تردید در ادامه کار قلعه نویی در استقلال

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 185 بار

تردید در ادامه کار قلعه نویی در استقلال

پست توسط bahmanwolf »

بعضی ها زمان این جدایی را بعد از بازی جام حذفی مقابل مس رفسنجان می دانند و عده ای از بازی مقابل الجزیره در ابوظبی حرف می زنند سایت گل – حضور امیر قلعه نوئی در برنامه نود ، پربیننده ترین برنامه ورزشی ایران که اتفاقا قلعه نوئی دل خوشی از گردانندگان آن ندارد، هواداران استقلال را نگران به بستر فرستاد. قلعه نویی در مصاحبه طولانی خود در 90 که با غیبت مدیرعامل تیم همراه بود ، در کمال آرامش و خونسردی به سئوالات بعضا تند عادل فردوسی پور جواب داد ، اما در پاسخ به پرسشی درباره آینده کاملا 50-50 حرف زد. او می گوید:"مسئولان استقلال دو بار به من پیشنهاد تمدید قرارداد دادند که من جواب دادم بحث در این باره بماند برای وقتی که من تمرکز بیشتری دارم."

اما قلعه نویی در حرفهای غیر رسمی با دوستان نزدیک خود از جدایی خبر داده است.بعضی ها زمان این جدایی را بعد از بازی جام حذفی مقابل مس رفسنجان می دانند و عده ای از بازی مقابل الجزیره در ابوظبی حرف می زنند که به احتمال زیاد آخرین بازی امسال استقلال خواهد بود. ظاهرا قلعه نویی از فشارهای چندماه گذشته ل چرکین است.همینطور از برخی مسائل که گوشه هایی از آن را در 90 بازگو کرد:" من به آقا یان هیات مدیره گفته بودم که تیم به محض آغاز لیگ قهرمانان افت می کند.تمهیدات لازم را هم پیش بینی کرده بودم ، اما به آنها عمل نشد."این البته یک سبک مختص به او هم هست.حتما به خاطر دارید که او بعد از اولین قهرمانی استقلال در لیگ هم در جشن قهرمانی حاضر نشد و گفت که می رود.

قلعه نویی در مربیگری چند آرزو دارد : قهرمانی در آسیا با استقلال ، بازگشت به تیم ملی و مربیگری در خارج از ایران.فکر می کنید به کدام آز آنها برسد؟
تصویر
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: تردید در ادامه کار قلعه نویی در استقلال

پست توسط Present »

سناریوی پارسال پیروزی برای استقلال داره اجرا میشه
فقط میتونم همین رو بگم و به سیاست هر سال یک تیم متفاوت قهرمان بشه اشاره کنم
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 185 بار

Re: تردید در ادامه کار قلعه نویی در استقلال

پست توسط bahmanwolf »

افرین مرتضی راست میگی ایول ولی امسال حق استقلال بود ..اره درسته هر سال 1 تیم تو اسپانیا بارسا 3 سال پشت سر هم قهرمان میشه تو ایتالیا اینتر هم همین طور ولی ایران این سیاست نادرست رو داره که طرفداران 1تیم بی انگیزه نشن و بیان به ورزشگاهها و پول بلیط بدن همه این سیاست ها بر میگرده به پول پول پول .ودیگر هیچ توف به این فوتبال سیاسی
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”