا باشه اما از نظر اخلاقی ضعیف,زیبائیش برای تو عادی میشه اما اکه یه چهره نرمال داشته باشه با یه اخلاق محشر تو روز به روز اونو زیباتر از قبل میبینی؟
39-به نظر شما بیشترآزمایش فزیک یک سال قبل_و فرضیه بوجود آمدن سیاه چاله_ ربطی به پایان تقویم مایا ها در 2012 داره, یا فرضیه جنک جهانی سوم؟
40.-یک کیاهی بر لب دریا بروید برگ آنرا خر خورد,کر به دست اهل افتد باج هفت کشور خورد,میخورد خون سیاه و میرود راه سبید,کر ز رفتن باز ماند بر سرش خنجر خورد. یعنی چی؟
بی

جان سن من برات سورپرایز بود؟ یعنی پیر شدم؟ اتفاقا کیوان هم همیشه در PM هاش این نکته رو به من یاد یاداوری میکنه .
... و اما جوابها:
1- من در محیط کار جدی هستم . زیاد با کسی شوخی نمیکنم مگر در وقت خودش . تساهل و تسامح هم بستگی به شرایط داره بله بعضی وقتها لازمه و بعضی وقتها خیر. از دوستان بگو بخند خوشم میاد.
2- همیشه خدا رو به خاطر هر آنچه به من داده شاکرم.
4- بازیگر مورد علاقه: هیو گرانت- جود لاو- جورج کلونی- رابرت دنیرو- ال پاچینو- کیانو ریوز- براد پیت- تام کروز- جیم کری
فیلم: Deer Hunter/ Bable/Interview with the Vampire/ Legends of the Fall/ True Romance/ Bram Stoker's
Dracula
's / و اغلب فیلمهای جیم کری
5- خدا رو شاکرم
6- خیر. هیچوقت
7- بستگی به موقعیت داره. سعی میکنم پر حوصله باشم ولی بعضی وقتها واقعا این کار سخته.
8- به زبانهای انگلیسی- روسی و فرانسه تسلط کامل دارم. البته الان دوست داشتم به جای روسی زبان اسپانیائی رو بلد بودم چون از از نظر آوائی زبان زیبائیست. کلا سه زبان فرانسه/ ایتالیائی/ اسپانیائی چون ریشه مشترک لاتین دارند خیلی به هم شبیه هستند. دوست دارم وقت داشته باشم و این زبان رو یاد بگیرم.
9- در سمیناری در اتریش با یک دوست عرب زبان سر خلیج فارس .. فکر کنم 3 سال پیش بود.
10- از دروغ- عدم صداقت و بی انضباطی فردی و اجتماعی
11- هر کسی به این کشور خدمت کنه و از رنجهای این مردم کم کنه من به همان سمت گرایش خواهم داشت.
12- و اما شلمچه.. میلاد جان .. من 6 ماه جبهه بودم به خاطر طرح شش ماهه دانشجوئی (نمیدونم تا حالا شنیده بودی یا نه) اما زمان جنگ به علت کمبود نیرو به خصوص در اواخر جنگ طرحی بود به نام طرح شش ماهه که من با دوستانم عازم شدیم. هم دانشگاهی من شید حسین روشنی (نفر ممتاز دانشگاه) در 15 متری من شهید شد. همه باید به کشته شدهای جنگ چه ارتشی - چه سپاهی و چه بسیجی احترام بزاریم مثل همه جای دنیا.
13- بهترین کتابی که خواندم و در این سایت هم گذاشتم این بود: سقوط در چهلمین پرواز . هنوز که هنوزه از خواندن این کتاب احساس غرور میکنم.
14- تلخترین شهادت بهترین دوستم در کنارم بود و بهترین خاطره آغاز زندگی مشترک
15- خدا رو شاکرم که شیعه هستم.
16- پدر بزرگم.
17- تنیس و شنا و آن هم در مجموعه ورزشی انقلاب
. و البته به خرید هم علاقه زیادی دارم . من خرید رو برای خرید انجام نمیدم بلکه به عنوان تفریح انجام میدم. تندیس- گلستان- میلاد نور - Beneton مکانهائی هستند که زیاد سر میزنمم.
18- از ایرانی چلو کباب از خارجی فقط پیتزا
19- عقاید همدیگر رو بیشتر تحمل کنند.
20- 1- به کشور خودشون افتخار کنن 2- از وقت خودشون به بهترین نحو استفاده کنن. سعی کنن یک زبان خارجی رو حتما یاد بگیرن. دانستن زبان خارجی فرصتهای شغلی بسیار ایده آلی رو براشون فراهم خواهد کرد.
21-
تهران: زیبا اما ناهمگون
اصفهان: شاهکار هنری
شیراز: شاهکار تاریخی ایران
مشهد: نام این شهر با امام رضا عجین شده
آبادان: حیف از این شهر
کربلا: سرزمین مقدس
نجف: سرزمین شاه مردان
مکه: زبان قاصر است
مدینه: مظلومیت شیعه
مسکو: گران- گران- گران
پاریس: شهری زیبا .من چند سال در این شهر زندگی کردم. بسیار زیباست.
لندن: زیبا با موزه های جالب و مردمی مقرراتی البته نه به اندازه آلمانها
لس آنجلس: مثل کرج خودمونه. از هر ملیتی زندگی میکنن.
... و اما جوابها:
1- من در محیط کار جدی هستم . زیاد با کسی شوخی نمیکنم مگر در وقت خودش . تساهل و تسامح هم بستگی به شرایط داره بله بعضی وقتها لازمه و بعضی وقتها خیر. از دوستان بگو بخند خوشم میاد.
2- همیشه خدا رو به خاطر هر آنچه به من داده شاکرم.
4- بازیگر مورد علاقه: هیو گرانت- جود لاو- جورج کلونی- رابرت دنیرو- ال پاچینو- کیانو ریوز- براد پیت- تام کروز- جیم کری
فیلم: Deer Hunter/ Bable/Interview with the Vampire/ Legends of the Fall/ True Romance/ Bram Stoker's
Dracula
's / و اغلب فیلمهای جیم کری
5- خدا رو شاکرم
6- خیر. هیچوقت
7- بستگی به موقعیت داره. سعی میکنم پر حوصله باشم ولی بعضی وقتها واقعا این کار سخته.
8- به زبانهای انگلیسی- روسی و فرانسه تسلط کامل دارم. البته الان دوست داشتم به جای روسی زبان اسپانیائی رو بلد بودم چون از از نظر آوائی زبان زیبائیست. کلا سه زبان فرانسه/ ایتالیائی/ اسپانیائی چون ریشه مشترک لاتین دارند خیلی به هم شبیه هستند. دوست دارم وقت داشته باشم و این زبان رو یاد بگیرم.
9- در سمیناری در اتریش با یک دوست عرب زبان سر خلیج فارس .. فکر کنم 3 سال پیش بود.
10- از دروغ- عدم صداقت و بی انضباطی فردی و اجتماعی
11- هر کسی به این کشور خدمت کنه و از رنجهای این مردم کم کنه من به همان سمت گرایش خواهم داشت.
12- و اما شلمچه.. میلاد جان .. من 6 ماه جبهه بودم به خاطر طرح شش ماهه دانشجوئی (نمیدونم تا حالا شنیده بودی یا نه) اما زمان جنگ به علت کمبود نیرو به خصوص در اواخر جنگ طرحی بود به نام طرح شش ماهه که من با دوستانم عازم شدیم. هم دانشگاهی من شید حسین روشنی (نفر ممتاز دانشگاه) در 15 متری من شهید شد. همه باید به کشته شدهای جنگ چه ارتشی - چه سپاهی و چه بسیجی احترام بزاریم مثل همه جای دنیا.
13- بهترین کتابی که خواندم و در این سایت هم گذاشتم این بود: سقوط در چهلمین پرواز . هنوز که هنوزه از خواندن این کتاب احساس غرور میکنم.
14- تلخترین شهادت بهترین دوستم در کنارم بود و بهترین خاطره آغاز زندگی مشترک
15- خدا رو شاکرم که شیعه هستم.
16- پدر بزرگم.
17- تنیس و شنا و آن هم در مجموعه ورزشی انقلاب
. و البته به خرید هم علاقه زیادی دارم . من خرید رو برای خرید انجام نمیدم بلکه به عنوان تفریح انجام میدم. تندیس- گلستان- میلاد نور - Beneton مکانهائی هستند که زیاد سر میزنمم. 18- از ایرانی چلو کباب از خارجی فقط پیتزا
19- عقاید همدیگر رو بیشتر تحمل کنند.
20- 1- به کشور خودشون افتخار کنن 2- از وقت خودشون به بهترین نحو استفاده کنن. سعی کنن یک زبان خارجی رو حتما یاد بگیرن. دانستن زبان خارجی فرصتهای شغلی بسیار ایده آلی رو براشون فراهم خواهد کرد.
21-
تهران: زیبا اما ناهمگون
اصفهان: شاهکار هنری
شیراز: شاهکار تاریخی ایران
مشهد: نام این شهر با امام رضا عجین شده
آبادان: حیف از این شهر
کربلا: سرزمین مقدس
نجف: سرزمین شاه مردان
مکه: زبان قاصر است
مدینه: مظلومیت شیعه
مسکو: گران- گران- گران
پاریس: شهری زیبا .من چند سال در این شهر زندگی کردم. بسیار زیباست.
لندن: زیبا با موزه های جالب و مردمی مقرراتی البته نه به اندازه آلمانها
لس آنجلس: مثل کرج خودمونه. از هر ملیتی زندگی میکنن.

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
سلام و ممنون از شهریار عزیز بابت جوابهای خوبش
منم به صورت زیرنویس یه سوال بپرسم :
*چه ماشینی می رونید ؟
ممنون
*چه ماشینی می رونید ؟
ممنون

Mohsen1001 نوشته شده:سلام و ممنون از شهریار عزیز بابت جوابهای خوبش![]()
*چه ماشینی می رونید ؟![]()
ممنون
سلام محسن جان
یک عذر خواهی به دوست عزیزم محمد 597 بدهکارم. اسم این دوست قدیمی و عزیزم رو فراموش کرده بودم. ایشون یکی از بهترین ها در بخش هوا فضاست. امیدوارم کوتاهی من رو ببخشند
من در حال حاضر مزدا 3 میرونم.البته ماشین قبلیم که 206 بود رو هنوز دارم چون پلاکهاشون زوج و فرد هست.

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1622 بار
- سپاسهای دریافتی: 668 بار
- تماس:
Shahryar, درود بر شما
1 آواتورتون چيه؟؟
2 فرزند داريد؟؟ اسماشون؟؟ (هم به فرهنگ ايراني و هم به دينمون اعتقاد خاص داريد ،البته نمي خوام بگم اين دو در تضاد هستند و .... ،يه جورايي دوست دارم بدونم چه نامهايي واسه ميوه هاي زندگيتون انتخاب كرديد)
3 دوست داريد به عقب برگرديد؟چند سال؟؟چرا؟؟ و چه تغييري ميداديد؟؟
4 مدل مو؟؟
1 آواتورتون چيه؟؟
2 فرزند داريد؟؟ اسماشون؟؟ (هم به فرهنگ ايراني و هم به دينمون اعتقاد خاص داريد ،البته نمي خوام بگم اين دو در تضاد هستند و .... ،يه جورايي دوست دارم بدونم چه نامهايي واسه ميوه هاي زندگيتون انتخاب كرديد)
3 دوست داريد به عقب برگرديد؟چند سال؟؟چرا؟؟ و چه تغييري ميداديد؟؟
4 مدل مو؟؟

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
سوال جنگی سیاسی !
در جنگ روسیه و گرجستان چه کسی متجاوز بود ؟ در کل حق رو به کی میدی؟
در جنگ روسیه و گرجستان چه کسی متجاوز بود ؟ در کل حق رو به کی میدی؟
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- سپاسهای ارسالی: 1938 بار
- سپاسهای دریافتی: 1909 بار
من هم دوست دارم یه سوال بپرسم با اینکه تازه وارد هستم در این سایت
در انتخابات اگه پای صندوق میرید به کی رای میدید ؟
از شب عروسیت کدوم آهنگ واست خاطره مونده ؟
کارتون مورد علاقه تون چی بود اون زمان ؟
در انتخابات اگه پای صندوق میرید به کی رای میدید ؟
از شب عروسیت کدوم آهنگ واست خاطره مونده ؟
کارتون مورد علاقه تون چی بود اون زمان ؟
در روح و جان من میمانی ای وطن