3 سال و اندی از عمر نهال سنترال میگذره و این حقیر نیز از نیمه راه به این جمع پیوستم...تعداد کاربران نیز مرز 100 هزار رو رد کرده و سایت تقریبا جز رکورد داران تعداد اعضا در بین سایت های پارسی زبان است.
چند روز پیش یکی از دوستان پیشنهاد ایجاد صندلی داغ در سنترال را با توجه به گذشت زمان زیادی از عمر انجمن و همچنین تعداد کاربران مطرح کرد.آقا مهدی مدیر سایت نیز به بنده لطف داشتند و از من خواستند اجرای صندلی داغ رو به عهده بگیرم.امید که با همیاری شما دوستان این کار را به خوبی انجام دهم.
اکثر دوستان با صندلی داغ های سایر انجمن ها آشنا هستند. یک سری سوالات پایه را طرح کرده ام .عزیزی که روی صندلی داغ و به عبارت خودم محاکمه شیرین می نشیند به سوالات پاسخ می دهد و هر کدام نیز که دوست نداشت پاسخ نمی دهد.
در هفته 2 نفر روی صندلی داغ می نشینند...از شنبه ساعت 8 تا سه شنبه ساعت 16 یک عزیز و از سه شنبه ساعت 16:01 تا شنبه ساعت 7:59 عزیز دیگری مهمان ما خواهند بود. البته این هفته چون ابتدای کار است فقط یک مهمان خواهیم داشت و از هفته آتی روال عادی بر صندلی داغ حاکم خواهد شد. مهمان عزیز علاوه بر پرسشهای مجری به پرسشهای سایر کاربران که در مدت تعیین شده پاسخ خواهد داد...البته در چارچوب آدابی که بر یک محفل عمومی حاکم است و دوستان حتما بر آن واقف هستند و بنده نیز در جایگاهی نیستم که یادآوری کنم.
کاربران حتی الامکان سعی کنند حداقل 5 سوال را در یک پست مطرح کنند تا مهمان نقدا به چند سوال جواب دهد و کار به اقساط چند مرحله ای نرسد!
هر یک از کاربران تا میتوانید سوالات خود را جمع و جور کنید و در یک الی 3 پست از مهمان بپرسید.
دوستان هدف اصلی از صندلی داغ ایجاد جوی صمیمانه و با نشاط و خروج از حالت رسمی و خشک کاربران است.
نکته دیگر تا می توانید سوالاتی بپرسید که به عقل جن هم نمی رسد...!
چون سوالات کلیشه ای را خودم می پرسم و زحمت دوستان را کم می کنم!یکی از اهداف این تاپیک آشنایی با ذوق و قریحه دوستان پرسشگر نیز می باشد...
این گوی و این میدان ببینیم دوستان چه می کنند.