سلام دوستان
همه جور طراحی و مدل لباس دیده بودم الا اینجوری حتی توی هند هم که بودم لباس زنان پلیس همون طراحی لباسهای سنتی هند ساری هستش) حتی ان لباس صدهزار بار شرف داره به این لباس اگر یه بچه 10 ساله لباس طراحی میکرد 100% بهتر از این در میومد لباسی که نه ارگونومی نظامی نه مهندسی و اندازه های بدنی زنها درش رعایت شده نه حالت عملیاتیش مد نظر گرفته شده چادر حداقل بهتره چرا که حداقل خاصیت پنهان کاریش خیلی بیشتر و بهتر از این لباس جدیده
لباس جديد پليس هاي زن ايران
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: آبادان شهر خوبان- آبادان شهر خدا
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 339 بار
Re: لباس جديد پليس هاي زن ايران
به کودکان پابرهنهء شهرم،به شهداي خونين کفن آبادان،به غيرت جوانان غيور آبادانم،به عرق جبين کارگران زحمتکش شهر خدا......سوگند مي خورم که وامدار هيچکس نيستم به جز .......آبادان

- سپاسهای ارسالی: 18344 بار
- سپاسهای دریافتی: 12308 بار
حالا چرا همه چیز باید چادری باشه همون مانتو رو با پارچه های انعطاف پزیر درست می کردن عالی میشد نه اینها این لباس ها مثل گونی هست اصلا نه زیبایی داره نه کارکرد
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.

-
- محل اقامت: تهران-مجيديه
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 26 بار
واسه هر جا كه باشه فرقي نميكنه پوشيدنش مكافات داره
بنده خداها تو عمليان از شدت گرما و عرق خفه نشن خوبه!!!!!!!!!!!!
بنده خداها تو عمليان از شدت گرما و عرق خفه نشن خوبه!!!!!!!!!!!!

**** __________[FONT=Century Gothic]قدرت اراده ام روياهايم را ساخت __________****
(به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرستید ، یک شمع روشن کنید )
(از میان کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنهایی که با خود چتر به همراه بردند به کار خود ایمان داشتند)

[FONT=Comic Sans MS]
(به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرستید ، یک شمع روشن کنید )
(از میان کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنهایی که با خود چتر به همراه بردند به کار خود ایمان داشتند)

[FONT=Comic Sans MS]

- محل اقامت: پاريس کوچولو
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 45 بار
اه اه اه اه
اگه از این لباسها استفاده بشه واقعا ابرومون میره تو دنیا
همه ما رو مسخره میکنن
کی این طرح رو داده بگین تا بریم سرشو بیخ تا بیخ ببریم تا دیگه از این طرحها نده
اگه از این لباسها استفاده بشه واقعا ابرومون میره تو دنیا
همه ما رو مسخره میکنن
کی این طرح رو داده بگین تا بریم سرشو بیخ تا بیخ ببریم تا دیگه از این طرحها نده
سبز رنگ شال هر عیاش نیست رنگ هر ولگردو هر اوباش نیست
سبز رنگ پاک معصـومیت است رنگ تــقــوا و خلـوص نیت اســت
یا ابا الصالح المهدی ادرکنی
الهم عجل لولیک الفرج والعافیۀ والنصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدی
فرمان دادم بعد از مرگم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد. «کوروش کبیر»
سبز رنگ پاک معصـومیت است رنگ تــقــوا و خلـوص نیت اســت
یا ابا الصالح المهدی ادرکنی
الهم عجل لولیک الفرج والعافیۀ والنصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدی
فرمان دادم بعد از مرگم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد. «کوروش کبیر»

- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 8 بار
درود
من خودم خانم هستم و با وجود علاقه شدید به ارتش حاضر نشدم با شرایط سختی که برای خانوم ها قائل میشدند بدون انکه تنوع عملکرد اقایون رو هم بهمون بدن کنار بیام و در نتیجه تا این سیستم هست هیچوقت پام رو اونجا نخواهم گذاشت.
یک نمونش همین کارایی هست که میبینید!
حالا نمیدونم تیتر شاید اشتباه باشه چون نوع پارچه این مدل طرح استتار ارتش هست البته اون چادر مشکی های پشت سری به پلیس میخوره!
واقعا تعجب اور هست با چادر و ...چه کاری انسان میتونه انجام بده و تعجب اور تر خانوم هایی که راضی میشن این ها رو تنشون کنند.
یک اعتراضی چیزی هیچی به هیچی! گویند خلایق هرچه لایق
من خودم خانم هستم و با وجود علاقه شدید به ارتش حاضر نشدم با شرایط سختی که برای خانوم ها قائل میشدند بدون انکه تنوع عملکرد اقایون رو هم بهمون بدن کنار بیام و در نتیجه تا این سیستم هست هیچوقت پام رو اونجا نخواهم گذاشت.
یک نمونش همین کارایی هست که میبینید!
حالا نمیدونم تیتر شاید اشتباه باشه چون نوع پارچه این مدل طرح استتار ارتش هست البته اون چادر مشکی های پشت سری به پلیس میخوره!
واقعا تعجب اور هست با چادر و ...چه کاری انسان میتونه انجام بده و تعجب اور تر خانوم هایی که راضی میشن این ها رو تنشون کنند.
یک اعتراضی چیزی هیچی به هیچی! گویند خلایق هرچه لایق

-
- محل اقامت: اهواز
- سپاسهای ارسالی: 148 بار
- سپاسهای دریافتی: 354 بار
خيلي لباس خنده دار و بي معنيه.
يادم مياد اوائل انقلاب دخترهاي سپاه با مانتو و رو سري بودند.خيلي راحت بودند.ارم هم روي بازوي چپ بود.فيلمها و عكسهاي جنگ خرمشهر رو نگاه كنين.
يادم مياد اوائل انقلاب دخترهاي سپاه با مانتو و رو سري بودند.خيلي راحت بودند.ارم هم روي بازوي چپ بود.فيلمها و عكسهاي جنگ خرمشهر رو نگاه كنين.

- سپاسهای ارسالی: 18344 بار
- سپاسهای دریافتی: 12308 بار
من نمی دونم چه کسایی دارن از بغل این کارا نون می خورن ؟
من بچه های سپاهی زیادی رو می شناسم بابا خود اینها هم دلشون از این مسخره بازی ها خونه هر کار کجی می کنن می ندازن گردن سپاه عزیز
من بچه های سپاهی زیادی رو می شناسم بابا خود اینها هم دلشون از این مسخره بازی ها خونه هر کار کجی می کنن می ندازن گردن سپاه عزیز
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.

- محل اقامت: ايران
- سپاسهای ارسالی: 13 بار
- سپاسهای دریافتی: 31 بار
- تماس:
سلام من نميدونم چرا ميخواستن شبيه چادر بشه اگر براش يقه ميزاشتن از الانش خيلي قشنگ تره

- محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
- سپاسهای ارسالی: 2945 بار
- سپاسهای دریافتی: 2311 بار
,
نمی دونم شما خانم هستید یا آقا!!
اگه آقا هستید پس نمی تونید درک کنید که یک خانم توی این لباس ها راحت نیست. من نمی دونم چه اصراری هست خانم ها توی عملیات باشند؟
من خودم به عنوان یک زن مسلمان درک کردم که برای خانم ها محدودیت هایی از نظر اسلامی وجود داره و خیلی خوشحالم که دینم به این موضوع پرداخته .الان فرض کنیم یک زن نظامی تو عملیاتی شرکت کرد اگه اون خانم گیر افتاد معلومه می خواد چه بلایی سرش بیاد؟!!
یک خانم مسلمان برای عملیات با این نوع لباس مناسب نیست چون یک خانم با این نوع لباس نمی تواند به خوبی فعالیت کند. ضمنا زن هر چی باشه شاگرد بروسلی هم باشه نمی تونه در مقابل یک مرد آموزش دیده مقابله کنه و به نظر من هیچ مردی اجازه نمیده همسر یا دخترش وارد همچین کارهای پر خطری بشه!!
,
ضمنا خواهشا این تصور را نکنید کسی که حجاب ندارد پس کافر هست!!!
نمی دونم شما خانم هستید یا آقا!!
اگه آقا هستید پس نمی تونید درک کنید که یک خانم توی این لباس ها راحت نیست. من نمی دونم چه اصراری هست خانم ها توی عملیات باشند؟
من خودم به عنوان یک زن مسلمان درک کردم که برای خانم ها محدودیت هایی از نظر اسلامی وجود داره و خیلی خوشحالم که دینم به این موضوع پرداخته .الان فرض کنیم یک زن نظامی تو عملیاتی شرکت کرد اگه اون خانم گیر افتاد معلومه می خواد چه بلایی سرش بیاد؟!!
یک خانم مسلمان برای عملیات با این نوع لباس مناسب نیست چون یک خانم با این نوع لباس نمی تواند به خوبی فعالیت کند. ضمنا زن هر چی باشه شاگرد بروسلی هم باشه نمی تونه در مقابل یک مرد آموزش دیده مقابله کنه و به نظر من هیچ مردی اجازه نمیده همسر یا دخترش وارد همچین کارهای پر خطری بشه!!
,
ضمنا خواهشا این تصور را نکنید کسی که حجاب ندارد پس کافر هست!!!
[External Link Removed for Guests]
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم

- محل اقامت: فعلاروی خاک
- سپاسهای ارسالی: 40 بار
- سپاسهای دریافتی: 27 بار
سلام به همگی واقعا اون زنی که ازاین لباس درجایی مثل بوشهر یا سیستان وبلوچستان استفاده کنه بایددرجه تشویقی بگیره ومطمئنا نیروهای دلتا فرس هم حریفش نمیشن این لباس جدااز شکل نامناسبش مطمئنا دست وپاگیرهم خواهدبود 

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خودخواندوازصحنه رود
صحنه پیوسته بجاست
خوش ازآن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
صحنه پیوسته بجاست
خوش ازآن نغمه که مردم بسپارندبه یاد